Besteforeldre, barnevakt og venner - de uformelle barnevernregler du trenger å vite

Du har noen til å ta vare på barna, så du har en natt ute - bare vær sikker på at du spiller den av boken

Barneomsorgskostnadene øker. Så hvis du er i stand til å vende seg til besteforeldre, venner og eldre barn for å hjelpe barna etter hvert som vi er på jobb, virker det som en no-brainer. Men du trenger fortsatt å få visse regler på plass.

besteforeldre

Hvis du vil gå deg vill uten at moren din og pappa hjelper deg med barna, er du ikke alene. Mer enn en tredjedel av britiske familier stole på besteforeldre som deres viktigste form for barnehage, ifølge Daycare Trust.I gjennomsnitt gir foreldreforeldre 10 timers barnepass hver uke - med mange som gir omsorgspleie i skoleferier eller flere timer før og etter barnehage. Dette er virkelig hånd hvis du trenger å supplere 15 timers gratis tidlig utdanning, for eksempel. De fleste rapporterer å være glade for å ta vare på sine barnebarn, men det er verdt å komme til et arrangement på timer - spesielt hvis mamma og pappa fortsatt jobber. Fastslå hvor mange timer de vil gjøre og oppfordre dem til å være ærlige om deres begrensninger. Det burde være en glede, ikke en plikt.Også være på forhånd om kostnader og sørg for å refundere dem for reiser, dager og mat. Barneomsorg som tilbys av en slektning, er generelt ikke berettiget til barnevernsskattekredittene. For å hevde dette, må en besteforelder registrere seg som barnepike, publisere offentlig sine tjenester og bli betalt for å ta vare på minst ett annet ikke-relatert barn.

I gjennomsnitt gir foreldreforeldre 10 timers barnepass hver uke

Barnevakter vakter~~POS=HEADCOMP

Mens det er offisielle barnevaktorganisasjoner og -tjenester, hvis du ringer på en fornuftig tenåring eller en eldre niese å se yngre barn mens du nyter en natt ute, er du ikke alene. Ettersom loven ikke angir hvor gammel noen må være til barnevakt, er det opp til deg å bestemme om personen er ansvarlig nok. Som vi alle vet, er 16-åringer langt mer modne enn andre.NSPCC anbefaler at barnevakt bør være minst 16. Det er også verdt å merke seg at hvis du tillater at noen under 16 år skal ta vare på barnet ditt, forblir du juridisk ansvarlig for barnets sikkerhet. Du kan også bli straffet for forsettlig forsømmelse hvis du forlater et barn uten tilsyn "på en måte som sannsynligvis vil forårsake unødig lidelse eller skade på helse".

Har du barneomsorg bekymringer? Her er noen løsninger på vanlige problemerOg eldre barn blir ikke bare oppfordret til å se barna mens vi nyter en natt ute. Ifølge Daycare Trust har rundt en av ti familier brukt en pleier i alderen mellom 15 og 24 de siste seks månedene - med en tredjedel som gir uformell barnepass regelmessig, slik at foreldrene kan gå på jobb. Hvis du forlater barn med eldre søsken i lengre tid, er det tilrådelig å sørge for at de har hatt førstehjelpstrening og vet hva de skal gjøre / hvor de skal få hjelp i nødstilfeller.

venner

Mens besteforeldre, barnevakt og venner ikke trenger å bli registrert for å ta vare på barna dine, må du være forsiktig hvis penger bytter hender. Det kan virke som en no-brainer å gi den briljante niesen din 20 kr for å se etter barnet ditt om kvelden, men det er visse regler rundt dette. Ofsted regler sier at venner ikke kan få en belønning for å se etter et barn under 8 år i mer enn to timer utenfor hjemmet uten å være registrert. Det er imidlertid måter rundt dette. En venn trenger ikke å bli registrert dersom barna er eldre enn åtte, hvis de ser etter barna i eget hjem eller om omsorget varer mindre enn to timer om dagen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar