GymKit gjør Apple Watch 3 den smarteste treningssporet i treningsstudioet

Innhold

Dette er en offentlig tjeneste kunngjøring for alle dine Apple Watch 3 eiere som for øyeblikket ignorerer varslene, og foreslår forsiktig at du skal oppdatere programvaren din. Det er på tide å oppdatere programvaren din, fordi du mangler en utmerket ny funksjon.

GymKit er kommet for å gjøre treningen til innendørs trening mer nøyaktig, og den er utrolig enkel å bruke. En advarsel er at den ikke er tilgjengelig på mange steder, men du kan forvente at den skal spre seg som en brann i de kommende månedene.

Det er ikke en app - det er bare en del av operativsystemet. Det betyr at med en knapp på et GymKit-aktivert stykke kardioutstyr, er Apple Watch 3 koblet privat med tredemølle, motorsykkel, elliptisk eller stepper med informasjon som strekker seg begge veier.

Stats som avstand og høyde klatret, som er nært umulige å måle nøyaktig innendørs på et håndledd bærbart, vil fly over fra maskinen til Apple Watch.

For sin del, vil Apple Watch dele statistikk som hjertefrekvens og aktiv kalorier brent (så vel som totale kalorier). The Watch vil også gi maskinen personlig informasjon som din vekt, noe som er avgjørende for nøyaktige kalorimålinger (og som bare de mest engasjerte trenerne husker å sette opp før en treningsøkt).

Du kan trykke på Apple Watch på maskinen når som helst under treningen, og det vil stemme overens med all informasjon på maskinen. Dette er flott for de som glemmer å begynne å ta opp en treningsøkt på klokka når de starter på tredemølle - klokken kommer opp umiddelbart når du trykker på den på maskinen og starter opptaket.

Apple har gjort en beundringsverdig jobb med å gjøre GymKit enkel å bruke - du trenger bare å trykke på Watch på maskinen for å komme i gang. Den eneste nåværende ulempen er den begrensede tilgjengeligheten av kompatible maskiner. I Storbritannia er GymKit-aktivert utstyr for tiden bare tilgjengelig i Virgin Active's Mansion House club, selv om det sannsynligvis vil bli rullet ut til andre jomfruelige treningsstudioer i nær fremtid.

Men da teknologien er tilgjengelig på TechnoGym-utstyr og forventes å komme snart til andre store kardio-maskinprodusenter som Life Fitness og Matrix Fitness, kan du forestille deg at GymKit vil være tilgjengelig i de fleste kommersielle treningsstudioer snart.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar