Gode ​​Tinder Bios som gir deg datoer: 12 tweaks for et perfekt bio

Dating kan være både morsomt og frustrerende. Så hvis du leter etter din fisk i sjøen, er det noen tips for å skrive gode Tinder bios for å få deg en date.

Noen mennesker har mye moro på Tinder. Selv om det har et rykte om å være en hookup app, er det mange mennesker på det som ser etter ekte relasjoner. Men hvordan er det at noen mennesker får mange datoer, mens andre hører crickets?

Tro det eller ei, det handler ikke alltid om hvordan du ser ut. Jo, jeg kommer ikke til å lyve. Tinder er veldig overfladisk fordi du må sveipe til høyre eller venstre avhengig av hvordan noen ser ut. Men gode Tinder-bios er også svært viktige for dating-prosessen.

Hvis du vil ha en dato - eller mange datoer - på Tinder, må du vite hvordan du skriver gode Tinder bios. Det er ikke så vanskelig, men du trenger å vite noen spesifikke ting for å bli vellykket dating på Tinder.

La oss starte med bildene, fordi la oss innse det, det er den første * og kanskje bare * tingen som folk ser på. [Les: Creative Tinder-linjene for å fange deg en dato på første forsøk]

De riktige bildene for god Tinder bios

Jeg er alltid overrasket over hvor mange mennesker rett og slett ikke legger noen tanke inn i bildene sine. Jeg mener, kom igjen folk, du skal sette ditt beste selvbilde der ute slik at du kan fange en date! Hvorfor vil du sette noen mindre enn flatterende bilder der ute? Jeg forstod aldri hvorfor.

Men hei, det er greit. Det er alltid rom for forbedring. Så her er noen tips for de riktige bildene som skal brukes til gode Tinder bios.

# 1 Bruk gode, klare bilder. Du vil ikke sette opp fuzzy, uklare, bilder. Jeg mener, når du ser på bilder av noen, trenger du ikke å skli øynene dine og lurer på hvordan personen ville se ut om det var et bedre kvalitetsfoto, ikke sant? Nok sagt. [Les: Online dating woes - 8 vanlige Tinder horror historier]

# 2 Har så mange bilder som mulig. Som jeg sa før, er Tinder litt overfladisk. Ok, det kan være mye overfladisk. Det er en annen måte å si at folk vil se hvordan du ser ut!

Og her er kickeren - mange mennesker ser waaaayyyyyy annerledes i alle sine bilder. Jeg vet ikke hvorfor. Så legg opp så mange bilder som mulig for at folk skal få en ekte, nøyaktig visjon om hva du egentlig ser ut som.

# 3 Bruk nåværende bilder. Ummm, dette burde være åpenbart. Men stol på meg ... det er det ikke! Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange venner av meg som har vist meg deres online dating profiler, og jeg måtte gjøre en dobbel-take da jeg så sine bilder. De var minst 10 år gamle! Og de så egentlig ikke ut som det lenger.

La meg spørre deg om dette. Hvis du møter noen i person, vil du heller ikke få dem til å tenke, "Wow, de ser enda bedre ut enn deres bilder!" Heller enn, "Omg hvor er døren, så jeg kan hakke ut her!" Ja, den den første er bedre. [Les: 15 Tinder tips du kan ikke ignorere hvis du noen gang vil ha en date]

# 4 Bruk et nåværende helskjermbilde. Igjen ... folk er overfladiske. Spesielt de på Tinder som bare ønsker å hekte seg. Dessverre, de bryr seg virkelig om hvordan kroppen din ser ut. Jeg vet de burde ikke, men la oss innse det, de gjør.

Så selv om du er selvbevisst om kroppen din, har du fortsatt noen fullskjermbilder. Det er bedre å få noen til å passere deg og sveipe til venstre, enn det er å møte dem personlig og vil ha hoveder.

# 5 Smil og se vennlig ut. Dette er en annen som driller meg. Det er så mange mennesker som ser gjennomsnitt, ulykkelig, deprimert, eller bare rettferdig uvennlig i sine bilder. Online dating er skummelt nok, så du ikke vil legge til folks frykt ved å få dem til å tenke at du kan være en seriemorder. Ser ut som om du er en fin person! Smil ... det er ikke for vanskelig. [Les: 13 små tips som gjør deg mye mer sjarmerende og tilnærming til folk]

# 6 Ikke poser med for mange mennesker. Det er veldig bra at du er en utadvendt og partiets liv. Men egentlig, hvis du står med 10 andre mennesker, vil de lure på hvilken du er. Og det tar for mye innsats og tid. Så, de kan bare passere deg forbi. Hvis du virkelig føler behov for å stille sammen med en person, gjør det noen som ikke ser noe ut som deg.

# 7 Hold dem stilig. Damer, vennligst ikke bruk avslørende skjorter ... hvis du vet hva jeg mener. Og hold deg ikke i undertøy eller bikini når du tar en speil selvbilde. Det skriker bare desperat og "kom f *** meg." Du vil ikke komme over den måten. [Les: 18 ting du gjør som vil få folk til å tro at du er en lett lek]

Og gutta, hold deg ikke med skjorten din på badet ditt eller legg et bilde av dine våte undertøy som viser varene dine. Bare. Ikke. Gjøre. Den.

# 8 Ikke bruk selfies. Hva?!?! Sa jeg egentlig "ikke bruk selfies?" Ja, det gjorde jeg. Vet du hvorfor? Fordi selv om selfies er normen i vårt samfunn i dag, skriker det narcissisme. Og utover det, kan de tenke, "Hei, har ikke denne personen en venn som kan ta bilder? Halt.”

Og hvis du av en eller annen grunn føler deg positivt, trenger du å inkludere en selfie, for Guds kjærlighet, vær så snill å ikke ta den på et offentlig bad. Ja, ja, det skjer. Mye.

Ikke glem at gode Tinder bios sier noe

Med mindre du virkelig bare leter etter en oppkobling, bør du si noe om deg selv! Du er et menneske med følelser, en jobb og et liv. Så, la din personlighet skinne. [Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

# 1 Hold det enkelt, men beskrivende. Ærlig, du kan virkelig ikke skrive mye i god Tinder bios. De gir deg ikke så mye plass. Så, hold det enkelt og til poenget. Fremhev viktige ting om deg selv som din karriere, dine verdier, hobbyer og hva du leter etter.

# 2 Vær positiv. Vær så snill, vær så snill, ikke si noe som "Jeg hater denne delen" eller "Jeg hater å snakke om meg selv." Eller "Jeg er ikke noe spesielt." Få min drift? Si positive ting om deg selv og hva du leter etter. Negativitet driver bare folk bort, og det er ikke en god måte å få en dato på. [Les: De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv online]

# 3 Ikke la den være tom. Den gode Tinder bios lar ikke noe stå tomt. De skriver noe om seg selv. Hvis du forlater bio-delen tom, ser det ut til at du er lat. Og hvis du er for lat til å sette ditt beste selvbilde der ute for å få en date, hvor lat vil du være når du faktisk får en ... eller til og med lande deg selv i et forhold? Yeah. Du ser poenget mitt.

# 4 Ikke fornær noen. Ja, jeg vet den siste personen du gikk ut med løy om deres vekt. Eller de lette etter en sukker pappa / mamma. Jeg vet at det er sprø folk der ute. Men det betyr ikke at du bør fornærme dem i ditt bio. Ja, det skjer også. Å gå tilbake til # 2 ... holde det positivt.

[Les: Hvordan starte en Tinder-samtale og heng en date hver eneste gang]

Å skape gode Tinder-bios trenger ikke å være vanskelig. Det tar bare litt innsats for å sette ditt beste selvtillit fremover. Så, hvis du følger disse tipsene, har du en dato på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar