Golf Drive Tips fra UK Long Drive Champion Lucas Dornan

Innholdsfortegnelse:

Golf Drive Tips fra UK Long Drive Champion Lucas Dornan - øVELSER 2023
Golf Drive Tips fra UK Long Drive Champion Lucas Dornan - øVELSER 2023
Anonim

Enten du er en golfbegynner eller en veteran i greenen, kan du alltid stå for å få mer avstand. "Hvis du aldri har plukket opp en golfklubb før det er sannsynlig at du kommer over toppen og skjærer den, og det kommer til å drepe avstanden din," sier Dornan, vinneren av forhandleren American Golfs 2016 UK Long Drive Championship, som anbefaler å fokusere på de viktigste øyeblikkene. "Backswing er irrelevant. Hvordan du kommer til toppen av svingen din er irrelevant. Alt ballen vet er hva som skjer ved innflytelse og i gjennomføringen - hvor klubben går straks fire inches etter innflytelse. "

Så hvor skal du sikte? "Jeg liker å se spillere slå den fra innsiden [den delen av ballen som er nærmest deg] - du ser store hitters som Rory McIlroy kommer fra under og treffer fra innsiden til ut. Tenk på et frispark fra David Beckham, og hvordan han får det toppspennet fra å slå ballen inn og ut.

1. Bøy knærne dine

På nedsvingene vil du sitte i et grunt knebøy. Det er når du bruker kraften i beina dine - det er litt av en atletisk bevegelse. Du kan utvikle det i treningsstudioet og forbedre benstyrken din for å få mer kraft ut av bakken og skape klubbens hodehastighet.

ANBEFALT: Rory McIlroys treningsøkt

2. Kontroller din torso

Når du er over ballen, bør torso alltid være i samme vinkel - du roterer skuldrene og torso, men torsoen din bør ikke komme opp eller ned i det hele tatt. På ryggen setter bena rett ut litt, så faller du nedover. Like før innvirkning eksploderer du opp.

3. Slå ut til høyre

Du vil slå ut til høyre når klubbhodet stiger. Hvis du står på baksiden av tee vil du se klubben gå bort fra spilleren på gjennomføringen, ikke kutte over. Du legger lett trekkspinn på ballen, så når den lander, fortsetter den å løpe. Hvis du gjør det motsatte, får du backspin og luftmotstand.

4. Vær bak kulen

Forsikre deg om at nesen din ligger bak kulen i forhold til fairwayen. Hvis nesen er foran ballen, er det veldig vanskelig å slå opp og av fordi du slår ned. Jeg pleide å vippe hodet mitt til høyre, og det fikk mine skuldre å rotere under meg litt.

5. Fest dine håndleddene

Håndleddene er en stor strømkilde hvis du kan få litt snap. På innflytelse, prøv å skyve håndleddene fremover for å holde klubbens ansikt åpent - slik at du holder klubbens ansikt i kontakt med ballen så lenge som mulig. Jo lengre kontakten varer, jo mer komprimering får du og jo lenger ballen vil gå - det kalles "smashfaktor".

6. Fremskynde effekten

For å opprettholde både klubbhastighet og kontroll, sikte på å akselerere så sent i svingen som mulig. Når du blir bedre, kan du ta den kraften litt tidligere. Hvis du er i samsvar med tempoet i svinget ditt, må du begynne å prøve å få det gjennom på den siste tredjedel av nedgangen. Så gå fra halvveis ned. Bygg opp sakte.

Populært emne