Har du klokkebyttet ditt?

Nattene trekker inn og det har sikkert blitt litt kjølig ved sengetid. Du har nettopp kommet tilbake til en rutine etter sommeren, og så skjønner du at klokkeendringen er på den måten. Hva med alt det harde arbeidet du har satt i en rutine?

Ikke bekymre deg! Her er Gro Company's topptips for når klokka endres:

  • Tips 1: Sett din lille på senga 15 minutter senere enn normalt, noen få dager før endringen. Etter klokkeendringen kommer de til å være klar for endringen i tider og forhåpentligvis bli i seng!
  • Tips 2: Et mørkt rom bidrar virkelig til å fremme søvn, så bruk en Gro Anywhere Blackout Blind kan gjøre hele forskjellen når det er sengetid!
  • Tips 3: Oppmuntre til en vanlig søvnvåkingsplan, spesielt en vanlig tid på å stå opp om morgenen. Gro Company's Groclock hjelper barna å lære å gjøre dette på egen hånd.
  • Tips 4: Ha litt vind ned tid før søvn. Gjør noe avslappende som å dele en historie.
  • Tips 5: Ikke glem å prise din lille, når de har holdt seg til reglene!

Teamet hos The Gro Company er også foreldre, og tar sikte på å lage produkter som gjør foreldre livet lettere. The Clock Change Survival Kit av både Gro Anywhere Blackout Blind og Groclock har hjulpet tusenvis av familier gjennom denne overgangen, og fikk sengetid tilbake på sporet. Bli forberedt og få din på Amazon i dag!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar