Graco Contempo Review

En storverdig modell som er full av praktiske egenskaper som er enkle å rengjøre og ideell for barn opp til tre år, spesielt babyer. Leveres med to flyttbare skuffer og folder kompakt så perfekt for mindre boliger.

Denne allsidige og fargerike barnestol har mange nyttige funksjoner. Den andre skuffen kan brukes til pudding mens du rengjør den første, høyden er justerbar og det hvilende setet har tre stillinger som kan brukes til ettermiddagsnapper. Passer fra seks måneder har Contempo også en fempunkts sikkerhetssele og en flyttbar skuffinsats som kan poppes i oppvaskmaskinen mellom måltider.

Denne høye stolpen skiller seg ut fordi du kan kaste den raskt og kompakt med bare en hånd, pluss det er lett å poppe det i bilstart for å ta til besteforeldre eller vennskapshus. Contempo er lett å rengjøre og godt polstret, men vi føler at den ikke er solid nok til eldre småbarn. Det mangler levetiden til noen andre modeller som det ville bli vokst av tre år gammel. Men den kompakte brettet er en vinner for små leiligheter og hus, selv om den kan lagres vekk nesten flatt. En praktisk modell som gir god valuta for pengene.

Med en treposisjon tilbakestilling og seks høydeinnstillinger, er dette en allsidig, kompakt barnestol. Innlegget for uttrekksskuffen er oppvaskmaskinsklær, og det flyttbare setetrekk er maskinvaskbart, slik at det er lett å rengjøre. Fire låsehjul gjør det stabilt under bruk, og det er lett å bevege seg en gang sammenfoldet.

Testet av Tami Anderson, 33, mamma til Edith, seks måneder. Hun sier:

Dette ble samlet i minutter uten å ha behov for instruksjoner. Hjulene gjør det enkelt å flytte, og det bretter seg godt. Det faktum at det reclines gjør at Edith inn og ut lett. Jeg elsker den justerbare høyden. Den når bordet, men hun kan også sitte lavt sammen med oss ​​for de sjeldne, late te-på-sofa-dagene! Leppen på den flyttbare skuffen holder rotet til et minimum.

Testet av Sarah Smith, 36, mamma til Ralph, 12 måneder. Hun sier:

Jeg trodde dette var stor. Det har mye plass i spisestuen. De høydejusterbare benene betyr at du kan plassere den lav for et pjokkbord og høyt for middagsbordet. Den har et komfortabelt, romslig sete, men puteinnsatsen smelter lett og selen ble ikke hvit for lenge. Jeg frykter for å tenke på skaden Ralph ville gjøre med dette med blåbær!

Testet av Baccara Gallacher, 22, mamma til Indie, 21 måneder. Hun sier:

Jeg forventer mer for prisen. Overflaten er tørrrenset, men setetrekket ble ødelagt etter et måltid, til tross for maskinvask. Skrubbing av sveiset Weetabix forlot et innrykksmærke. Jeg er ikke sikker Det vil overleve Indies tendens til å spotte en gaffel i fart mot falt mat! Det er imidlertid en god all-rounder, med en kompakt sammenleggbar design.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar