13 Great Relationship Apps du trenger å komme i dag

Apper er en fin måte å spore omtrent alt i våre liv, kjønn og relasjoner inkludert! Her er noen viktige programmer du trenger i livet ditt!

Selv om ikke det mest kjente faktum noensinne er sagt, er det sant at i stedet for å samhandle med våre partnere, er det mer sannsynlig at våre mobiltelefoner er det første vi ser på om morgenen og det siste vi ser om natten. Trist men sant, så hvorfor ikke dra nytte av våre telefoner og bruk de kreative og innsiktige appene for å gjøre både våre liv og våre relasjoner enklere og spicier.

Selv om det er sikkert en overflod av apps designet for å sparke sexlivet ditt oppe, er ikke alle forhold apps sentrert på risqué. Faktisk er det mange apps designet for langdistanse romantikk, fruktbarhet og perioder, forholdsmisbruk, og bare enkle morsomme spill som deles mellom deg og din partner for å binde deg nærmere.

Hvilke apps mangler fra telefonen din?

Lurer på om forholdsapplikasjoner kan være akkurat det du og din elsker trenger? Her er 13 apper for deg å starte med, og bygge din samling derfra.

For flørtende par

# 1 Dato Ideer. Enten du har vært i et forhold for en uke, eller 10 år, kommer opp med dato nattidéer kan være vanskelig. Flott for fella som ikke kan tenke på romantisk dato ide for å redde livet hans! Date ideer er en flott, gratis app som genererer morsomme og romantiske date night løsninger, som spenner fra betalt til helt gratis ideer. Last ned denne appen for å ta litt press på planleggingen din. [Les: 20 morsomme og unike date ideer å prøve]

# 2 LoveByte for par. Denne appen er flott for langdistanseforhold, eller for par i nærheten. Denne appen har et privat chat-alternativ, spesielt designet for deg og din elsker å dele private meldinger og klistremerker, så vel som sickeningly yndig måter å dele bilder som et "skrapelodd". I denne appen kan du også holde styr på av datoer, jubileer, kommende arrangementer og gaver. Denne appen er beskyttet av et passord, så ingen av dine nysgjerrige venner eller familie kan komme inn og se din frekke snakk.

# 3 Par. Par Relationship-appen er en søt måte å holde en tidslinje for deg og din elskers tid sammen. Denne sinnsykt søte appen er flott for de som vil beholde en "journal" uten forpliktelse til å skrive noe hver eneste dag.

Denne appen har klistremerker for når du føler deg ost, stemmemeldinger og fotofilter, en delt historieavdeling, samt søte spill å leke med hverandre, for eksempel skisse og "tommelkissing", rørende på samme sted På skjermen på telefonen din, så snart du og din partner berører de samme stedene, vil begge telefonene vibrere. Aww! [Les: 10 overlevelses tips for langdistanse par]

# 4. Kahnoodle Par App. Denne virtuelle appen er en blanding av alle disse andre apps kombinert, med en personlig tidslinje for forholdet ditt for å holde som en virtuell utklippsbok, datoideer angitt for byen din, søte ideer for å overraske kjæresten din, private meldinger, kjærlighetskuponger og mer.

Full på sex apps

# 5 Sexposisjoner. Denne sexposisjon-appen med "SexyApps "inneholder pikselerte par som kommer ned og skitne i 180 illustrerte stillinger. Denne appen viser også vanskeligheter, fordeler og ulemper, og beskrivelser av hvordan du utfører hver posisjon. De har selv en tilfeldig generert posisjon for de nettene du føler deg for noe. Du kan også prøve iKamasutra-appen for lignende frie ideer. [Les: 30 sexy måter å krydre sexlivet ditt]

# 6 Spor mitt sexliv. Mens du holder en detaljert redegjørelse for ditt sexliv, kan det virke motsatt av romantisk, har mange fått sparken av å se sin seksuelle kalender gjennom denne appen. Spor mitt sexliv, lar deg bruke en planleggingskalender, lar deg legge til dine sexpartnere, hvor du har sex, gode sexstillinger som fungerer for deg, samt notater om dine partners resultater.

For veldig brace, lar Track my Sex Life deg også dele informasjonen med din nåværende partner, slik at de får en bedre ide om hvem du er seksuelt. En kortere, mindre invasiv versjon av denne appen er Kindu for Couples, som lar deg låse opp loverens hemmelige fantasier. Yum!

# 7 Prognose: STD. Denne morsomme og interaktive appen gir de som kanskje har litt for mye ubeskyttet moro mellom arkene noen solid medisinsk rådgivning om deres seksuelt overførte symptomer. Denne appen har blitt gjennomgått og godkjent av 120 + leger, og gir symptomer og informasjon om opptil 15 forskjellige typer seksuelt overførbare sykdommer. Kan det faktum at du må laste ned denne appen, minner deg om at du alltid har trygt sex!

# 8 Beste Sexstykker 18+. Dette kan høres ut som et corny sexspill, fordi det er! Ta imot den sexy sjelen til denne dumme appen, og du er en villnatt. Dette virtuelle spillet av "uhyggelige terninger" vil ha deg "licking" og "sucking" forskjellige deler av partneren din med en enkel rulle av terningene! Dette spillet gir også et lignende dobbelt terning drikkespill. Du kan også prøve "Seks Game Roulette" app for lignende sexy ideer.

# 9 Sex under graviditetsguide. Denne interessante appen lærer nylig gravid par som stillinger er bundet til å være mest komfortable, hva du kan forvente av sex mens du er gravid, og andre innsiktsfulle tips om den nyåpnede verden av graviditetsex!

Andre nyttige apps å ha

# 10 The Aspire â € œNewsâ € App for hjemmevold. Aspire-appen, støttet av Dr. Phils kone Robin McGraw, vises på telefonen som en vanlig nyhetsapp. Denne appen vil vise deg underholdning, sport og verdensnyheter.

Men når du klikker på "Hjelp" -fanen, begynner den virkelige appen. Denne appen lar deg få en forhåndsinnspilt lyd- eller tekstmelding som, når den utløses, vil bli sendt til 911, så vel som dine forhåndsvalgte kontakter, slik at de kan komme til å komme og få deg. Ved å trykke på denne appen kan du gå tilbake til forsiden uten at du blir tippet av din voldsomme partner. [Les: 16 tegn på en fornærmende elsker]

# 11 Periode Tracker. I likhet med navnet antyder, vil Period Tracker-appen bidra til å overvåke dine perioder og gi deg beskjed når du vil forvente din uvennlige månedlige overraskelse. Dette er flott for kvinner som ikke har regulerte perioder, eller for de som ønsker å bli bedre kjent med syklusene deres, av graviditetshensyn. Denne appen beregner hvor lenge gjennomsnittsperioden varer, forventede symptomer, og lar deg holde oversikt over stemning, vekt, temperatur og eggløsningstid. [Les: Den ultimate veiledningen til perioden sex]

# 12 Kindara Fertility Tracker. Igjen, denne appen er flott for kvinner som ønsker å bli gravid. Denne appen vil hjelpe deg med å spore de beste dagene for baby makinâ € ™. Hold oversikt over dine sykluser med en interaktiv kalender og daglig journal.

# 13 Sex Offender Search. Hvis du har nettopp flyttet inn i et nytt nabolag, eller du er bare ren nysgjerrig, sjekk ut denne sexbrukerens trackerapp. Siden seks lovovertredere er lovlig registrert, vil denne appen vise deg de registrerte pervene som bor i ditt nabolag!

Uansett hva dine symptomer, ønsker eller flirte morsomme behov er, vet du bare at det kommer til å være en app for det. Dra nytte av teknologi og de nyttige "liv hack" -appene som er tilgjengelige, og last ned!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar