Er Guy Best Friends ingenting annet enn problemer for jenter?

En venns beste venn kan virke som et perfekt selskap for hver jente, men er de verdt innsatsen? Finn ut hvorfor fyrens beste venner er ingenting annet enn problemer.

De fleste jenter har alltid ønsket en fyrs beste venn.

Å ha en mann som egentlig ikke er mannen din som din arm candy er fasjonable og trygge.

Hver jente ønsker en og kan ikke vente å ha en.

Guy beste venner kan hjelpe deg med å forstå menneskenes verden bedre, og kan til og med hjelpe deg med å utarbeide den perfekte måten å snagge en smoldering for deg selv.

Alt kan virke helt perfekt med en mannlig BFF i armen, men er det egentlig så enkelt som det ser ut eller har du bare på seg de mørke rosentonene?

Guy beste venner og ditt liv

For det første er menn ikke bygget for å blande seg med kvinner og sladre om fjorårets mote og fancy detox dietter. De er der ute i verden for å så sine ville havre.

Så selv om du finner deg selv i selskap med en fin fyr som synes å ha bare en rystende ren intensjon i tankene, vær forsiktig.

Det kan alle ha startet med en god samtale der dere begge plutselig innser at dere har mye til felles med hverandre.

Du føler deg bra rundt ham, og han synes å like deg også. Og det morsomme er at ingen av dere føler noe tinende rundt lendene. Det er alt varmt og uklar på en ekstremt platonisk måte.

Det er ikke tid til å feire skjønt. Du har kanskje funnet deg en venns beste venn, men du har nok sannsynligvis bare funnet en fyr som enten er for trist eller forvirret med hans intensjoner. Ingen fyr liker å være i vennssonen med en attraktiv jente, med mindre han svinger motsatt.

Men likevel, selv om du fant en rett fyr som ikke har vist noen interesse for deg seksuelt, er det noen ting du må huske.

Menn kan ikke kose uten ereksjon

Jenter elsker litt kroppskontakt med sine venner hele tiden. Menn gjør det ikke. Du kan elske å holde din venns beste venns hender eller kose i nå og da mens du ser på en film på sofaen. Hver gang en fyr gjør det med enhver jente, spesielt hvis hendene er i nærheten av noen av dine girlydeler eller guttdelene, er det vanskelig å ikke få ereksjon. Kan du håndtere det? Ville du virkelig være komfortabel å vite at du vekker en bestevenn hver gang du blir komfortabel med ham?

Kjærlighet kommer inn på bildet

Kjærlighet kan ikke blomstre på den aller første samtalen, begge deler deg. Men med alle sentnattsamtaler og berusende feiltid sammen, er kjærlighet bundet til å komme inn på bildet på en eller annen måte.

Du kan ende opp med å bli forelsket i ham, eller han kan ende opp med å bli forelsket i deg. Nå er det ikke nødvendig for noen av dere å avsløre noen hemmelige attraksjoner til den andre personen, men når kjærlighet går inn i et vennskap, kan det noen gang være en lett overgang til kjærlighet, med mindre det er gjensidig? [Les: Hvordan date en venn]

Hvis kjærlighet ikke gjør det, gjør sex

Hvis en av dere ikke ender med å bli forelsket i hverandre, går det inn i ligningen. Har du noen gang tatt fyren din beste venn, stirrer på klyvingen din eller kjører hendene langt lenger enn nødvendig etter en klem? Han kan virke som et godt selskap å henge ut med mens han blir full på en lørdag kveld, men hvis du våkner med hendene i din bh, er oddsene det ikke plassert der ved et uhell!

Det er naturlig for to personer av motsatt kjønn å bli tiltrukket av hverandre. Seksuell tiltrekning er lett å forstå, men beste venner av motsatt kjønn, vel, det er den forvirrende delen. [Les: Hvordan å ha sex med en venn]

Nye problemer med en ny kjæreste

La meg forsikre deg, din nye kjæreste vil hate din beste venn fra begynnelsen. Han kan aldri forstå forholdet du og din BFF deler. Tenk på det, du forstår det ikke selv. Du tror bare du gjør det.

Du kan prøve å overbevise din nye kjæreste om at BFF ikke er seksuelt interessert i deg, men det er ingen måte du vil bli overbevist av den nye mannen. Og den lure delen her, din beste venn kan virkelig begynne å likt oppmerksomheten han kommer ut av komplikasjonen. Din venns oppfordring til å føle seg bedre om seg selv kan til og med overbevise ham om å skape scenarier for å ødelegge ditt forhold ytterligere, hvis bare å få seg til å virke som den bedre mannen. Det er uunngåelig, hver mann liker å bli kjent som den beste mannen materiale.

En rett fyr er ikke interessert i deg?

Nå vil du kanskje at din beste venn skal være akkurat det, men et sted inne i, du vil vite naturens kraft. Gutter som jenter. Og de skal.

Så når en mann som er din beste venn blir tiltrukket av flere andre kvinner, hvorav noen ikke ser halvt så godt ut som deg, vil det alltid gjøre deg lurer på hvorfor han ikke liker deg i utgangspunktet.

Du har kanskje ønsket en beste venn til å begynne med, men etter hvert som forholdet vokser og han finner seg oppmerksomhet fra mange andre kvinner, vil du begynne å ønske ham mye mer, og ja, på måter som er mer intense enn bare venner.

Og når du finner ut at han ikke viser den minste interessen i deg, vil den slå deg på ansiktet som en fornærmelse. Og om du liker det eller ikke, er det stor sjanse for at det også vil skade selvtillit og tillit til å tiltrekke det motsatte kjønet, spesielt hvis han er en sexy fyr som åpenbart er rett.

Du vil kjøre bort mange gutter

Ingen fyr liker å danse en jente som har en venns beste venn. Noen få gutter har vært der og ble brent. Alle andre gutter har hørt historien. Ingen fyr kan noensinne ha et lykkelig og usikkerhetsfritt forhold med en jente som har en beste venn av mannen. Forvirringer, sjalusier og skjulte følelser kaster alltid opp og kompliserer forholdet. [Les: Hvordan lage en sjalu kjæreste ikke så sjalu]

Og hva er verre, noen gutter kan bare anta at du allerede er i et forhold med denne fyren og unngå å plage å slå på deg. Tross alt, jo mer enslig en jente ser ut til å være, jo mer ønskelig blir hun i øynene til alle mennene rundt henne.

Guy beste venner er bare en komplikasjon

En venns beste venn kan virke som morsom å begynne med, men forholdet forblir aldri slik du ønsker det, i begynnelsen. Med så mange muligheter til å jobbe med, kan du ende opp med å bli forelsket i hverandre, komplisere og forverre relasjoner med andre elskere, eller bare ende opp med å oppleve et smertefullt tilfelle av uberørt kjærlighet. Det er mange andre ting som kan skje også, og ikke for mange av dem er glade avslutninger.

[Les: Hva er uberørt kjærlighet?]

Så før du tar en fyrs hånd og bytter BFF-strengarmbånd, tenk to ganger. Vil du virkelig rote med evolusjonens hovedplan om å bringe en mann og en kvinne nærmere bare for sex?

Jeg tror ikke det. [Les: Få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal!]

Guy beste venner kan virke som en fancy fashion statement. Men til prisen de kommer med, er det mye lettere å bare danse dem og få dem ut av veien til lykke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar