GREGGS tilbyr en £ 15 for to valentins dagsmåltid, inkludert et glass latter!

Hvem sa romantikk var død? Med Valentinsdag rundt hjørnet kan det være vanskelig å finne bord på favorittrestauranten din. Men håp er ikke tapt, som highstreet pølse-butikk Greggs har avslørt sin Valentinsdag-meny!

For de som vil ha mer av en nøkkelferdighet, kan du behandle den andre halvdelen din til en lysestake middag for to på Greggs for bare £ 15 for dere begge.

Før du slår nesen, drar Greggs ut alle stoppene for 14. februar, og kaster til og med en gratis flaske Prosecco for elskede par.

Greggs avslørte nyheten på OpenTable og sa: "Vi forvandler utvalgte butikker til restauranter designet for romantikk, komplett med stemningsbelysning og musikk, roser, stearinlys og sengetøy."

Den fire-retters menymen vil inkludere en flaske boblende og vil koste £ 15 for to personer. Forretten er en sammensetning av canapes, inkludert en krydret svinekjøtt og puffekaker. Hovedretten er ditt valg av signatur Greggs puff kringle pakke og dessert er en brochette av miniatyr donuts! Det er også et siste kurs av petits fours og kaffe - fancy!

For mer info eller å bestille bord, besøk OpenTable her.

Les neste: 10 ting å forvente på din første post-baby date

Les neste: Den rosa popping prosecco påskeegget du trenger å se

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar