Å ha sex med din beste venn: Hvordan gjøre opp ditt sinn

Her veier vi fordelene og ulemperne med å ha sex med din beste venn, og hva du bør gjøre hvis du faktisk våkner i sengen naken ved siden av dem.

Har noen gang hørt en giftevenner si at hun giftet seg med sin beste venn? Har det noen gang gjort deg lurer på hvordan det ville være å faktisk ha sex med din bestevenn?

Tross alt, hvis det er en fyr som kjenner deg best og hvem du vet, vil være lojal mot deg gjennom og gjennom, er det din beste venn. Han vet hva du liker, du deler de samme interessene, og han kan lett fortelle om du har en dårlig dag bare etter hvordan du går.

Men akkurat som filmene Venner med fordeler, Harry Met Sally, og Min beste venns bryllup, ideen om menn og kvinner som har store platoniske forhold uten seksuell spenning kan bare være for mye. Mens det er folk som er glade for å si at de er i et forhold med sin beste venn, er det fremdeles de som ikke kan bære tanken på, selv om de bare gjør ut med sin fyrbestiller. [Les: Hvordan ha et platonisk forhold og ikke ødelegge det med sex]

For å endelig avgjøre saken, tar vi en nærmere titt på fordeler og ulemper med å krysse linjen og sove med din beste venn, og hva skal du gjøre hvis du virkelig gjør en ende på å gjøre gjerningen.

Sex med din beste venn: Grunner til å gå for det

# 1 Han kjenner deg best. Det er ingen bedre soverom kandidat enn din beste venn, fordi han kjenner deg best. Du forteller ham alt, og hvis det er noen som vet hva du liker, er det han. Sexet vil bare styrke forbindelsen enda mer.

# 2 Han kanskje allerede liker deg mye. Møte noen nye eller starte et forhold med noen nye kan være en stor risiko. Det er nervepirrende. Det er et spørsmål om kjemi. Med vennen din beste venn har du allerede dette bindet. Og best av alt, kanskje han allerede liker deg mye, men er bare redd for å gjøre et trekk. [Les: 17 klare tegn bør du være dating din beste venn allerede]

# 3 Han vet hvordan du behager deg ... i sengen. Å være sammen hele tiden, er det mer enn sannsynlig at følelsene til slutt vil utvikle seg. Og hvis de har på sin side, kan han allerede ha forestilt seg hvordan du er i sengen.

Det faktum at du er så komfortabel nok med ham at du også forteller ham biter av ditt sexliv, vil også hjelpe ham i den avdelingen. Så når du endelig gjør gjerningen, vil all den klosset være borte, og han kan til og med vite hvordan du skal spille deg som en gitar.

# 4 Han kjenner din familie og venner. Hvis du har sex med ham, er et forspill til et romantisk forhold, så gå for det. Siden han kjenner hele familien og venner, er det mer enn sannsynlig at de vil godkjenne forholdet ditt i forhold til med et nytt prospekt, hvem må justere eller finne det vanskelig å passe inn i kretsen din. [Les: Hvordan spørre en venn uten å risikere vennskapet ditt]

# 5 Han elsker deg. Til tross for alle dine feil og feil, har din beste venn igjen og igjen vist at han er der for deg. Han har vært der for deg på ditt verste og på ditt beste. Han elsker deg, og han vil sannsynligvis ikke gjøre noe for å skade deg - og du føler det samme for ham også.

# 6 Du kan alltid gå tilbake til å være venner. Hvis sexet ikke er så bra, eller hvis du virkelig ikke kan finne deg selv i et romantisk forhold til hverandre, så kan du ta en ren pause og bare gå tilbake til å være venner eller beste venner. Ferdig, du kan alltid være enig i å fortsette vennskapet fordi du vet at du alltid har hverandres rygg. [Les: 10 rene måter å holde beste venner etter å ha sex]

Sex med din beste venn: Når det er en forferdelig ide

# 1 Når det er forferdelig, er det rystende. Hvis sexet er bra, så vil du sikkert begge komme inn i det. Men det er fortsatt en sjanse for at sexet blir dårlig. Og hvis det er dårlig, så kommer det til å bli alle slags vanskelig og forferdelig. Du kan ikke engang kunne se ham i øyet etterpå.

# 2 For mye info. Sex er langt mer intimt enn samtalene du har med ham, selv om de snakker involverer sexlivet ditt med andre partnere. Når dere to gjør dere, kommer dere ut av det å vite altfor mye om hverandre, og dette er et territorium som du kanskje eller ikke er villig til og kan krysse sammen.

# 3 Han er kanskje ikke ideell etter alle. Du har kanskje fantasert om å sove med ham mange ganger, og kanskje vil han innrømme at han gjør det samme. I ditt sinn er han den perfekte kjæresten, og du tror at leken vil være fantastisk. Men når du gjør det, kan idealer bli knust - hvis ikke for deg, så kanskje til og med for ham. [Les: 16 hush-hush tegn på at vennen din vil definitivt ha sex med deg]

# 4 Det kan bli vanskelig. Så du kan ha sex med hverandre, og det kan bare være en engangs ting. Eller du har kanskje bestemt at du bare vil være venner med fordeler * Tross alt er han den perfekte kandidaten *. En av dere kan imidlertid utvikle følelser for den andre, slik at en person vil være i et mer seriøst forhold, mens den andre ikke er klar for det. [Les: 25 venner med fordeler regler du bare ikke kan overse]

# 5 Risikoen. Uansett hvor stor du er sammen som venner og hvor stor han er som din beste venn, er det alltid en risiko for at disse tingene kan endres når du tar vennskapet til et annet nivå.Verste situasjon: Du kan til og med ende opp med å miste vennskapet ditt.

# 6 Kanskje det er en stor feil. Å ha sex med din beste venn, er som å åpne Pandoras boks: Det kommer mange spørsmål og usikkerhet, og det er all bagasjen du bærer og vet alt for godt. Til slutt kan man bare ende opp med å bli skadet. [Les: Bruk disse tegnene på seksuell tiltrekning for å vite om de to er virkelig klare til sex]

Jeg hadde sex med min beste venn: Nå hva?

Du to er ikke de eneste beste vennene i historien som har gjort gjerningen, så vær ikke bekymret. Og ikke panikk! Her er hva du bør gjøre i stedet:

# 1 Snakk om det. Hvis det er en ting dere burde virkelig snakke om, er det dette. Før eller senere må du snakke om det, spesielt hvis du begge verdsetter vennskapet ditt. Du kan ikke bare fortsette å ignorere elefanten i rommet, så den beste måten å gå videre etter å ha sex med din beste venn er å snakke om det og hvor de to av dere vil gå derfra.

# 2 Var det bare sex? Var du bare full? Var han bare ensom? Var du bare prøver å komme over en eks? Hvorfor sov du med hverandre? Ser du det som en måte å begynne å dele hverandre på, eller var det bare godt gammelt sex? Snakk om hva dere begge vil skje og se hvor det fører. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 3 Gi det tid. Du kan både være sjokkert over det som skjedde, så det er også best å gi det tid. Test vannet i denne nye dimensjonen til forholdet ditt, og vær fortsatt med å henge sammen. Se hvordan ting går. Hvem vet, det kan virkelig være noe dyrebart og fantastisk romantisk utvikling.

# 4 Beslut. Til slutt må dere komme til en felles beslutning om hva du vil skje i ditt forhold. Skal du begynne å danse eller bare bli f * ck kompiser? Du må begge bestemme. [Les: F * ck vennens guide - Hvordan overtale du vennen din til å være en FWB]

Det er ingenting så verdifullt som ekte, ekte vennskap. Tross alt, beste venner er vanskelig å komme forbi. Likevel er det heller ikke noe mer spektakulært og vakkert enn en ekte romantikk mellom to personer som kjenner og elsker hverandre mye.

Dette er de to sidene av spekteret du må seriøst veie hvis du tenker på å ha sex med din beste venn. Så før du tar det skrittet, tenk på konsekvensene. Du av alle vet hva som er best for deg, din beste venn og vennskapet du deler.

[Les: 36 tilfeldige, morsomme og flørtende spørsmål for å spørre vennen din]

Å ha sex med din beste venn er en stor gamble. Hvis du mister, må du betale en høy pris for å miste din beste venn. Hvis du vinner, gjør utbetalingen risikoen så mye mer verdt det. Så veie alternativene dine før du krysser linjen og ha sex med din beste venn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar