Gym gaffes

Ekstrem shorts

Unngå veldig kort shorts - med mindre du er en langdistanse løper eller går for det 1970-seriens retro utseende - og de som kommer til kalvene dine. Midtlår er den rette lengden for åndbarhet og komfort, med god støtte for baken og skroget.

Riktig tilbehør

En MP3-spiller, hodetelefoner og en hjertefrekvensmåler er de eneste ekstrautstyrene du trenger, slik at du svetter og båndene. Og gjør aldri den tingen der du trener i en binpose. Alt du vil oppnå, er dehydrering og latterliggjøring.

Kompresjonspakke

De har fordeler, men tettsittende klær kan være flatterende hvis du har litt mage, og de er heller ikke veldig komfortable. Komfort bør være den største hensynet, fordi du er mindre sannsynlig å kutte økten kort hvis du føler deg rolig.

Heavy T-skjorter

T-skjorten din skal være laget av lett, pustende stoff som kan vekk fuktighet vekk fra kroppen, ikke kveler bomull som feller svette og gjør at du lukter som en tramp.

Skimpy vester

Et stort nei-nei, selv om du er i god form - du er der for å trene ikke utgjøre. Og det kan også skremme andre, noe som ikke er noe å være stolt av.

Topp ytelse

Treningssettet ditt skal være aktuelt. Hovedfokuset må være å maksimere ytelsen gjennom riktig passform og stoff. Gamle universitets rugbyskjorter som har vært gjennom vasken 100 ganger, utfører ikke teknisk og ser gamle og slitne ut. Plukk dem. Nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar