Regjeringen forplikter seg til å halvere dødfødsler og spedbarnsdødsfall

Innhold

En ny ambisjon om å halvere dødfødsler, nyfødte og døde dødsfall vil bli avduket av helseminister Ben Gummer i dag (fredag ​​13. november).

Dette kommer som Storbritannia fortsatt har en av de verste stillbirth-prisene i den utviklede verden.

Regjeringen vil gi £ 4million til helseforetak på tvers av, for å kjøpe toppmoderne digitalt utstyr og utrulle trening for å støtte staben over hele landet.

Dette inkluderer et £ 2.24 millioner fond for å støtte tillit til å kjøpe cutting edge overvåking eller treningsutstyr for å forbedre sikkerheten, som for eksempel kardiotokografi (CTG) utstyr for å overvåke babyens hjerterytme, noe som kan være sentralt når det gjelder å oppdage problemer tidlig, slik at ansatte kan gripe inn raskt, eller trening mannequins hvor ansatte kan praktisere nødprosedyrer.

Antall hjerneskader som oppstår under eller kort tid etter fødselen vil også bli målrettet som en del av en ny satsing fra regjeringen, i samarbeid med toppkonsulenter, jordemødre og andre eksperter over hele landet, for å sikre at England er et av de sikreste stedene i verden å ha en baby.

Minister for omsorgskvalitet Ben Gummer sa:

Selv om fortsatt fødselsraten har gått ned de siste årene, er den fortsatt en av de verste i den utviklede verden

"Selv om stillbirdsraten har gått ned de siste årene, er den fortsatt altfor høy og er fortsatt en av de verste i den utviklede verden. Dagens ambisjon understreker vår faste støtte til NHS for å levere den aller beste og sikreste omsorgen over hele landet - gjennom toppmoderne teknologi, spesialistopplæring og nært samarbeid med kongelige høyskoler for å redusere dødsfødsler, nyfødte dødsfall, maternal dødsfall og hjerneskade.

"Med større gjennomsiktighet og et rekordnummer jordemødre, vil vi støtte lokale fødselsoppgaver for å sikre at alle babyer og mor får konsekvent høy kvalitet, 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Gjennom denne spennende kampanjen vil vi redusere antall familier som går gjennom hjertesorget av dødfødsel, hjerneskade eller morens død. "

Ambisjonen er å redusere antall dødfødsler, nyfødte dødsfall, maternal dødsfall og hjerneskade som oppstår under eller kort tid etter fødselen til 20% innen 2020 og 50% innen 2030.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar