Glad og sunn: Livet til et barn med samme kjønn foreldre avslørt

Innhold

Australsk forskning på barn med samme kjønn foreldre har fremhevet både positive og negative resultater

Barn med samme kjønn foreldre er sunn, glad og en del av sterke familieenheter. Det er resultatet av en ny University of Melbourne studie i familiedynamikk, som så på totalt 500 barn og 315 samme kjønn foreldre.Det fremhevet at barna hadde et høyt nivå av helse og generell familie sammen, kanskje på grunn av rollene som begge foreldrene spiller i husholdningen.

Ungene hadde et høyt nivå av helse og generell familie sammen, kanskje på grunn av rollene som begge foreldrene leker i husholdningen

Lederforsker Simon Crouch adresserer ideen om at ansvar og barnepass deles mer like i samme kjønnspar, basert på evner i stedet for kjønn, noe som i siste instans fører til mer harmoni hjemme ... og pluss poeng for barnets generelle helse.Men Crouch flagg også opp stigmaet som to tredjedeler av barna har opplevd på grunn av foreldrenes forhold."Det vi har funnet er at jo mer stigma disse familiene opplever, desto større påvirker det barns sosiale og emosjonelle velvære, sier han.Hva er din erfaring med å heve et barn i samme kjønn-forhold? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar