Har vært en mamma vendt deg til din egen mor?

Innhold

Du pleide å tro at hun var sopp, kjedelig eller argumenterende ... Nå er du hennes emosjonelle doppelgänger! Her er det ledetrådene du blir til din mor.

Ja, jeg så det ...

Du har virkelig utviklet øyne på baksiden av hodet ditt. Det er et nytt talent som skremmer mannen din så mye som barna, men det har vist seg viktig når du kjører. Bilde fra Corbis.

Drinken du jour

Det første du gjør når du ankommer hvor som helst - et kjøpesenter, et storslått hjem, et mykt lekesenter - er ute etter en fin kopp te. Bilde fra Corbis.

Den må se på

De kjedelige biter av Mary Poppins, når bankerens pappa blir all grøtaktig og ønsker å snakke med barna sine, er plutselig dine favorittbiter. Fly en drage, sier du? Fôr fuglene? Dette er dypt, mann. Bilde fra Corbis.

Hva sa du?

Du bruker ubrukelige uttrykk som "vel, når det er borte, det er borte" gjentatte ganger, til tross for å bli møtt med blanke uttrykk hver gang, og egentlig ikke forstår dem selv. Bilde fra Corbis.

'Det betyr noe'

Du bicker med partneren din over dumme ting som å huske å ta et brød ut av fryseren eller som glemte Sainsburys lojalitetskort. Bilde fra Corbis.

Lyst liste

Du har utviklet en crush på kapteinen fra Lyden av musikk. Hvordan kunne du ikke ha lagt merke til før? Han er så stoisk, modig og pålitelig. Den eldste blonde sønnen du likte i ungdommen ser deg positivt ut nå.

Hashtag som ...

Snarere enn å være uanstrengt kult, gjør du nå en innsats for å vite hva barna synes er kult ... Men gjør det alltid feil. Gå av Facebook, gammel jente, og lukk Instagram-kontoen. Eller i det minste bare bruk dem mens nykter. Bilde fra Corbis.

Har du noen ID?

Du har lagt merke til at politimenn, brannmenn og varehus Santas nå ser yngre ut enn deg. Og kom ikke i gang på folk som jobber i din lokale banktjeneste. Du kunne ha født dem. Bilde fra Corbis.

Den beste treningen

Hoovering er like givende som en tur til treningsstudioet - du bruker en rask glidelås med et vakuum som en måte å forbrenne kalorier, føle deg bra om deg selv og for å øke din sexklager til mannen din. Bilde fra Corbis.

Endelig alene

8:00 er din favoritt tid på dagen. Ikke fordi du går ut et sted morsomt og fantastisk som du pleide å, men fordi alle andre er i sengen. Du elsker aldri dine barn mer enn når de sover. Du kan til og med bruke nedetiden uten at de skal stirre kjærlig på bilder og videoer tatt den dagen. Nå forstår du hvorfor mamma var i nattkvelden ved solnedgang. Bilde fra Corbis.

Stedet å være

Du liker en tur rundt et hagesenter så mye som en tur til en nydelig ny bar. Det er så mye potensial. Du kan forestille deg et liv fylt med lavendel sachets og hardy, hardy stauder. Og det er så mange vakre nyanser av vannkanne å velge mellom. Bilde fra Corbis.

Undertøy himmelen

Du finner ideen om å få knickers fra hvor som helst enn M & S latterlig. De vil ikke vare, de er for små og de vil ikke overleve en tredje vask. Du vet hvor du er med Marks and Sparks. Bilde fra Corbis.

#hairstylingissues

Din frykt for å gå a, utenfor eller b, til sengs med vått hår er større enn frykten for global oppvarming. Damplåsene er lik Black Pest til en mor. Bilde fra Corbis.

Åh, du burde ikke ha ...

Du kan nå bli oppriktig begeistret av kjedelige gaver. En bar av såpe, jeg trengte en, ja! En sakte komfyr, er du psykisk? Din mor var ikke feigning interesse under alle de gaveene som gir seremonier til ungdommen din. Bilde fra Corbis.

Det er jul!

Du er mer spent på julaften enn barna dine - selv før du har drukket far Jules sherry. Fordi som din mor og hennes mor før deg, setter du pris på at du blir mamma, betyr at du opplever barndommen igjen. Og det er fantastisk. Bilde fra Corbis.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar