10 gutter du bør slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet

Hvis du vil ha ekte kjærlighet, må du slippe av dem som bare skal veie deg ned. Så hvilke gutter bør du helt unngå i dating verden? Av Charley Reid

Kanskje du har vært besatt av Leonardo Dicaprio helt siden du først så Titanic, eller kanskje du er med gutter med tatoveringer som Adam Levine, eller kanskje du foretrekker noen goofy, slags nerdy, som Jason Segel.

Så når en fyr kommer sammen og passer til beskrivelsen av din perfekte Hollywood drømgutt, kan han være din eneste sanne kjærlighet, ikke sant? Feil. Det er mer til en fyr enn auraen han presenterer. Og når du ser på innkjøpene til den såkalte drømmen, kan du bli svært skuffet. Ikke la deg bli lurt av sjarm, godt utseende og et røyke varmt utvalg av soverommet beveger seg. [Les: 9 grunner din ideelle manns ønskeliste ikke virker for deg]

Hvilke gutter bør du unngå å danse?

Hvis det er kjærlighet du vil, vil du ikke finne det i disse gutta. Så når du kommer over dem, bare løp den andre veien slik at de ikke høster sine problemer på deg.

# 1 Mammens gutt. Har du spilt tiden din til å danse en fyr som bokstavelig talt ikke kan gjøre noe uten å snakke med moren først? Det er greit å være nær med familien din, men hvis fyren ikke ser ut til å gjøre et trekk uten sin mammas godkjenning, må du fjerne det!

Du bør aldri bli gjort for å føle seg sekundær i et forhold, spesielt hvis du er ute etter ekte kjærlighet. Tenk på om du to skulle ha barn, og hvor mange ganger må han ringe sin mor for hjelp og råd fordi han ikke vet hva han skal gjøre, og han hører ikke på hva du må si fordi hans "Mamma vet best." Sann kjærlighet skaper ingen konkurranse eller rare følelser.

# 2 Musikken. Musical gutter er kjempebra. Imidlertid vil en fyr som virker gift med gitaren eller hans trommesett eller til bandet hans ikke gjøre en god kjæreste. De er stadig på veien, og plukker opp ulike konserter her og der, møtegrupper. Vil du stadig være bekymret for alle jentene som kaster seg til mannen din?

Og kom meg ikke i gang med humørsvingninger når han ikke finner riktig notat eller den rette linjen for å legge til sangen sin. Du kan bli hans mus, men hans sanne kjærlighet vil alltid være hans musikk. [Les: 5 gaver av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 3 Brainiac. Dette er fyren som tror han vet alt, og har alltid rett. Dette er muligens en nerd som er besatt av noe esoterisk vitenskapelig tema, og det er vanskelig å prøve å til og med ha en vanlig samtale. Kanskje det du trodde var søtt og unikt i begynnelsen, er nå egentlig bare umulig og litt rart, og du skjønner at du ikke ser deg å bli gammel med noen som han.

Tenk på noen som karakteren, Sheldon Cooper i The Big Bang Theory, kan du tenke deg å dele noen som ham? Det kan være veldig utmattende.

# 4 Komikeren. Har du vært dating en fyr fordi du tror han er morsom, og han kan få deg til å le? Hvis så, fantastisk, men hva mer liker du om ham? Problemet med denne fyren er at de vanligvis elsker å være sentrum for oppmerksomheten. Så mye, at hvis du går ut for å spise sammen med en vennegruppe, vil du etter hvert finne ham på plass og sette på en "ytelse".

Den verste delen er at det kan være ganger når du vil ha en seriøs samtale, men han legger bare inn en vittig en liner som vil ødelegge stemningen helt.

# 5 The cheater. Det er så mange mennesker i dette universet, og du har så mange muligheter og folk til å møte, at du ikke bør kaste bort ett eneste sekund med en fyr som jukser på deg. Du trenger å komme deg ut jente, møte og blande med menn som tenker før de handler, og hvem behandler deg med respekten du fortjener. Hvis du blir hos denne fyren, vil du aldri ha ekte kjærlighet, men du vil ha et veldig ødelagt hjerte. [Les: 30 ærlige grunner til at menn snyder]

# 6 Bankmannen og / eller eiendomsforhandleren. Disse karene er fulle av tomme løfter og er vanligvis veldig gode til å fortelle løgner. De kan være i stand til å tilby deg et godt liv, men så raskt som de er i stand til å sette deg opp, er de like godt i stand til å sette deg ned. Disse gutta er stadig på utkikk etter det nest beste: det neste huset som skal vende, neste lager for å investere, og dette betyr at de har en vane med å se på relasjoner på samme måte. For din referanse, sjekk ut The Wolf of Wall Street.

Visst, du kan være den vakre herskapshuset i dag, til en nyere, mer oppdatert kommer med. Disse gutta spiller stadig spill, forteller folk hva de vil høre, og du er ikke noe unntak fra deres regler. Deres fiksering på den nest beste materielle tingen kan virkelig ta sin toll på forholdet ditt.

# 7 The Liar. Dette burde være en gitt. En løgn er en løgn er en løgn. Akkurat som en bedrager er en snyder. Ofte går løgnere og svindlere hånd i hånd. Det spiller ingen rolle om han ligger til deg om å spise lunsj, eller om å slappe av med venner, poenget er at han fortsatt ligger. Tillit er et krav om sann kjærlighet, og du kan ikke forvente å finne den i en fyr som ligger gjennom tennene hans.

# 8 Kongen av tomme løfter. Denne fyren bør pitche et telt i Las Vegas ved et pokerbord fordi han er så god til å bløffe. Dette er fyren som forteller deg at han elsker deg veldig tidlig i forholdet.Og han vil fortelle deg i utgangspunktet alt og alt du har alltid ønsket å høre.

For eksempel vil han fortelle deg at han vil ha barn med deg, at dere to skal gifte seg, og at han planlegger en overraskelsestur for dere to til å ta sammen snart. Og i disse øyeblikkene tror du at du blir forelsket i ham, til du skjønner at ingen av tingene han har sagt at han ville gjøre, har faktisk skjedd. [Les: 11 tegn på at du ikke kan stole på fyren du drar]

# 9 Oppgraderen. Denne fyren elsker å ha ting overlevert til ham. Han har en tendens til å holde seg i et forhold uten hjelp. Hvis du koker for ham hele tiden, gjør klesvask, ha sex, hvorfor vil han forlate? Men hva skjer når en yngre, varmere jente kommer sammen? Og hva om hun er helt kult med å gjøre klesvask, lage mat til ham og hekte seg? Hvorfor vil han bli i sitt anstendige forhold, når han kan få en med noen yngre og varmere?

Du bør være med noen som behandler deg på samme måte som du behandler dem. Ikke bli lurt til å tro at du kan tjene sin kjærlighet ved å ofre din tid for hans lykke. [Les: Er han inn i deg for alle feil grunner?]

# 10 The mooch. Du kan også ringe denne fyren en pirat. Denne fyren er den som aldri har penger, kan aldri gjøre noe fordi han har brutt. Det er ikke som om han ikke kan tjene penger, men han har en filosofi om â € œ hvorfor skal jeg bruke pengene mine når jeg kan bruke noen andres?

Før du går inn for konkurs på grunn av denne beklager taperen, bare løp den andre veien. Ved å gjøre dette, hvem vet, kan du få ham til å innse at han trenger å begynne å jobbe for å opprettholde sin livsstil!

[Les: 11 sjokkerende tegn på at du blir brukt til sex eller penger]

Det er tonnevis av menn der ute som virker som en god fangst, men så blir dekket deres blått ved det første røde flagget. Hold øynene åpne og ditt sinn skarpt før disse 10 gutta kan få en sjanse til å dra nytte av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar