Havaianas frigir sin originale flip-flop

Havaianas frigir sin originale flip-flop - STIL 2023
Havaianas frigir sin originale flip-flop - STIL 2023
Anonim

Solen er ute, føtter ut, som det skal si. Det er sannsynligvis sant i Brasil, hvor Havaianas flip-flops er så populære at de er allestedsnærværende - du kan se dem hengende fra taket av butikker over hele landet.

Storbritannia har ikke tatt Havaianas på samme måte - trolig noe å gjøre med været - men for å legge til et dash av stil til et mer avslappet antrekk når sommeren kommer, er flip-flop med brasiliansk flagg på stroppen mange mennesker går til, og med rette.

De er enkle, praktiske og unisex, men med en tilsynelatende endeløs parade av colourways og utskrifter har de flair å matche.

Hvis de få dagene med blå himmel og varme temperaturer vi har hatt nylig, har du tenkt på sommerdags garderoben din og gjenopptatt lageret av flip-flops, så hold øye med Havaianas nettsted.

For å feire sin 55-årsjubileum, bringer merket tilbake de opprinnelige fargene blå og hvit - den eneste fargeskjermen som var tilgjengelig frem til 1969, da en botched batch viste seg grønne par som ble et overraskende treff.

Emballasjen til dette spesialutgaveparet kommer i en fotoutskriftstids kapselblikk, som inkluderer bilder av de første parene som er laget og den opprinnelige campingvognen de ble solgt fra, årlige postkort av Rio de Janeiro, en utskrift av den opprinnelige designen , en flaske sand og replik mynter fra æraen.

Hvis du er ute etter en mer livlig, stand-out design, sjekk ut lanseringen av Havaianas "Portrait of Brazil" -prosjekt, som gjør flip-flops til et lerret for kommende brasilianske artister. Først opp er utskrifter av Ricardo Negros underskriftskilder av favelasene i São Paulo, spesielt Complexo de Grajaú, et av de største samfunnene ved den sørlige spissen av byen hvor han vokste opp og lever fortsatt.

Pakk deg selv et par eller to - bare vis dem ikke på jobb i byen med mindre du vil ha grimy tær. Hold dem til parken eller stranden.
Pakk deg selv et par eller to - bare vis dem ikke på jobb i byen med mindre du vil ha grimy tær. Hold dem til parken eller stranden.

Populært emne