Ta en gratis treningsøkt på Maximuscle Home of Gains

Innhold

Her på Trener Vi er faste foresatte av trenings klasser som den perfekte måten å maksimere treningsperioden og holde deg motivert, men vi er også de første som anerkjenner enn de kan være litt pricy, spesielt i London. Så når gratis fitness klasser kommer sammen, er vi bare for opptatt av å rope om dem.

Maximuscle har opprettet Home of Gains i Vauxhall til 6. mars, og du kan registrere deg på Maximuscle nettside for å få tilgang til gratis treningsøkter så vel som konkurranser til å trene sammen med toppsporter.

Det er også eksklusive tilbud og råd fra Maximuscles personlige trenere og ernæringsfysiologer, noe som kan være uvurderlig dersom ditt nyttårs treningsspark har begynt å miste noe av sin glans.

Mens Home of Gains er oppe, vil Maximuscle også skyte videoer der kjente sportsstjerner blir testet. Den første episoden av Gain Off-serien presenterte England rugby union stjerne Maro Itoje tar på Maximuscle personlig trener Paul Olima over fem treningsutfordringer.

ANBEFALT: Få Rugby Fit med England Hero Maro Itoje

Først opp var en 100kg sled pull, etterfulgt av det som ser ut som en ærlig ublu dumbbell hold. De to konkurrerte da om å gjøre de mest 30kg weighted pull-ups før du kaster en medisinball så langt de kunne. Den endelige utfordringen var et 15m dekkspill.

Flere episoder vil følge, med en rekke Maximuscle idrettsutøvere på regningen. Det er en Six Nations-sammenstøt mellom Waless George North og Englands Anthony Watson som kommer, samt utfordringer som involverer Liverpool midtbanespiller Jordan Henderson og pro boxer Anthony Yarde.

Kom i gang på maxinutrition.com/home-of-gains

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar