Gjør han eller ikke han? 30 garanterte tegn han liker deg

Du tror sikkert folk er forvirrende. Du kan imidlertid enkelt finne ut følelsene sine for deg. Alt du trenger å gjøre er å se etter skiltene han liker deg.

Du tenker nok på hvor kompliserte menn er, men de er egentlig ikke. Faktisk er de ganske dårlige for å gjemme sine følelser for jenter. Så, du må bare spille detektiv og forsøke å omfavne skiltene han liker deg.

Liker han deg?

Mens du leser disse tegnene, se om noen av dem samsvarer med oppførselen til den fyren du liker. La oss ikke kaste bort mer tid, her er de 30 tegnene på at han er i deg.

# 1 Han sier det.Dette er den enkleste måten å finne ut hvordan han føler seg. Han vil bare fortelle deg. Hvis du er velsignet med dette, vel, så er resten lett derfra. Selvfølgelig er mange gutter redd for avvisning, så du må nok fortsette å lese. Jeg mener, du leser sikkert dette fordi han ikke har fortalt deg hvordan han føler. [Les: Hvordan fortell om en fyr er i deg: 22 tips han bare ikke kan skjule]

# 2 Øynene sier alt.Det er utseendet som de faktiske mannlige vennene gir deg, og så er det utseendet du får fra en fyr som er i deg. Hvis du ikke kan fortelle forskjellen, som du vil med tiden, så se på hyppigheten av han ser på deg. Legg merke til at han ikke kan ta øynene av deg? Ja, det er fordi han er i deg.

# 3 Stjerne på munnen din.Det er noe som heter "flørtende trekant." Nei, det er ikke hvor skip forsvinner, men heller hvor fyren ser på deg. Hvis du merker at hans øyne stirrer på øynene dine, og deretter munnen din, og gjentar syklusen, vel, den flirte triangelen, er han interessert i mer enn det du blurer om. Han ønsker å kysse deg.

# 4 Gir en fullskanningssøk.Vanligvis er en av de klareste tegnene han liker deg, når han skanner deg fra bunnen. Menn er veldig visuelle og ved å skanne deg, de sjekker deg ut. Hvis de fortsetter å skanne deg, kan de ikke få nok av kroppen din.

# 5 Clowns rundt.Han vil få deg til å le, så han prøver å trekke ut sine beste vitser foran deg. Det beste øyeblikket for ham er når du ler på grunn av ham. Det er en stolthet. Han prøver alltid å få deg til å le fordi han vil at du skal være lykkelig rundt ham. [Les: Les hans sinn: 30 bestemte tegn en fyr er helt inn i deg]

# 6 Liker å være nær.Hvis rommet er tomt, men han velger å sitte presset opp mot deg, vel, kom på jente, han er i deg. Menn som deres egen plass, men hvis de liker deg, sitter de rett opp ved siden av deg.

# 7 Han påfugler.Når de er interessert i en kvinne, forsøker menn alltid å opptre som alfa-mann. Jeg liker å kalle det påfugl. De må vise deg at de er det bedre alternativet enn resten av gutta der ute. Så, hvis han prøver å vise deg at han er en "mann" så er han i deg.

# 8 Han betaler ekstra oppmerksomhet til utseendet hans. Vil du ha flere tegn han liker deg? Ta en titt på klærne hans. Kanskje han alltid har på seg baggy jeans og en baseball cap, men nå har han ryddet opp sitt utseende og betaler mer oppmerksomhet mot mote. Det skjedde ikke fordi han plutselig ble inspirert av Coco Chanel. Han prøver å se bra ut for deg.

# 9 Han lytter.Det er gutter som bare sier "ja" til alt du sier, men hvis han husker små detaljer om historier du har fortalt, har han lyttet. Og hva betyr det, damer? Han liker deg. Menn liker ikke å kaste bort tid på å lytte til folk de ikke er interessert i.

# 10 Stiller spørsmål.Han vil vite alt om deg. Hvor gikk du i skole, hvor mange søsken har du, og han spør deg ikke om disse spørsmålene fordi han må. Han spør deg fordi han vil vite mer om deg. Hvis han tar deg tid til å bli kjent med deg på et personlig nivå, liker han deg. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 11 Han er annerledes rundt deg.Hvis han er helt annerledes rundt deg og vennene dine, kan han kanskje like deg. Han kan være mer snakkesalig eller stille rundt deg, det spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at han ikke handler 100% naturlig rundt deg fordi han prøver å imponere deg.

# 12 Han lener seg inn.Mayb din historie er veldig interessant. Det er sannsynligvis ikke, men likevel, fyren leter til deg som at du er J.K Rowling. Hvis han leter seg, prøver han å vise deg at han er oppmerksom og interessert. Hvis han lener seg tilbake, betyr det ikke at han misliker deg, kanskje du spiste hvitløk.

# 13 Han betaler.Venner betaler ikke for venner. Men hvis en fyr liker deg, betaler han for din drink eller middag. Det er mer en stolthet, han vil vise deg at han kan ta vare på deg. Så, hvis fyren betaler - han liker deg. [Les: 25 surefire tegn en fyr liker deg virkelig]

# 14 Smiler hele tiden.Le han alltid smilende rundt deg? Selv når du ikke snakker? Fyren lyser bokstavelig talt fra innsiden ut. Kanskje det er skuddet av vodka du to hadde, men det er fordi du er ved siden av ham.

# 15 Han ignorerer deg helt.Ok, dette er irriterende, men noen ganger tror folk det er en god ide å ignorere jenta slik at hun kommer til ham i stedet. Han kunne også ignorere deg fordi han egentlig ikke liker deg, men hvis det er andre tegn med denne, så sannsynligvis ikke. Men seriøst, hvis han gjør dette fordi han liker deg, er han umoden. [Les: Hvordan gutta flirter: 15 subtile ting folk gjør for å imponere en jente]

#16 Han er beskyttende for deg.Han går deg til inngangsdøren din, eller ber deg om å skrive til ham at du er trygg. Han kunne bare være en gentleman, men vanligvis ville venner ikke ta det til det nivået. Hvis han er beskyttende over deg, er det fordi han bryr seg om deg.

# 17 Sjalusi.Andre gutter sjekker deg ut, og du ser ham stråle av sjalusi. Hvis han ikke likte deg, ville han ikke bryr seg om en fyr slo på deg eller spurte deg ut til middag. Hvorfor være sjalu? Han ville være lykkelig. Så, hvis han er sjalu, har han følelser for deg.

# 18 Prøver å imponere deg.Han vil vise deg sin nye bil, ta deg til sin favorittrestaurant, fortelle deg at han møtte Leonardo Dicaprio på en poolfest en gang. Nå kan dette være to ting: at han er full av seg selv eller at han prøver å imponere deg. Du trenger bare å finne ut hvilken en den er.

 #19 Teaser deg.Du vet det gamle ordtaket, hvis en gutt taler deg, liker han deg. Vel, det er ganske sant. Hvis en gutt taler deg, er det mest sannsynlig at han prøver å dekke sine følelser for deg. Prøv å slå denne plaget inn i flørt hvis du vil flytte ting fremover.

# 20 Han starter samtalen.Han har ikke noe problem å komme til deg for å snakke eller sende deg en god morgentekst. Ved å ta initiativ, viser han at han er interessert i deg. Hvis du er den som starter hver samtale, er det sannsynligvis et ensidig forhold. [Les: Dumme ting vi gjør i navnet på det fire brevordet: LOVE]

# 21 Komplimenterer deg.Det er normalt om menn kompliment kvinner. Men han vil legge merke til de små endringene du har gjort. Kanskje du har farget håret ditt en mørkere skygge, hvis han liker deg, la han merke til.

# 22 Ser ikke på telefonen hans.Du lurer kanskje på om han selv har venner. Han gjør det, og telefonen har sannsynligvis en liste over ubesvarte anrop og tekster. Men det spiller ingen rolle, de tingene kan vente, han er med deg. Hvis han ikke trekker telefonen ut hvert femte minutt, vel, er han interessert i å tilbringe tid med deg.

# 23 Planlegger fremover."Å, vi må gå dit" eller "La oss prøve dette ut en gang," ja, han sier ikke de tingene som skal lede deg videre. Han bruker disse linjene fordi han planlegger på forhånd. Han ser deg i sin fremtid. [Les: Er han tiltrukket av deg? 16 giraways å passe på for]

# 24 Du er nummer én.Han skal studere for en eksamen, men i stedet er han ute for kaffe med deg. Han kunne ha gått i baren med vennene sine, men ønsket å se en film med deg i stedet. Han gjør deg til en prioritet. Han har andre ting å gjøre, tro meg, men du er viktigere.

# 25 snur deg.Med mindre du er veldig gode venner, går menn vanligvis ikke ut av deres måte å berøre en kvinne, spesielt hvis de ikke liker henne. Så, hvis han er i deg, kan han kramme deg ofte eller sette armen rundt deg tilfeldig. Men ikke ta det så lett, han ville ikke legge en hånd på deg, med mindre han likte deg. [Les: Ikke barns lek! 20 kjærlighet gåter og kjærlighetens kompleksitet]

# 26 Gjør det du liker.Hvis han fant ut at du er i jazz eller liker å se på kunstskøyter, kan han foreslå at han holder deg i bedriften. Han kan hate jazz, men hvis du går, vil han sitte gjennom det han må, så lenge du er der.

# 27 Tekster deg når han ikke er rundt.Hvis du bare hang ut med ham og han smiler deg rett etter at du har gått, er han i deg. Selv om du kanskje har gått hjem, er han ikke ferdig med å ha det bra med deg. Hvis du holder opp til 3 am teksting, er han i deg.

# 28 Han nevner ikke andre kvinner.Hvis han ønsket at du skulle få hint om at han ikke liker deg, ville han snakke om andre kvinner. Men hvis han aldri nevner en annen jente, er det fordi han ikke vil at du skal tenke det er noen andre.

# 29 Han foreslår en-mot-en.Hvis han bare ønsker å henge med deg i en gruppe, unngår han en-mot-en kontakt som ikke er et godt tegn. Men hvis han ber om å henge med bare deg, vel, dette er en no-brainer. Ingen fyr ville tilbringe en-mot-en gang med en jente de ikke er interessert i. [Les: Er min venns venn som meg? 15 tegn han knuser på deg]

# 30 Regel av fire.Ok, så du lurer sikkert på at alle disse tegnene betyr at han liker deg? Nei. Du trenger mer bevis. Så, gå med regelen om fire. Du trenger fire av disse tegnene for å bekrefte at han er i deg. Noe mindre er for mye av en risiko. Så, fire eller flere, og du er gull.

[Les: Liker han meg? 18 tegn for å dekode sitt kroppsspråk]

Nå som du vet om disse 30 tegnene, liker han deg, neste gang du ser ham, prøv å se om hans oppførsel passer til noen av disse. Følg regelen om fire!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar