23 Hacks å være mye mer attraktiv for kvinner umiddelbart

Innholdsfortegnelse:

23 Hacks å være mye mer attraktiv for kvinner umiddelbart
23 Hacks å være mye mer attraktiv for kvinner umiddelbart
Anonim

Innrøm det, du kan gjøre mye mer for å tiltrekke seg kvinner enn å bruke elendige pick-up linjer. Bruk vår komplette fyrs guide til å tiltrekke kvinner - og bli lagt!

Det er noen gutter som ser ut til å tiltrekke seg kvinner uten mye innsats. De går bare inn i et rom og jenter flokker rundt dem. Det er også gutter som ikke trenger å svette mye for å få jenta som de liker.

Og så er det deg.

Du lurer på hvordan du ikke kan lande en varm dato, eller hvorfor du ofte finner deg selv som veggblomstring i en fest. Og du er desperat etter noen forandringer - eller i det minste litt oppmerksomhet fra motsatt kjønn.

Den komplette fyrens guide til å tiltrekke kvinner

Vel, her er noen tips om hvordan du kan være mer attraktiv for kvinner med minimal innsats og maksimal effekt. Prøv bare noen få av disse, og du vil merke en forskjell i hvordan kvinner oppfører deg umiddelbart.

# 1 Gå høyere. Hvis du virkelig vil skille seg ut fra mengden og få kvinner til å se deg så snart du kommer inn i rommet, må du stå, gå og sitte litt høyere. Løft brystet litt ut, ta deg inn i magen og bære deg selv som du er den viktigste personen i rommet. Dette gir deg en følelse av stabilitet, stolthet og selvtillit som definitivt vil trekke stirrer på en god måte!

# 2 Kjole skarp. Du kan ikke tiltrekke så mange kvinner som mulig, fordi du ikke bryr deg nok om hvordan du klær. Når det gjelder antrekk, fra arbeidsklær til hva du har på deg mens du kjøper dagligvarer, tenk på dette: Hvordan ville du kle deg hvis du var en kjendis som kan fotograferes et øyeblikk? Kanskje dette vil hjelpe deg med å være mer oppmerksom på hva du har på deg. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

# 3 Dusj og barbering. Når det gjelder hygiene, må du eie den. Få et smigrende hår kuttet fra en ekte frisør eller hår stylist. Enten skal du lage en ren barbering eller opprettholde en stubbe, som kvinner finner veldig attraktive. Og dusj og børst tennene jevnlig.

# 4 Bruk rødt. Rød fanger øyet og får kvinner til å forholde seg til sex, tiltrekning, suksess og status. Legge til selv bare en rødpute, som et slips eller en baseballdrepp, kan få kvinner til å føle seg litt tiltrukket av deg.

# 5 Gjør det første trekket. Å være komfortabel nok til å initiere ting viser at du er trygg og leder - to kvaliteter som kvinner enormt beundrer. Enten det gjelder å sette inn en dato, starte en samtale eller foreta en bevegelsesinitiativ ting! [Les: 15 grunner til at de altfor hyggelige gutta alltid ender med å miste jenta]

# 6 Vær positiv. Folk, både menn og kvinner, trekkes til positive ting. Enten det er gjennom sosiale medier, dine konversasjonsemner, eller bare ditt inntrykk på andre, hjelper det dersom du utmerker positivitet. Best av alt, ha et positivt bilde av deg selv, da dette også vil utstråle og magnetisere kvinner mot deg.

# 7 Sjekk stemmen din. Kvinner er generelt mer tiltrukket av dype, velafrundede, resonante stemmer sammenlignet med de ganske girlye, høyhøyde. Øv med å legge resonans til stemmen din ved å støtte den med din membran. Husk også å puste dypt før du snakker. Dette lar deg modulere stemmen din godt og selvfølgelig, gi deg tid til å tenke før du åpner munnen din. [Les: 10 ting du kan gjøre for å være manligere uten å være aggressiv]

# 8 Har en varig innvirkning. Mange menn er ikke i stand til å tiltrekke seg kvinner fordi de ikke egentlig prøver å gi inntrykk, og du bør ikke være en av disse mennene. Du antar sannsynligvis at ved å dukke opp, kommer kvinner bare til deg. Dette er så galt. Enten du bare prøver å spille det trygt, prøver å være fint, eller bare lat, stopp det.

Stress for hele tiden. Sprekk en minneverdig vits, kom opp med en vittig en-liner, eller bare kle deg for å imponere, bare sørg for at damene husker deg på en god måte.

# 9 Sprekk henne opp. Ikke ta ting for alvor, spesielt hvis du er helvete-bøyd på å tiltrekke og wooing kvinner. Ha alltid en sans for humor og litt lekfullhet blandet inn. Dette er spesielt nyttig i vanskelige situasjoner, eller hvis du trenger å bryte isen med noen du nettopp har møtt. Dessuten finner kvinner menn med en sans for humor smart og derfor attraktiv. [Les: Den riktige måten å få en jente til å le og like deg umiddelbart]

# 10 Vær bekymringsløs. Kvinner finner menn med en følelse av farlighet om dem veldig sexy. Du trenger ikke å risikere livet ditt eller være en del av en gjeng, skjønt. Bare ideen om at du er bekymringsløs og spontan er nok. Dette betyr at du har en følelse av å være fri i hvordan du oppfører seg og hva du sier - langt fra å bli sittende fast. Tenk deg, vær sikker, og ta av vanskelige situasjoner med et grin og et blunk. Kvinner graver det.

# 11 Master det langsomme smilet. I stedet for ditt raske og ivrige smil, praktiserer du et sakte smil. Dette er fordi kvinner finner sakte smilende gutter mer pålitelige. Derfor kan de varme opp til deg langt lettere som de ser at du har et mer ekte smil.

# 12 Kjæreste en baby. Er du komfortabel rundt babyer? Enten du går forbi en baby på en barnevogn i parken eller din offiser har brakt den lille til jobben, stopp ved og lek med babyene. Du kan smelte en dame hjerte bare ved å smile, cooing, snakke og leke med disse munchkins. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta du liker]

# 13 Kjør en varm bil. Har du en invitasjon til en galakse eller en varm fest? Se om du kan låne din venns * eller din foreldres luksusbil. Du kan til og med tilby å ta den til bilvask. Saken er, kvinner som menn som kjører varme hjul enn de som kjører ujevne sedans. Dette har sannsynligvis noe å gjøre med status og makt, hvilke kvinner er også tiltrukket av. [Les: 15 tegner jenta du liker er en høy vedlikeholdskvinne]

# 14 Vær nysgjerrig. Noen mennesker har en tendens til å snakke og snakke om seg selv, og dette kan bli gammelt. Ta deg tid til å høre oppmerksomt på kvinner og være genuint nysgjerrig på dem: hva de gjør, hva de føler, hvor mye de liker de par skoene og alt det jazzet.

# 15 Flaunt noen kamp arr. Kvinner finner menn med litt arr på ansiktene deres mer mannlige sammenlignet med polerte, ubemerkede gutter. De ser arr som et tegn på en fare du har gått gjennom, og gir deg derfor din maskulinitet og attraktivitet. Har jeg ikke et arr? Ikke bekymre deg. Gå videre til neste objekt i vår liste.

# 16 Lær noen oppskrifter. Når du endelig scorer en dato, slår du restaurantspillet og koker for henne i stedet. Kvinner graver menn som lager underverk på kjøkkenet, og det hjelper å være pro i minst en oppskrift som sikkert vil vinne henne over. Gjør det bra. [Les: 21 ting du gjør som vil gjøre henne elske deg mye mer]

# 17 Vær sosial. Dette betyr ikke at du regelmessig legger ut på sosiale medier eller poserer for din selvtillit. Å være sosial handler om å være rundt mennesker. Tilbring tid med venner, gå ut og få nye venner, og faktisk være den fyren som folk vil henge med.

# 18 Lån en hånd. Doner blod, frivillig for en sak, eller være en del av din oppsummering i samfunnet. Gjør noe selvtillit, og kvinner vil bli flocking til deg. Dette er fordi de finner alle disse attraktive, så mye at de selv vil se deg som noen som er et langsiktig forhold, noe som er et stort pluss for dem.

# 19 Vær forsiktig. Det er her aktiv lytting kommer til nytte. Du må kunne plukke ut de tingene hun forteller deg og finne ut spesielle ting om henne, som hennes favorittrett, hennes mest hatet band, stedene hun vil gå, og alt det. Å være gjennomtenkt kan skape stor når det gjelder å tiltrekke seg kvinner. [Les: 18 tåpelige måter å få en jente forelsket i deg uten å prøve for hardt]

# 20 Har lidenskap. Kvinner som menn som er lidenskapelig om noe. Enten det er et band, en bok, noen hobbyer eller ditt eget kunstverk, kyllinger graver folk som kan være lidenskapelige om noe i en samtale, og er ikke sjenert om det. Dette viser hvor ekte du er, og du kan også anspore på noen dype, intellektuelle samtaler som kvinner bare faller for.

# 21 Har langsiktige mål. Mens vi anbefaler deg å være ubekymret, er det en linje som skal tegnes mellom modenhet og vanlig douchebaggery. Du kan fortsatt ha den luften til å være fri og avslappet, mens du fortsatt er fleksibel nok til å komme inn i seriøse samtaler og snakke om dine mål. Å være så mye av en voksen er en turn-on for jenter. [Les: 12 åpenbare tegn en jente gir bort når hun vil at du skal spørre henne]

# 22 Utfør det. Det er allment kjent at "built" menn er mer seksuelt attraktive for kvinner. Så ikke gjør det "dad bod" din unnskyldning. Kom deg ut og vær aktiv. Kvinner er innat som en liten dominans, og det er noe om muskler og styrke som slår dem på.

# 23 Se eldre ut. Eldre menn har en tendens til å utstråle suksess, stabilitet og sikkerhet. Mens du fortsatt er i 20-årene, kan du se litt moden med et enkelt triks: drakter. Ha noen få skreddersydde drakter som er hendige, Barney Stinson-stil, når du trenger å gå et sted og få kvinner til å legge merke til deg. Bare vær sikker på at du ikke blir overdrevet for en hendelse, skjønt.

[Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

Mange karer tror at tiltrekker kvinner må være mye arbeid, som at de må være rike, vellykkede og berømte. Selvfølgelig hjelper det å være på toppen av spillet ditt, men det viktigste er å bare være det beste du kan være.

Populært emne