Treningsstudio i uken: Idrettssenteret

Treningsstudio i uken: Idrettssenteret - øVELSER 2023
Treningsstudio i uken: Idrettssenteret - øVELSER 2023
Anonim

Type anlegg: Styrke og kondisjonstrening

Medlemskapskostnader: £ 100 for den første måneden, som inkluderer screeninger, og £ 59- £ 89 per måned deretter, avhengig av klassenes bruk

Åpningstider: Mandag-kl 06.00-21.00 / fre 06.00-20.00 / lør 08.00-16.00 / sø 10.00-14.00

Adresse: Osney Mead House, Osney Mead Industrial Estate, Oxford, OX2 0EA

telefon: 01865 249999

nettside: theathletecentre.com

Twitter: @AthleteCentre

I den sørvestlige utkanten av Oxfords sentrum finner du dette store, toppkvalitetsstyrings- og klimaanlegget med fokus på CrossFit. Vi snakket med S & C-trener og grunnlegger James Shields for å finne ut mer.

Hva er The Athlete Center?

Det er et resultatdrevet anlegg som gir sine medlemmer den støtten de trenger for å nå sine mål, fra trening og programmering til behandling og ernæring. Vi tar sikte på å gi alle opplevelsen av trening som en profesjonell utøver.

Hva fikk deg til å tro Atlettersenteret kunne fungere i Oxford?

For en slik sporty by hadde Oxford svært lite i veien for kvalitetsstyrke og kondisjoneringsanlegg. Visst, det har fritidssentre og PT-studioer, men ingen steder kan folk virkelig bli en del av et fellesskap og få ekte resultater måned etter måned.

Hvordan gikk du om å rekruttere trenere?

Vi har programmer hver uke fra folk som ønsker å trene på The Athlete Center, og enda mer tilbyr å skygge gratis for erfaring. Men alle potensielle trenere må passere vår vurderingsprosedyre for å jobbe her - og svært få gjør. Hvis de ikke lykkes, forteller vi dem hva de trenger å jobbe med og invitere dem om seks måneder for å retestere.

Hvor glad er du med hvor den må være siden den har vært åpen?

Ting har gått bedre enn vi trodde var mulig. Folk har virkelig kjøpt inn i våre konsepter og kjerneverdier. Et medlem tilbød selv å få sin bil merket med The Athlete Center's logo!

Hva tilbyr du medlemmer som mosjonstrener ikke gjør?

Resultater, resultater, resultater. Du kan ha det beste treningsstudioet i verden, men hvis medlemmene ikke ser resultater, vil du ikke henge på dem. Dine medlemmer er din beste reklame.

Hva er de mest populære klassene eller treningsmodellene som er tilgjengelige på The Athlete Center?

Vi tilbyr styrketrening, olympisk løft, CrossFit og mobilitetsklasser. Vi starter CrossFit-trening med et styrkeprogram for å sikre at folk er tilstrekkelig til å gjøre det vanskeligere CrossFit beveger seg trygt.

Hva er den mest imponerende tingen du noensinne har sett noen gjør på The Athlete Center?

Etter vår siste styrkesyklus så vi medlemmenees en-rep maxes økning med 15% i gjennomsnitt. Å se at mange mennesker ringer PB-bellen i treningsstudioet var veldig imponerende og forsterker vår tro på hva vi gjør.

Hvilken enkel ting er du mest stolt av om treningsstudioet?

Våre medlemmer, enkle og enkle. De kan ikke gjøre nok for å hjelpe.

Hva er det første du får nybegynnere å gjøre når de blir med?

Alle nye medlemmer må følge samme prosess. Først, en-til-en med vår interne osteopat for å sikre at de er egnet til å trene. De vil da se en styrke og kondisjonstrener for å få programmeringsråd før endelig å se vår ernæringsfysiolog for å få kostholdet i kø.

Du har et treningsspesifikt medlemskapssystem som heter Wodify. Hvordan virker det?

Wodify tillater medlemmene å spore deres fremgang, registrere PBS og treningsøkter. Hvis de vil, kan de se hvordan de stabler opp mot resten av medlemmene. Det er et fantastisk system, så brukervennlig, og gir medlemmer en mye bedre plattform å jobbe fra. Bare angre er ikke å få det i før.

Hva er dine fremtidige planer for The Athlete Center?

Utvidelsesplaner er på plass - så hold øynene åpne fordi det kan være et idrettssenter i byen din veldig snart.

Populært emne