Greggs har laget en diettplan og ja det inkluderer pølse ruller

Greggs har laget en diettplan og ja det inkluderer pølse ruller - øVELSER 2023
Greggs har laget en diettplan og ja det inkluderer pølse ruller - øVELSER 2023
Anonim

Du kan tenke ideen om å spise Greggs-produkter til frokost, lunsj og middag hver dag i en hel måned var premissen til oppfølgeren til Super Size Me, og det ville ikke være en urimelig antagelse. Men det kunne ikke vært mer feil, fordi Greggs - allestedsnærværende bakeri, nasjonal institusjon og leverandør av den fineste pølse ruller på high street - har skapt en diettplan.

Minimize Me-planen kartlegger tre måltider og en matbit for hver ukedag, og er utformet for å gjentas i fire uker på rad for full fettbremsende effekt. Greggs, som anskaffet en dieter til å lage planen, hevder at du vil skifte opp til 0,9 kg pr. Uke ved å følge den, selv om mengden pund som svulmer Greggs kasser, vil naturligvis være langt større.

ANBEFALT: Slik mister du vekt raskt

I et forsøk på å unngå å bli etterlatt i en stadig mer helsebevisst verden, har Greggs skapt en rekke produkter for å imøtekomme kravene til dagens treningsstudent, protein-shake-swilling, quinoa-munching-forbruker. Greggs Balanced Choice-meny inneholder salater, smørbrød, baker og mange flere produkter som alle kommer inn på under 400 kalorier.

Disse produktene utgjør hoveddelen av menyen på Minimize Me-planen, men det er fortsatt plass til sporadisk pølse eller stykke pizza. Ingen biff baker skjønt, som er en skam.

VICES mat nettsted munchies sjekket legitimasjonene til Minimize Me planen med dietitian og British Dietetic Association talsmann Duane Mellor. Resultatene ble blandet.

Mellor sier at dietten burde fungere i prinsippet fordi det er energikontrollert, så du bør være i kaloriunderskudd hvis du følger det (bruker mer kalorier enn du tar - det grunnleggende grunnlaget for å spise for vekttap). Men han anbefaler ikke det hvis du ønsker å spise et sunt kosthold på lang sikt.

"Du er usannsynlig å møte fem-dagene dine på flere dager," sa Mellormunchies. "Den andre tingen å se på hvis du gjør det på lang sikt er mengden fiber. Jeg ville tenke på ting som pølsehjulet og bunken til eggrullet er laget med hvitt mel og det er usannsynlig å gi mye fiber. "

Det er også bare en pølse på hele planen. Ingen vil kunne gå inn i Greggs som ofte, og bare kjøpe en pølse-roll en uke.

Til slutt er det ikke klokt å vedta en Greggs-eneste diett. Du visste det allerede, ikke sant?

Populært emne