Lykkelig tredje bursdag! Perfekt presenterer for småbarn

Innhold

Fra mastering ved hjelp av potten til å gå inn på førskoleområdet, har den lille en opptatt år foran ham. Han er nå i en alder der han er full av nysgjerrighet og sprengning med sine egne ideer - så det er på tide å la fantasien løpe vilt med leker, utvikle sine kjernevner med puslespill og ordspill og oppfordre ham til å komme seg ut med utendørsaktiviteter. Bli inspirert av våre toppmoderne ideer for å gjøre hans tredje bursdag en ekstra spesiell en.

Den svinete prinsessen av barnevisie (ikke inkludert Miss Piggy, obvs) Peppa Pig vet hva hun vil og er ikke redd for å fortelle folk. Frøken holdning til side, Peppa er ofte med i eventyrene av sin lillebror George og annet dyr "/>

Scootaheadz, £ 15, jojomamanbebe.co.uk

Ideelt for småbarn som elsker å pusse rundt på en scooter, gjør dette Scootaheadz den perfekte on-the-go følgesvenn, uansett vær. Du kan velge mellom fire design - Timmy T-Rex, Danny Dina, Pippa pony og Lola pony.

Parspill, £ 15.99, bananagrams.com

Dette utviklingsfremmende spillet vil gi hele familien flere timer med moro. Det inkluderer åtte morsomme og pedagogiske aktiviteter som du kan spille med ditt tot pluss to ordspill for å oppmuntre til vennlig konkurranse.

Toy arbeidsbenk, £ 55, jojomamanbebe.co.uk

Denne tre leketøy arbeidsbenken vil holde den lille en underholdt i flere timer - og den er stor nok til at han deler med søskenet. Han kan late som å øve sin DIY ferdigheter med samlingen av verktøy inkludert, som er perfekt for små hender å holde.

Happy Hopperz, £ 21,99, happyhopperz.co.uk

Husk hvor mye moro retro space-hoppers var? Vel de dristige Dinos fra HappyHopperz er den nye og forbedrede versjonen som din tote vil elske å hoppe rundt på - samtidig som du forbedrer balanse, styrke og selvtillit.

Playset, £ 25, amazon.co.uk

Din Tot vil elske å spille hus med denne vakre tre lekeplassen. Inkludert et par småpynt og miniatyrstøtter og andre møbler, kommer hele settet i en soppformet bæreveske som er lett for barnet ditt å transportere.

InnoTab 3S tablet, £ 99,99, vtechuk.com

Hvis du har litt penger til å plaske, anbefaler vi denne Wi-Fi-læringstabletten. Enkelt sagt, det er barnas versjon av en iPad - og er perfekt for tech-savvy tots. Den har mange innebygde læringsspill og lar barna sende og motta og tekster til og fra iPhone og Android Smart Phones.

Art Table, £ 19,99, littlewoods.com

La din tote løsne sin kreativitet med dette Doc McStuffins fargebordet. Den leveres med en 10-meters papirstav og et utvalg av fargestifter og markører, slik at den lille du kan begynne å skrive ut med en gang.

Personlig bok, £ 14,50, dorthyandtheodore.com

La din lille skinne i sin egen actionfylte historie med denne personlige barnboken. Han vil stjerne som en bjørn som drar på det ultimate eventyret og møter alle slags nye venner underveis. Perfekt for sin bursdag bedtime historie.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar