Så full av skit: Hvordan håndtere en fyr som er full av den

Noen ganger blir du fast med noen som bare ikke kan synes å være ærlige med deg. Her er 10 måter du kan håndtere med en fyr som alltid er full av dritt.

Folk lyver. Det er bare et faktum i livet, og du må takle det noen ganger. Jeg er sikker på at du har fortalt din rettferdige andel av løgner på en eller annen gang, og sannsynligvis ikke tenkt to ganger om det. Problemet oppstår når du ender med en fyr som er full av dritt mer enn han ikke er. Betydning, han har en tendens til å spytte ut flere løgner enn de selv er troverdige. Og du har fortsatt å håndtere den irritasjonen.

Noen ganger kan det lykkes å lyve

Ikke alle løgner er dårlige, selvfølgelig. Å være sikker på å lyve om hva du gjør for å leve eller om du har barn, kan være grunnlag for å avslutte forholdet, men lyver om hvorvidt de ser bra ut i et bestemt par jeans, er helt ufarlig.

Noen ganger må du lyve til din betydelige andre for det gode forholdet. Du kan ikke alltid fortelle dem når maten de gjorde er forferdelig, eller hvis de går i vekt og du ikke liker det. Dette er eksempler på når lyver faktisk er en god ting.

Å håndtere en fyr som alltid er full av dritt

På den annen side kan lyver være det verste i et forhold. Jeg daterte en gang en fyr som ville ligge med jevne mellomrom. Han var så full av dritt at jeg bare sluttet å tro på noe han fortalte meg. Det til slutt ødela forholdet. [Les: 13 giraways å fortelle om noen lyver til ansiktet ditt]

Den gode nyheten er at du kan håndtere noen som alltid er fulle av lur uten å avslutte ting med dem. Det vil ikke alltid være lett, men hvis du følger tipsene nedenfor, kan du håndtere ham og kanskje til og med slutte å lyve for godt.

# 1 Ikke bekreft hans løgner først. Noen ganger er det beste å gjøre når noen ligger til deg, bare å ignorere det. Hvis du begynner å legge merke til, er han alltid full av dritt og spytter ut løgn etter løgn, bare ignorere ham. Ikke engang nevne noe.

Faktisk, ikke engang snakke med ham når han begynner å fortelle deg å lyve etter løgn. De fleste ignoreres, har en tendens til å bare gi opp og stoppe deres oppførsel. Dette gjelder spesielt for løgnere hvis de føler at du ikke kjøper inn i noe de sier. [Les: 10 måter å ignorere folk som ødelegger en helt god dag]

# 2 Utfordre hans løgner. Hvis du ignorerer hans løgner bare ikke virker for deg, er det en annen måte å få ham til å stoppe sin løgn og for å håndtere det, være å utfordre ham. Still ham spørsmål om løgnene og få noen detaljer.

Sjansen er, han vil innse at du vet at han lyver. Han vil ikke kunne komme opp med noe for å sikkerhetskopiere løgnene. Hvis han er så full av dritt, kan han kanskje fortelle noen løgner. Hvis du fortsetter å presse og prøver å få mer ut av ham, vil han slutte å lyve til deg fordi han ikke alltid vil tenke opp så mye informasjon.

# 3 Ring ham ut på løgnene. Noen ganger er det ikke nok til å lage en fyr som alltid er full av lur, gi opp på sin lyveadferd. Hvis det er tilfellet for deg, ring bare ham på løgnene sine. Blatant si at du vet at han lyver.

Ikke bare vil dette trolig slå ham på grunn av at han ikke er vant til folk som ringer ham ut på hans skit. Han vil også innse at han ikke vil få noe forbi deg, og han vil stoppe løgnene. Selv en tvangslig løgner vil ikke ha lyst til å bli avdekket. [Les: Unngå dem som pesten: 16 typer gutter ikke til dato]

# 4 Forklar at du ikke setter pris på å bli løyet til. Dette kan være vanskelig å gjøre når den fyren som alltid er full av dritt blir defensiv om å lyve. Han kan til og med nekte å lyve i det hele tatt, selv om du har bevis han har vært.

Det beste du må gjøre er bare å forklare at du ikke setter pris på å bli løyet til, og det er ikke hvordan du liker å leve livet ditt. Hvis de bryr seg om deg på noen måte, vil de erkjenne dine følelser og lette på løgnene.

# 5 Ikke lek inn i hans løgner. Ikke oppmuntre ham når han ligger. Alltid kjenne sannheten og ikke gå bort fra det. Uansett hvor overbevisende deres løgner synes å være. Sannheten er, du vil kunne fortelle en sannhet fra en av hans løgner.

Ikke vær personen til å reagere dramatisk når han ligger fordi det er det som gjør at han vil fortsette å lyve. Å ignorere det og ikke stille spørsmål - selv om det høres overbevisende - er den beste måten å handle om en fyr som alltid er full av dritt.

# 6 Prøv å forstå hvorfor han ligger. Jeg vet at det kan være veldig frustrerende å prøve å finne ut hvorfor denne personen som skal bryr seg om deg, lyver, men det er en grunn til det.

Noen mennesker trenger å lyve for å få seg til å føle seg verdig til din hengivenhet, og noen lyver fordi de bare ikke er sikre på hvem de er, slik at de gjør historier til å lyde bedre. Bunnlinjen er at gutta ikke er fulle av skit bare for å være slem. Så prøv å forstå hva det er de prøver å bevise. [Les: 11 mest åpenbare tegn for å avsløre om han behandler]

# 7 Snakk med ham om hvorfor han trenger å lyve. Min ex-kjæreste løy hele tiden fordi han har et veldig stort problem med å føle behovet for å tilfredsstille alle. Hans løgner ble hovedsakelig fortalt, så han ville ikke la noen komme ned.

Jeg prøvde å snakke med ham igjen og igjen om hvorfor det var og forklarte at han ikke måtte lyve for meg.Noen ganger er det imidlertid ikke alltid nok. Men hvis du kan komme forbi sitt eksteriør og snakke med ham om det, vil det gjøre det lettere å håndtere det. [Les: 20 tegn på et folk pleaser folk flest ser bare ikke]

# 8 Arbeid på å hjelpe ham med sitt problem. Ikke bare snakk om hvorfor han er så full av dritt, faktisk jobber for å hjelpe ham med sitt problem fordi sannheten er å lyve og være full av dritt er egentlige problemer.

Hvis han ser at du er villig til å se forbi hans usikkerhet eller det som fører til at han blir full av lur, vil han slutte å lyve for deg. Faktisk kan han til og med høre på deg når du vil hjelpe ham med sitt lyveproblem.

# 9 Prøv å stole på ham. Stol på noen som alltid er fulle av lur, er ikke en lett ting å gjøre. Men hvis du har fulgt alle de ovennevnte rådene og vet at han jobber med å bli bedre, stol på ham.

Når han ser at du stoler på ham til tross for det han har gjort i det siste, vil han innse at du faktisk bryr seg om ham. Dette reduserer sannsynligheten for at han vil lyve til deg igjen. [Les: Slik stoler du kjæresten din: 12 spørsmål som hjelper deg med å bestemme]

# 10 Pass på at han vet at han ikke trenger å lyve for å imponere deg. Bunnlinjen er at mange gutter er fulle av lur når de vil imponere deg. De utgjør disse forseggjorte historiene for å se bedre ut i dine øyne, i de håpene du ikke kan se, passerte deres skurk.

Men hvis du vet at han er full av dritt, bare forklar at han ikke trenger å gjøre noe for å imponere på deg fordi du allerede liker ham. Å vite dette gir ham mindre grunn til å lyve, og det blir så mye lettere å håndtere ham.

[Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en god kjæreste]

En av de mest irriterende tingene i verden kan håndtere en fyr som alltid er full av dritt. Heldigvis gjør disse tipsene det enklere å håndtere og til og med eliminere problemet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar