Har du fått en barnehageplan B?

Det er ingenting å fremkalle et stressangrep som å være en arbeidende mamma hvis barnepasningsarrangementer har gått gjennom. Siste øyeblikk. Panikken! Den hektiske telefonsamtalen! Løs opp disse løsningene

Det er den arbeidende foreldrenes verste mareritt - du kjører allerede sent for jobb og barnet ditt / barnevakt / au pair-telefoner er syk. Etter din første reaksjon (sannsynligvis 'arrrghhh!') Er det panikkstasjoner som du prøver å ringe i favoriserer fra hver person du tenker på.

Men du burde ikke føle deg dårlig om det. For det første er det uunngåelig at barnepasset ditt på et tidspunkt ikke går akkurat til å planlegge. For det andre skal dine arbeidsgivere forstå dette. For det tredje? Det er alltid en vei rundt det ....

Hvis barnet ditt er på barnehage ...

Det er en fordel for dette fordi hvis en medarbeider er syk, er det en annen som tar henne. Men ulempen? «Hvis barnet ditt blir syk om dagen, må du eller den andre halvdelen samle ham så fort,» advarer Liz Bayram, administrerende direktør for profesjonell forening for barneomsorg og tidlig år (PACEY). 'Planteskoler og barnebarn kan ikke holde et sykt barn i deres lokaler, da det kan gjøre de andre barna syk også.' Det beste du kan gjøre er å be sjefen din om du kan jobbe hjemmefra. Aldri har Internett virket som en livsparer.

Hvis du har en barnehage ...

Diskuter en Plan B før du selv engasjerer sine tjenester. «Snakk med henne om hva som ville skje hvis hun plutselig ble syk eller utilgjengelig,» sier Liz. «For eksempel kan hun være en del av et nettverk av andre omsorgspersoner som kan komme inn og erstatte henne.» Selvfølgelig er det nesten ikke ideelt å overlate barnet ditt til en fremmed - så spør din barnepike hvis din lille kommer til å møte og jevnlig samhandle med disse andre omsorgspersonene via lekegrupper, for eksempel.

Hvis du bruker en barnepike ...

"Du finner ofte at folk barnepike deler," sier Liz. «Og i barnefamilieområdet vil det være andre som barnet ditt har møtt, samhandlet med og stoler på.» Alternativt, spør en lokal mamma-venn hvis du kan dele deres barnepike i nødstilfeller. I den situasjonen skal du planlegge og forsøke å møte barnevakt først før det oppstår en nødsituasjon. «Inviter henne med ansvaret for en ettermiddag, og du kan se hvordan hun samhandler med henne og barnet ditt,» sier Amanda Coxen, barnehageekspert på Tinies.com.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar