God Vs. Dårlig - Hva slags gutter liker jenter?

For å forstå hva slags fyr jenter liker, må du forstå systemet og hvordan attraksjonen fungerer. Og så er det bare et snap av fingrene!

De fleste gutta antar at mannens art er delt inn i bare to grupper, de gode gutta og de slemme gutta.

Og du kan ikke være lenger unna sannheten!

Det er en alvorlig misforståelse blant gutta at hvis en fyr ikke får en jente, eller hvis en jente forlater ham for noen andre, er han en god fyr som bor i en dårlig, dårlig verden.

Men vil du vite sannheten?

Du hører aldri gutta på hvor urettferdig verden er når de vinner eller får noen jenter de vil ha, gjør du?

Du hører dem bare forbanne verden og ligaen til dårlige gutter når de mister jenta de liker å noen andre.

Tross alt er verden urettferdig bare for de svake.

[Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden!]

Gode ​​gutter vs dårlige gutter

Helt ærlig er dette ikke en krig mellom de gode gutta og de slemme gutta.

Det er bare en fantasifull ide som har blitt matet inn i tankene til de såkalte hyggelige gutta som gikk over av en såkalt fin jente.

Først og fremst, for alle de hyggelige gutta som tror at jentene finner dårlige gutter uimotståelig, vel, kan vi sette frykten for å hvile med det samme.

Jenter finner ikke dårlige gutter attraktive.

Akkurat som det ikke er noen spesielle egenskaper til gode gutter som gjør det lettere for jenter å gå over dem, har dårlige gutter ingen spesielle krefter som gjør jentene svake i knærne. [Les: 20 kvaliteter av en fyr som gjør ham til en ekte mann]

Jeg mener virkelig, hvem er en god fyr, og hvem er en dårlig fyr uansett?

Hvordan ville du definere en fin fyr? Og hvordan ville du definere en dårlig gutt?

Men du setter det, det spiller ingen rolle for en jente, fordi den typen fyr som jenter liker og ønsker har egenskaper som kan sees hos en god eller en dårlig fyr. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som gjør at alle jentene svømmer umiddelbart!]

Hva slags gutter liker jenter?

Hvis du vil imponere en jente eller få henne oppmerksomhet, trenger du ikke å være slem eller uhøflig * typisk antatt dårlig guttsadferd *. Du trenger ikke å tillate henne å gå over deg * typisk antatt god fyradferd *. Du trenger bare å lære å vise din manlighet bedre enn hver andre fyr rundt deg!

Sannheten er at kvinner alltid faller for den dominerende hannen, og det er ingenting som noen kan gjøre for å forandre det fordi evolusjonen har smidd den ideen dypt inne i en jentas gener.

Eggløsning, hennes alder og en kvinnes interesse for en mann

Så hvordan kan du være fyren som tiltrekker seg hvilken jente han vil? Vel, du må forstå systemet før du prøver å slå systemet. Hvis du stole på halv sannheter og forvirringer, vil du alltid finne deg selv på den urettferdige og utrolige siden.

Kvinner, ukjente for seg selv, som forskjellige typer menn på ulike tider av menstruasjonssyklusen. Under eggløsning, når de er mest fruktbare, foretrekker de menn som er mer brawny, selvsikker og viser mer stereotypiske trekk ved manlig oppførsel. Så hvis du er en mindre mannlig fyr, er sjansen din kone eller kjæreste til å lure for mannlige menn på bestemte tider av måneden. Men på andre tider kan de ikke virkelig bryr seg om forskjellen i det hele tatt.

Det du trenger å forstå fra dette er at kvinner, uansett om de velger det eller ikke, befinner seg ubevisst i å bli mer tiltrukket av manlige menn når de er mest fruktbare og klare til å produsere et avkom! [Les: Er en jente med en kjæreste flørt med deg?]

Evolusjon og hvorfor hyggelige gutter suger!

Kvinner vil ha en kjæreste eller en ektemann som vil holde seg og gi følelsesmessig støtte, men evolusjonen har lurt dem til å falle for den typen person som er eventyrlystne, risikotaker, dominerende og sosialt kraftig. Og det er fordi evolusjonen mener at de sterkere mannlige genene bare finnes hos hanner som viser en mer mannlig og dominerende oppførsel.

Fra evolusjonens perspektiv vil kvinner ha manlige menn med overlegne gener. Og akkurat som i naturen, hvor kvinnelige dyr velger en kompis som er alfa eller overlegen, blant mennesker også, foretrekker kvinner en mann som dominerer andre menn. [Les: 30 sannferdige alfa mannlige egenskaper som gjør en mann til en ekte alfa]

Enkelt sagt, jenter vil ha en fyr som ser maskulin * som betyr en god dose testosteron * og dominerer andre gutter, på en eller annen måte.

Nå er det lett å se hvorfor hver jente har en forelskelse på den mest populære gutten i skolen og høyskolen, ikke sant?

Enten du liker det eller ikke, ser en fyr som sitter alene i hjørnet ikke ut som den perfekte mannlige fyren en jente vil ha, fordi evolusjonen har hjernevasket hver jente i verden til å tro at en fyr som ikke er dominerende og mannlig har bare ikke gode gener, noe som betyr at han ikke er verdt å gå ut med, og til slutt, å ha sex med. [Les: 11 veldig enkle trinn for å forføre en jente og få henne i sengen uten problemer]

Hyggelige gutter vs dårlige gutter

Det gode gamle spørsmålet som feiler og irriterer hyggelige gutter så lenge tid kan huske - Hvorfor velger jentene dårlige gutter over hyggelige gutter, blir vant til dem, og til slutt når de er følelsesmessig modne, kommer de tilbake til å gråte inn i armene til en typisk fin fyr som er viet og støttende?

Dette skal hjelpe deg å forstå syklusen bedre.

Jo yngre kvinnen, jo mer vil hun at en mann viser mannlige karakteristika fordi hennes hormoner vil ha en mann som brenner med testosteron. Hun er ikke tiltrukket av en snill og mykemann. Hun vil ha en vill hingst! [Les: 15 tegner jenta du liker leder deg og tar deg ingen steder]

Er du den hvite hingsten?

Ja eller neigh ?! Vel, en mann som har gode gener vokser seg sterkere. Han har et sterkt immunsystem, og siden han er sunnere enn de fleste andre i sin art, har kroppen sin kapasitet til å bruke flere ressurser og produsere mer av hormonet, testosteron.

Og testosteron er direkte knyttet til manlige egenskaper som en sterk maskulin kjevelinje, dypere stemme, dominerende oppførsel, risikofylt evne, større og veldefinerte muskler osv. Men samtidig, jo høyere testosteron i en mann, jo vanskeligere ville det vær for ham å holde fast med bare en kvinne. Men det er en helt annen historie uansett.

Så hvis du har disse funksjonene og disse evnene, er du sannsynligvis en av de heldige mennene som har bedre gener enn resten av de bare dødelige rundt deg. Og ved evolusjonens odds har du en overhånd når det gjelder sex- og fremkallingsspillet. [Les: 25 egenskaper og kvaliteter om en fyr som jenter finner uimotståelig!]

Men selv om du ikke har disse egenskapene, vær ikke redd. Du kan falle det til du gjør det, og fortsatt være all hingst på kort tid, fordi det er en liten hemmelighet, ikke mange mennesker vet.

Du kan alltid øke nivået av testosteron i kroppen din bare ved å bruke noen tips, uten å stole på noen tillegg.

Hvorfor kommer jentene tilbake til hyggelige gutter når de vokser opp?

Før jeg forteller deg hvordan du kan bli bedre og tiltrekke seg flere kvinner, må du forstå hvorfor jenter etter hvert begynner å lete etter en hengiven og mindre risikovillig partner.

Dette handler om balansen i systemet. Når en jente er yngre og i tenårene eller tjueårene, er hun full av rasende hormoner, og hennes ide om en attraktiv mann er en som viser sterke egenskaper av maskulinitet, risikerer å ta evner og dominans. Og hun ville falle for ham, selv om han ikke har trang til hengivenhet, eller hvis han mangler en pleiefull side i ham.

Men etter hvert som tiden går, og kvinner modnes følelsesmessig og ser etter langsiktige forhold, begynner de å legge større vekt på en potensiell partners nærende og følsomme side i stedet for å legge mer oppmerksomhet til mannens maskulinitet. [Les: 23 ting om jenter som alle jenter ønsker folk visste!]

Noen ganger skjønt, hvis en jente ikke tror at hun er attraktiv nok til å trekke oppmerksomheten til de høyere rangering alfa-mennene, kan hjernen hennes lure henne til å falle for noen som har høyere sjanser til å gjengjelde hennes hengivenhet og seksuell interesse, selv om fyren er lavere i kjede av menneskehet.

For å oppsummere dette, foretrekker kvinner mannlige egenskaper for seksuell fremplanting, men velger kvinnelige egenskaper for langsiktige forhold. Så hvis du tror at kvinner er dumme eller dumme fordi de faller for feil fyr * i ditt perspektiv *, er det sannsynligvis hennes gener som lurer henne inn i å gjøre hva evolusjonen mener er den riktige tingen å gjøre for å sikre fortsettelsen av den menneskelige arten! [Les: En fyrs guide til å lage en jente vil ha deg seksuelt og bli forelsket i deg]

Hva slags gutter liker jenter? - Egenskapene som betyr noe

Nå som du vet kvinner finner mannlige menn uimotståelig, her er noen tips du kan huske på for å laste kroppen din opp med naturlig testosteron. Og hvis du er en fin fyr som har en pleiende og sensitiv side til å begynne med, vil du ende opp med å bli en dødelig kombinasjon av hotness og niceness at ingen jente ville kunne ignorere! [Les: 8 lurefulle måter å lage en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne!]

# 1 Snakk med flere jenter. Jo flere jenter du snakker med eller flirter med, jo mer øker testosteron * nesten umiddelbart! *. Så jo mer du flirter med jenter, jo mer sexy vil du få! [Les: 10 måter å snakke med jenter og la dem swooning]

# 2 Vær trygg. Tillit er en egenskap av den sterke og dominerende. Hvis du føler deg trygg og tror på deg selv, er sjansene dine, du vil se mer attraktivt for alle rundt deg.

# 3 Ikke bli dominert. Jo mer du har gått over av noen, desto mindre vil din mannlige pakke komme over tid. Husk at hver nydelig jente ønsker å danse noen som er alpha-mannen, ikke en fyr som tar ordre fra alle med halen hans tucked mellom bena hans.

# 4 Ikke tis og vis. Oppgi hvordan du føler. Bitching og moaning gjør at du virker svak, hjelpeløs og maktesløs, noe som vil få deg til å virke uattraktivt nesten umiddelbart. [Les: 15 kvaliteter jenter vil se på en fyr før han faller for ham]

# 5 Få et sterkt immunsystem. En av fordelene med å ha gode gener er et sterkt immunforsvar. Og jenter er trukket til et sunt utseende, selv om de ikke kan finne ut den nøyaktige årsaken bak den. Spis sunt og se sunt ut, og sjansen er, du får også mange andre blikk!

# 6 De store våpen. En passform og sterk kropp er et klart tegn på friske gener og høyt testosteron. Hvis du har en veldefinert kropp med brede skuldre, en V-formet torso og en slank midje, er det nøkkelen til å få oppmerksomhet. Tross alt, hvis kroppen din har ressurser og testosteron for å skape en perfekt kropp, har den nok også gode gener.

[Les: 10 enkle måter å subtly bygge den seksuelle spenningen, selv om hun bare er en venn]

Så neste gang du lurer på hvorfor jenter som dårlige gutter eller ikke liker gode gutter, prøv å forstå den virkelige sannheten. Jenter vil ikke ha hyggelige gutter eller skurk, de vil bare ha en fin fyr. Og evolusjon, vel, det bruker dine gener og testosteron for å plukke din plass i hierarkiet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar