Graco Nautilus Elite Car Seat Review

Innhold

Et solidt midprisalternativ som føles trygt og robust. Har gode funksjoner, inkludert en koppholder, justerbar nakkestøtte og en fempunkts sele. Ganske tung å flytte, men sete og nakkestøtter er dypt polstret og behagelig. Mye for pengene.

Et robust bilsete som forlot testerne, føler seg trygg på sikkerheten. Fempunktsselen føles trygg og kan justeres etter hvert som barnet ditt vokser, og det kan også være nakkestøtten som har to posisjoner.

Har praktiske funksjoner som en koppholder, og du kan lett fjerne stoffet til vask

Nakkestøtten og setet er dypt polstret, som er ideelt for den yngre delen av aldersgruppen, og det er en beroligende mekanisme for å sikre at sikkerhetsbelte er forsvarlig montert.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Elite slipper ikke veldig mye, så det er ikke ideelt hvis barnet ditt nikker i bilen, men på plussiden har praktiske funksjoner som en koppholder, og du kan lett fjerne stoffet for vask. Det føles ganske tungt skjønt, og det er vanskelig å flytte mellom biler. Først kan de kompliserte instruksjonene vise seg hodepine, fordi det er vanskelig å justere setet for å passe til et eldre barn, men generelt er dette et anstendig alternativ som gir god valuta for pengene.

Se flere bilstedsanmeldelser

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar