Gola Sneaker News: To stilige nye aktive trenere for 2018

Innhold

Etter alle overskuddene i juleperioden er det på tide å bli seriøs om ditt nye treningsregime. Et godt par trenere er en viktig del av det rette treningssettet, og Gola er en ny aktiv kolleksjon som inkluderer innovative stiler som passer for løping, treningsøkt og annen utendørs aktivitet du kan velge å gjøre.

X-PAND Force (ovenfor) bruker trykkskummende teknologi for å skape en høyresistensmidsåle som gir overlegen dempingsegenskaper, noe som gir atleten miles miles for å forbedre ytelsen. Med sin sokkerlignende og sømløse overlays tilbyr denne revolusjonerende trener enestående støtte.

Tempe (ovenfor) kan skryte av en skreddersydd, endelet strikket øvre med sømløs konstruksjon som gir pusteevne, fleksibilitet og støtte. Den ortholitiske åpencelleskum-sokkelen gir deg langsiktig pute, fuktighetsstyring, pusteevne og antimikrobielle egenskaper.

Men i tillegg til å være ideell for trening, er de lette, komfortable stilene i Gola nye Active-kolleksjon designet for uformell hverdagsbruk. Så uansett dine mål i år, ikke glem å investere i et nytt par Gola trenere for å hjelpe deg som du ser ut til å bli bedre, sunnere og lykkeligere i 2018. gola.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar