Halilit Little Hands Music Band Review

Innholdsfortegnelse:

Halilit Little Hands Music Band Review
Halilit Little Hands Music Band Review
Anonim

Hva de sier: The Little Hands Music Band er akkurat hva alle smårollinger trenger for å begynne å oppdage underverkene av musikk, lyd og rytme! Dette vakre, riktfarvede gave settet inneholder en Baby Xylophone, Ocean Drum, Rattle Roller og Rainbospinner instrumenter, alle designet spesielt for mini maestros!

"Den bestselgende Baby Xylophone er nøyaktig innstilt og har en tynn form med avrundede kanter, noe som gjør dette instrumentet trygt for nysgjerrige fingre, mens både Ocean Drum og Rainbospinner gjør fascinerende lyder med cascading perler som skaper fantastiske visuelle effekter. Tidlige år musikk gjør hjelpemidler utviklingen av motoriske ferdigheter og sanser, sammen med oppmuntrende kommunikasjonsferdigheter."

Testet av mamma Shelley McDonough for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi min datter elsker det absolutt! Utformingen av hver av instrumentene er vakker, de er ekstremt godt laget, som ekte små instrumenter for småbarn. De er lyse og fargerike og holder datteren min underholdt i flere timer. Produktet kommer til og med med sanger som vi likte å lære å leke sammen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere for meg som en mamma fordi det holder datteren min underholdt. Vi har flere timer med å spille instrumentene sammen og lære å spille forskjellige melodier på xylofonen. Jeg vet at produktet er trygt for henne å bruke fordi det er så godt laget, så jeg trenger ikke å bekymre meg for deler.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det har vært godt laget med smårollinger i tankene. Den har ekte små instrumenter som er fargerike underholdende. De er også enkle for små hender å bruke. Jeg har aldri sett et annet musikkinstrument satt til et barn som er denne standarden på kvalitet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg kan foreslå for å forbedre dette produktet er å legge til flere sanger for barna å lære og spille. Vi har absolutt elsket å lære å spille dem og ville ha elsket det for å være litt mer. Muligens en liten bok eller noe. Annet enn dette er dette produktet en av mine favoritt leker som jeg har kjøpt.

Testet av mamma Melissa Newton for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Vi som familie elsket dette produktet. Vi elsket det lille kortet som fulgte med instrumentene (xylofon) slik at vi som foreldre kunne lære å spille musikk som vår lille kunne gjenkjenne og delta i å danse og bruke de andre instrumentene. Jeg tror at vi som foreldre likte dette mer enn vår lille. Det kom i en nydelig boks, slik at vi kunne holde alle instrumentene sammen slik at vår lille kunne åpne boksen og alle instrumenter var alle der klar til å spille.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet var flott å ha familie tid sammen og alle delta i å spille forskjellige instrumenter og le og synge sammen. Vi som foreldre likte dette og gjorde livet enklere når vår lille mor har det gøy med mor og far og lærer nye motoriske ferdigheter. Det er ikke noe jeg ville gjøre for å gjøre dette produktet og bedre - det var nydelig og fargerik, flott kvalitet og alle ryddet sammen i boksen pent. Flott for alle ting som skal holdes sammen og klar for min lille en å bruke.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsket den lille kontakten med korte sanger mamma og pappa kunne lære å spille (fikk oss til å se smart;-)) og vi lurte på å lære å spille musikken også. Den lille vi likte å lytte til oss, lekte og så på oss. Produktet er veldig fargerikt, så det var definitivt min lille øye og han var ivrig etter å lære. Han elsket å slå på den lille tamburinen og se at alle ballene beveger seg rundt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Vi som familie elsket dette produktet! Den eneste anbefalingen vi kanskje vil foreslå er kanskje en liten sangbok (for mamma og pappa egentlig) som vi virkelig likte å leke til vår lille og det fikk oss til å se veldig smart haha. Ratchet min lille fant det ganske vanskelig å bruke, men vi viste ham at han kunne rulle / skyve den langs gulvet for å lage en støy. Han elsket den lille trommen han kunne knekke og se på alle de små ballene beveger seg rundt i alle forskjellige retninger. Shakeren var stor, men kunne trolig gjøre med å være litt bredere, så min lille kan se hva som skjer inni

Populært emne