Grønn opp dagen din

Kjører du fortsatt til treningsstudioet for å hoppe på tredemølle? Tid til å tenke mer langsiktig. Med noen få enkle bytteer, er det enkelt å gjøre trening sunn for planeten, så vel som kroppen din.

Kjenn matens historie

Kjøpe lokalt er ikke alltid best for å minimere middagens karbonavtrykk. Utslippene fra å produsere det kan dverg dem fra å transportere det, så å kjøpe veggies fra, for eksempel, en vanndrevet New Zealand gård kan faktisk bidra mindre til global oppvarming enn å produsere fra nærmere hjemmet.

Transport er nøkkelen: svært barmhjertige gjenstander som fersk frukt, bær og high-end ost har en tendens til å bli levert med flyfrakt, som har nesten 50 ganger karbonavtrykket fra frakt. Gjør din forskning når du kan, og husk at det å gå frossen ikke er dårlig - det kan låse i viktige næringsstoffer i grønnsaker, og holde dem sunnere enn fersk mat som har blitt igjen for å nedbrytes.

Dekk flaskevannet

Tenk før du drikker. Av de anslagsvis 200 milliarder flasker vann som forbrukes globalt hvert år, blir rundt 176 milliarder ender i losseplasser eller havet, og rives gjennom jordens ikke-fornybare ressurser og skaper en miljøfare som vil vare i århundrer. Få en gjenbrukbar flaske og ta den overalt hvor du trener. Hvis du er bekymret for smak, invester deg i en filterflaske som BRITA fill & go Active.

Gjenvinn skoene dine

Bunken er en uendret slutt for et par sko som har fått deg gjennom morgenkjøringer og maraton. I stedet for å bare kaste dem bort, resirkulere dem. Runners Need tilbyr en resirkuleringstjeneste i alle sine britiske butikker, slik at skoene kan brukes eller sendes til det europeiske resirkuleringsselskapet for behandling (i år tilbyr det også penger og tilbud via post). Alternativt, doner rett til folk som trenger dem. Velgørenhetsorganisasjoner inkludert A Mile In Her Shoes er alltid på jakt etter rent bruktutstyr for å utstyre aspirerende løpere som ikke har mye penger å bruke på utstyr.

Spis bærekraftig fisket sjømat

Det er på tide å se forbi tunfisk og laks. Ved å kaste nettet litt bredere vil du bidra til å holde fiskebestandene bærekraftige, samt dra nytte av et bredere spekter av næringsstoffer. The Marine Conservation Society produserer en lommeguide til raser som fanges eller oppdres bærekraftig og trygt og etikettene skal se etter. Du vil også gjøre kroppen din til en tjeneste: Fisk oppdratt i bedre forhold og på en diett som etterligner sine naturlige fôringsmønstre, har et bedre hormonprofil og omega 3: 6-forhold.

Vedta en plantebasert diett

Å være karnevir er ikke bra for miljøet. Estimater varierer på nøyaktig hvor mye vann det tar å lage en biff, men det er absolutt en størrelsesorden mer enn du trenger for en boks av nyrebønner. Veganisme, la oss være ærlige, er litt all-eller-ingenting - og det garanterer heller ikke at du faktisk skal spise bedre.

En bedre løsning er å bytte til hvilke ernæringseksperter kaller en "plantebasert" diett, en mindre moralsk belastet term som fortsatt lar deg spise kjøtt en gang i mellom. Det betyr for det meste å fylle tallerkenen med frisk frukt og grønnsaker, ha noen dyreprodukter måltider (eller dager) i uken og kutte ned på raffinerte produkter som mel eller sukker, men ikke freaking ut hvis din eneste on-the-go alternativet er en cheeseburger.

Det er også verdt å av og til bytte ut din myse for et plantebasert protein fordi de, i tillegg til å ha et litt bedre karbonavtrykk, naturlig inkluderer ekstra næringsstoffer, inkludert B-vitaminer, kalsium, jern, selen og sink.

Vær en do-gooder

Hvis 6 am gymnastikk grind begynner å føle seg litt sjalu, er det kanskje på tide å bytte det til noe mer nyttig. Organisasjoner, inkludert GoodGym-gruppen, tilbyr sjansen til å få et mål for treningsøkten, enten det betyr å hjelpe deg med fellesskapsprosjekter eller å ta regelmessige løp for å se isolerte eldre mennesker. GoodGym driver for tiden i 28 områder rundt Storbritannia, og tar sikte på å til slutt kjøre mer enn 70 ordninger.

Les videre for flere flere grunner hvorfor det er på tide å kjøpe et vannfilter

Og finn flere måter å #swapforgood med BRITA fill & go Active

Kjøp en BRITA fill & go Active nå for bare £ 7.99 (normalt £ 12.99)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar