Bygg store våpen med hammerkrøllen

Hvis du regelmessig har sprengt dine biceps med standard biceps-krøller, EZ-bar krøller og hakinger, men fortsatt ikke fornøyd med tykkelsen på dine overarmer, skal vi gjøre deg veldig glad. Og vi skal gjøre det ved å trekke oppmerksomheten på brachialisene.

Brachialis er funnet på utsiden av overarmen rett ved siden av biceps muskler. Ved å arbeide med denne muskelen vil du skape et større, 3D-utseende på dine overarmer, og en av de beste måtene å slå brachialis er med hammerkrøller. Det er forskjellig fra standard biceps øvelser ved at du bruker et nøytralt grep, hvor håndflatene vender mot hverandre, i stedet for et supineret grep, hvor håndflatene vender oppover.

Slik gjør du en Hammerkrøll

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre og en liten bøy i knærne. Hold et par dumbbells på sidene med håndflatene dine vendt mot. Holde albuene tucked inn i kroppen din, krølle håndkolene opp til skuldrene dine, pause for å klemme dine biceps øverst på heisen. Lavere under kontroll.

Hammer Curl Variations

Kabelkran krøll

Ved hjelp av en kabelmaskin, betyr det at du arbeider mot et konsistent motstandsnivå gjennom hele bevegelsen. I tilfelle av hammerkrøllen betyr dette samme motstandsnivå øverst på bevegelsen som bunnen. Fest et tauhåndtak til den lave remskiven på en kabelmaskin. Krølle opp med håndflatene dine mot hverandre, og hold kjernepenningen gjennom bevegelsen.

Alternerende hammerkrølle med vri

I denne varianten av hammerkrøllen løfter du en dumbbell om gangen og vri håndleddene dine øverst i bevegelsen for å slå bicepsene fra en annen vinkel. Start med håndleddene dine mot hverandre, og slå dem til ansiktet på toppen av krøllen, slik at stillingen er den samme som når du gjør vanlige biceps krøller.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar