Identifisering med gråsexualitet i en verden av sex

Treading mellom aseksualitet og seksualitet er den grå aseksuelle utfordringen i datingverdenen. I en verden som er definert av kjønn, hvordan tilpasser de seg?

Noen av dere har kanskje opplevd en tid da ideen om sex ikke hadde noen klage. I disse øyeblikkene gjorde ideen om å rulle rundt i seng med noen andre at du føler deg likegyldig eller utmattet ved tanken på å måtte utøve så mye arbeid for sex. Ikke bekymre deg. Det skjer av mange grunner, men det er en minoritet som føler at dette er hvordan de alltid vil se sex.

Hva betyr det å være grå aseksuell?

Hvis du ikke er klar over det, tror de fleste i dag at kjønn ikke er en boks som skal krysses, men et spekter av forskjellige preferanser og identiteter. Snarere enn å si at det er X slags seksuelle orienteringer, sier vi at det finnes forskjellige typer mennesker som har forskjellige preferanser.

Likevel er det tidspunkter når man må merke sin seksuelle disposisjon for å oppdage deres identitet. I en enkel verden er det to typer seksuelle predisposisjoner: seksuell og aseksuell. Det er imidlertid en annen som trenger mer anerkjennelse fordi de ikke er bygget for noen av de to gruppene.

De har sin egen identifikasjonsbevis, og de velger å kalle seg "grå aseksuell". Denne termen refererer til det grå området mellom følelse og ikke følelse av seksuell tiltrekning.

Før du kan forstå hva det betyr, la oss ta en titt på hva som er aseksual betyr. Seksuelle mennesker føler seg generelt lite eller ingen seksuell tiltrekning for andre mennesker. Når de endelig føler seg seksuelt tiltrukket av noen eller noe, er det enten en forbipasserende følelse eller en som ikke oppmuntrer noen fysiske reaksjoner.

Når det gjelder grå aseksualitet, men folk som identifiserer med denne etiketten, har en tendens til å grense mellom å føle seksuell tiltrekning for andre og komme tilbake til deres aseksuelle tendenser. Her er noen av deres identifikatorer:

- De føler seg seksuell tiltrekning, men ikke så ofte som seksuelle mennesker.

- De føler seg ikke som å handle på sin seksuelle tiltrekning.

- De er forvirret om deres følelser av seksuell tiltrekning.

- De føler ikke at seksualitet er et meningsfylt konsept.

Grey asexuals i relasjoner

Dating grå asexuals kan ikke være så forskjellig som dating aseksuelle eller seksuelle mennesker. Du går ut, lærer deg å kjenne hverandre, møtes hverandres venner og familie - du vet, vanlige ting. Bare fordi en person identifiserer som grå aseksuell betyr ikke at de gjør ting annerledes utenfor soverommet.

Den eneste forskjellen er at sex kanskje eller ikke er på bordet så ofte som den andre personen vil. Med noe nytt forhold må grå-sexuelle diskutere sine nåværende synspunkter med partneren deres. Det er viktig at de forteller partneren hva de kan forvente og hvordan de kan gå på kompromiss.

Kjønn er ikke nødvendigvis utenfor bordet, spesielt når en grå aseksuell person villig til å danse en seksuell person. Det er bare mer vekt på samtalen rundt kjønn, fordi en person kanskje trenger det mer enn den andre.

Og det viktigste med grå asexuals er at de er mer tilpasningsdyktige enn aseksuelle mennesker fordi de ikke identifiserer med aseksualitet så sterkt. Noen av dem kan nekte å ha sex for alltid, men noen kan bestemme at de er villige til å gjøre det for den personen de vil være i et forhold med. [Les: Pansexual bekjennelser: Hva er det som å være en?]

Hva skjer når grå aseksuelle nekter å ha sex?

Hvis en seksuell person velger å danse noen som er aseksuell eller grå-seksuell, må de forstå at sex kanskje ikke kommer på bordet. Hvis det er tilfelle, må de akseptere det eller diskutere et arrangement som kan fungere. Noen mennesker er villige til å være polyamorøse disse dager, så det kan være en løsning.

Det viktigste å huske er at du aldri burde kreve dem. Gjør dem ikke skyldig. Ikke tvinge dem. Ikke følelsesmessig utpressing dem. De kan tåle linjen mellom aseksualitet og seksualitet, men valget om å sove med en annen person faller fortsatt på dem.

Det samme gjelder for grå asexuals som vil at deres seksuelle partner skal gi opp sex helt og holdent. Valget må gjøres av sin seksuelle partner. Noen seksuelle mennesker er i stand til å gi opp sitt sexliv, men grå-seksuelle partnere må tillate dem å gjøre sitt eget valg.

Noen grå aseksuelle mennesker vil foretrekke å dele aseksuelle eller grå aseksuelle mennesker, siden det gir dem friheten til ikke å måtte gå på kompromiss når det gjelder sex. Uansett hvilken bane en person velger, må det være kommunikasjon mellom behov og grenser. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

Hvordan diskutere din seksualitet med partneren din

Det er ikke lett å forklare noe som du ikke forstår selv. Bare fortell partneren din hva du vet på dette punktet. Det hjelper hvis du leser på det på nyttige nettsteder som AVEN før du snakker med partneren din. Her er noen tips for å huske om du er grå-seksuell og partneren din ikke er.

# 1 Forklar din partner hva aseksualitet betyr. Dette er det beste stedet å starte. Det er ingen måte å sidesteg det faktum. Fortell partneren din hvorfor du identifiserer med å være grå aseksuell som en start.

# 2 Gi dem litt tid til å puste. Noen mennesker kan ikke håndtere denne typen informasjon i en sittende.Hvis partneren din trenger det, gi dem litt tid til å tenke på hva du nettopp har fortalt dem. Gi dem noen ressurser å lese om du tror det vil hjelpe.

# 3 Spør dem hvordan de føler om det. Når de er klare til å snakke om det igjen, må du vurdere deres følelser på saken. Denne åpenbaringen handler ikke bare om deg, det handler om deg to og ditt forhold.

# 4 Fortell dem hva du er villig til å gi hvis du blir seriøs. Nå vet du hva det er som du forventer ut av forholdet. La partneren din vite og tillate dem å behandle den. [Les: Kompromiss i forhold: 12 tips for å gi uten å miste]

# 5 Spør dem hva de er villige til å gå på kompromiss med også. Sex er vanligvis det viktigste punktet for diskusjon, og det hjelper å gi hverandre tid. Snakk om det så mye du kan til du endelig kan forstå.

# 6 Vurder dine valg. Uansett hva partneren din bestemmer, må du være klar. På dette tidspunktet må du diskutere hvordan du og din partner vil fortsette i forholdet.

Her er noen tips for å huske om du er seksuell og partneren din er grå aseksuell

Det kan være vanskelig for noen å innrømme at de er forskjellige fra de fleste. Du kan ikke være enig med deres synspunkter eller valg, men du må vise sensitivitet og takt i tider som disse. Du kan også forvente det samme fra din partner.

# 1 Pass på at du spør dem alt du trenger å vite. Noen seksuelle mennesker vil føle seg blindet når de finner ut at deres partner er aseksuell. Å spørre om alt du trenger å vite, vil redusere virkningen av å oppdage en ekstremt annen livsstil.

# 2 Ikke gjør forutsetninger basert på hva du har hørt om aseksuelle mennesker. "De hater sex," "De vil ikke se peniser eller vaginer", etc., etc. Det er alle disse misforståelsene om aseksuelle mennesker, og det hjelper ikke når du tror på dem før du hører partneren din.

# 3 Lytt til partneren din før du gjør noen plutselige negative kommentarer. Ideen om å ikke ha sex kan være veldig alarmerende for noen mennesker, så prøv å ikke rope, "Hva?" Når partneren din forteller deg om det. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 4 Hvis du trenger mer tid til å tenke, be om det. Ingen kan ta en stor beslutning i bare ett sittende. Fortell partneren din at du må tenke på dette litt mer. Ikke la dem anta at du bryter med dem, med mindre det er det du virkelig vil gjøre.

# 5 Les mer litteratur om hva det betyr å være grå aseksuell. Jo mer du vet, jo mindre uinformerte ting vil løpe gjennom hodet ditt.

# 6 Fortell partneren din om de tingene du trenger i forholdet. Du har behov. De har forskjellige behov. Det handler om kompromiss, men det er veldig viktig at du forteller partneren din dette fra starten. Hvis de ikke kan gi det til deg, må du revurdere dine synspunkter på saken og se om du kan gi vei.

# 7 Spør partneren din om hva de trenger også. Igjen, dette handler ikke bare om deg. Når du vet nøyaktig hva partneren din trenger, kan du kanskje komme til et akseptabelt kompromiss.

# 8 Vurder dine valg. Ja til et forhold? Nei, uten sex? Uansett hvilken beslutning du gjør, gjør det fordi du vil, ikke fordi du må. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og ikke skyve fra hverandre]

Nå som du vet litt mer om å være grå aseksuell, hjelper dette deg med å forstå deres dating preferanser bedre? Er du villig til å abonnere på deres livsstil, hvis du noen gang finner deg selv dating en?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar