Besteforeldre: Den rette barnehagen for deg?

Foreldrene dine kan elske en kvelds barnevakt - og for mange familier er besteforeldre en barnehage må

Skyldfølelse. Som mamma er det overalt. Slik matretter du dem. Når du mate dem. Når du forlater dem. Hvor du forlater dem. Men hvorfor? Glem et øyeblikk grunnene til at du må forlate dem i utgangspunktet - studier viser at alle typer barnehage forbedret barns forståelsesnivå, sosialitet, intelligens og konsentrasjon. Men hva med når det gjelder å involvere din egen familie i den daglige omsorg for barnet ditt eller småbarn? Charity Grandparents Plus fant at en av tre arbeidsmødre har barnehjelpshjelp fra foreldrene sine. Dette kan bety alt fra noen ganger å hjelpe til med en mer vanlig ordning. Før du treffer den 'mamma og pappa'-hurtigoppringningsknappen, kan du finne ut om å snu til bestemor og bestefar er det rette alternativet for familien din.

Hvorfor det virker

Granny omsorg er flott for å unngå meltdowns og separasjonsangst. Ditt barn vil elske muligheten til å tilbringe dagen med besteforeldre, og du vil ikke være bekymret for hvordan de kommer på. "Denne oppsettet er perfekt på mange måter - barnet ditt kjenner og elsker mor bestemor allerede, og du vet nøyaktig hvordan foreldrene dine eller svigerfamiliene skal ta vare på barnet ditt," sier Katy Hayden, barnepike og barnehageekspert hos Tinies Childcare.

Betal og en kontrakt?

De er foreldrene dine, men du kan fortsatt ha glede av å få noen offisielle retningslinjer på plass.

«Det kan være nyttig å ha en kontrakt, uansett hvor uformell, og gi litt betaling, ellers vil du ikke kunne sette regler om hvordan barnet ditt blir omsorg,» sier Vicki Scott, en barnehage sykepleier, jordmor og barnesikkerhet trener.

Forklar at de vil gi deg en tjeneste hvis de aksepterer noen penger, da det vil få deg til å føle seg mer komfortabel. Besteforeldre kan også få nasjonalforsikringskreditter, hvis de er i arbeidsalder og velger å ta vare på barnebarn i stedet for å jobbe. De må ta vare på barnet ditt i mer enn 20 timer i uken for å kvalifisere. Du kan finne ut mer på dwp.gov.uk.

Ditt barn vil elske muligheten til å tilbringe dagen med besteforeldre, og du vil ikke være bekymret for hvordan de kommer på

Hva skal du se etter?

Hva barnet ditt spiser på bestemor, kan være et problem. Studier har funnet ut at barn ivaretatt av besteforeldre har økt risiko for å være overvektige.

I tillegg viste en undersøkelse at babyer igjen med besteforeldre blir langsommere elever på skolen - besteforeldre har ikke de samme oppdaterte ferdighetene som barnehagearbeidere. Det er også verdt å få trygghet om at moren din vil fortelle deg om hennes kjære barnebarn bare er for knacking. Barn er utmattende, og etter hvert som de vokser fra spedbarn til småbarn, kan mamma kanskje ikke være så ivrig etter å løpe rundt i andedammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar