Grab A Bargain Bike In Cycle Surgery Summer Sale

Grab A Bargain Bike In Cycle Surgery Summer Sale - øVELSER 2023
Grab A Bargain Bike In Cycle Surgery Summer Sale - øVELSER 2023
Anonim

Vårt tilbudsteam skurer alltid nettet for rabatter på Trenergodkjent utstyr. Her er hva de kom opp i dag.

Enten du er enamored med den åpne veien, elsker å rive den opp på stier eller bare nyte sykling til kontoret, er det nødvendig å være en avtale som vil få øye i Cycle Surgery-salget.

Salget løper til 2. september, og det er definitivt verdt å sjekke det ut hvis du er på jakt etter et nytt sett med hjul, siden det er tilbud på alle typer sykler og utstyr. Rabatter inkluderer en imponerende 30% av terrengsykler, sykler og urban- og pendelbusser, samt meget attraktive tilbud på sykkelutstyr og tilbehør.

Det er så mange sykler verdt å kjøpe i salget at vi ikke kan markere dem alle her, men vi var glade for å se på to av modellene som gjorde vår siste runde opp de beste pendeltykkelene. Det er Whyte Shoreditch (bildet), som har blitt kuttet fra £ 699 til £ 579, og den spesialiserte Sirrus Sport, som har blitt redusert fra £ 725 til £ 599.

For de som leter etter noe raskere, er det Whyte Wessex SE å vurdere, som har hatt en massiv £ 1.751 lopped av sin pris, falt til £ 4,999. Og hvis du ikke er helt klar til å slippe fem grand på en sykkel (selv når det er så stor verdi), har den populære Giant TCR Advanced 2 blitt redusert fra £ 1,449 til £ 1,149.

Pass på at du også sjekker ut tilbehørene i salget, enten du vil oppgradere sykkellås eller sykkelcomputer. Den beste avtalen vi har funnet? Den fantastiske Garmin Edge 820 GPS, redusert fra £ 370 til £ 329.30. Gledelig handling!

Populært emne