10 Glaring Signs Youâ € ™ re smothering kjæresten din

Å være nærende og savner din fyr er flott, men for mye av det kan være kvelende. Så hvordan kan du vite om du gir din mann nok plass?

Å få balansen rett med mengden plass du tillater deg selv i et forhold er utrolig vanskelig. For mye tilbringer tid fra hverandre, og det kan virke som om du ikke bryr deg om din betydelige andre, og du er i fare for å la forholdet falle bort. På den annen side bruker du for mye tid sammen, og du kan forsømme andre deler av din emosjonelle og psykologiske utvikling som et par.

En av de største risikoene for et forhold er når en halvdel av et par forsømmer ikke bare sin egen personlige plass og tid, men forplikter den forsømmelsen mot den andre. En slik invasjon av privat territorium kan bare ha ett resultat: separasjon.

Respekterer kjæresten din plass

Det er mye skrevet om forskjellene mellom menn og kvinner på områder som kommunikasjon, romlig bevissthet, empatisk bevissthet, etc., men en av de største forskjellene som er fokusert på, har vært behovet for plass.

Det er å si at vi alle trenger vårt private rom, men for en mann er dette rommet en sakelig og uforgjengelig rettighet. Det finnes utallige hjem rundt om i verden som har sin egen garasje, treningsstudio, hagehus, kjeller eller spillrom, hvor en mann kan forsvinne i egne tanker en stund og lade opp batteriene. Det er dagens moderne ekvivalent av en caveman som trekker seg tilbake til sin hule.

Det du damene må sikre er at denne plassen, i mer metaforisk forstand av ordet, blir respektert. Unnlater å gjøre det, og han vil vise tegn på aversjon, og kan til og med til slutt komme til å forakte deg for det, hvis det ikke er merket.

Skildrer deg til kjæresten din og han vil ha sin plass

Jo mer kjæresten din føler seg slemmet i forholdet, eller mener at hans plass blir invadert, jo flere tegn vil det være å indikere dette hvis du vet hva du skal se etter. Tegnene kommer imidlertid ikke å komme fra ham alene, ettersom oppførelsen din kan indikere om du også smeder ham. Følgende liste over måter å vite om kjæresten din føler seg slem, er delt inn i to kategorier - hans oppførsel og din oppførsel.

# 1 Kroppsspråk. Kroppsspråk er en fantastisk tolk av folks innerste tanker eller følelser. Det talte ordet kan være stabilt og målt, helt overbevisende i alt det prøver å formidle, men sannheten blir øyeblikkelig gitt bort av et hevet øyenbryn eller knyttede hender.

Det du trenger å se etter, er kroppens reaksjon på å føle seg kvalt eller undertrykt, og det vil komme over i hans holdning. Hvis føttene alltid vender seg bort fra deg, hvis han klemmer deg med overkroppen, men med hofter og ben vendt seg bort som om du forutsetter behovet for å flykte, så kan du satse på den nederste dollaren din, som han føler at han trenger mer plass.

På samme måte bruker folk øyekontakt til noen som de ønsker å tilbringe tid med. De bruker den til å lokke involvering, og å indikere at de er villige til å fortsette. Hvis han ofte unngår øyekontakt, kan det være et tegn på at han prøver å få en samtale til en rask ende, for å gjøre det godt å rømme og finne plass. [Les: 10 tips han gir når han vil ha mer plass]

# 2 Han ser alltid ut til å være i et annet rom. Bruker han hele sin tid hjemme involvert i husarbeid, matlaging, rengjøring, hagearbeid, gjør DIY, og så videre? Vel, vennene dine tror kanskje du har funnet den perfekte mannen, men sannheten i saken er at han bare kunne finne måter å komme vekk fra deg.

Vær ærlig mot deg selv: hvis han går ut til et annet rom for å lese en bok eller surfe på nettet, går du rett etter ham og plager ham til å tilbringe mer tid med deg? Vel, derfor begynte han plutselig å lage et gourmetmåltid hver kveld - bare fordi han føler at det er noe han har lov til å gjøre på egenhånd, hvor du ikke vil plage ham.

# 3 Han begynner å ignorere telefonsamtaler. Du må være fra hverandre på et tidspunkt, om du skal jobbe eller gå på skole eller gjøre noen ærend. Selv de mest possessive av oss kan ikke nekte den spesielle friheten, men det kan være fristende å plukke opp telefonen litt for ofte for å sjekke inn med ham og sikre at han ikke har sluttet å tenke på deg.

Hvis plutselig stopper samtalen, eller tekstene blir mindre og mindre ofte besvart, kan det være fordi han føler at du pålegger nok av sin tid, og at han i hvert fall trenger sin arbeidstimer til seg selv.

# 4 Han prøver å oppmuntre deg til å gjøre mer. "Hvorfor ser du ikke om Barbara ønsker å gå ut for en drink, kjære?" "Du bør ta opp igjen." "Du burde gå på kontoret hendelse, jeg donâ € ™ t t sinnet. "

Hvis du hører disse oppmuntrende ordene fra partneren din, så kan det faktisk ikke være hans omsorgsfulle side som kommer ut som du er vitne til. Det kan i stedet være tilfelle, gitt at han har gitt opp å prøve å gå hvor som helst alene, at hans eneste sjanse til å få litt plass er å få det hjemme - hvis han kan overbevise deg om la ham være alene om natten. [Les: 13 ting du trenger for et helt godt liv]

# 5 Han begynner å bli irritabel. Arguing blir dagens ordre.Han snaps på deg, gripes og stønner ved hver forespørsel, reagerer cynisk og sarkastisk. Det kan være å bryte ditt hjerte at kjærligheten i livet ditt behandler deg på denne måten, men det kan faktisk være en selvpåført situasjon.

Menn trenger sin plass til psykologisk helbredelse. Hvis de ikke blir gitt det, begynner de å reagere på deres situasjon, og kampen eller flyresponsen utløses. Selv om de har nok kognitiv og sosial bevissthet til å kontrollere denne drømmen, kan det være å finne sin utgivelse gjennom bitende bemerkninger eller i nødsituasjonen til å unnslippe, som omtalt i punkt 1. [Les: 16 grunner til at han er slem for deg]

Ting du bør gjøre for å slutte å smøre mannen din

Ikke helt sikker på om du kan få øye på tegnene som er nevnt ovenfor? Da bør du kanskje være på den sikre siden og unngå å gjøre følgende ting som gjør at mannen din føler seg kvalt.

# 6 Du liker ikke vennene sine. En død gave, dette. Du liker ikke hans venner - liker ikke hvordan de går, snakker, komponerer seg eller til og med puster! Men er dette virkelig tilfelle? Gjør litt sjelsøking. Har du venner som viser alle de samme egenskapene som kjæresten din, men med hvem du ikke har noe problem? I så fall kan det være tilfelle at det ikke er hans venner du har et problem med, heller enn det faktum at han bruker tid sammen med dem i stedet for deg.

# 7 Du ringer alltid til ham. Ringer du til ham hvert øyeblikk at han er på jobb, bekymrer deg selv om at han kanskje har glemt deg i to sekstende sekunder eller snakker med en kvinnelig kollega som faktisk kan være mer interessant eller, himmel bevarer oss, bedre enn deg. Hvis han går ut for en sjelden drink med venner, har du ham grave for telefonen med tilfeldige tekster og ringer hvert sekund? Ja, ja, og ja? Sett ned telefonen, fordi du smeder den stakkars fyren! [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og hvordan å unngå det]

# 8 Du sjekker hele tiden på ham. Ligner du på samme måte som punkt 7, føler du deg hele tiden bekymring for at du har forlatt sine tanker? Får dette deg til å stalke ham rundt i ditt eget hjem, følge ham fra rom til rom, da han prøver desperat å finne unnskyldninger for å flytte andre steder i sitt bud for plass? Gjør du ham uendelige kopper kaffe eller te som en unnskyldning for å invadere sin plass igjen? Hvis det er tilfelle, kan du satse på at han føler belastningen. [Les: 5 grunner til å elske ham for mye vil drepe kjærligheten]

# 9 Du har kuttet dine venner. Når var siste gang du gikk for en drink med venner? Holder de innbydende deg og forteller deg å sette ham ned et øyeblikk og slappe av? Kanskje de har sluttet å invitere deg helt, på grunn av at du aldri svarer på samtalen.

Hvis dette er tilfelle, og du har blitt kvitt nesten alle dine sosiale forbindelser, overbevist om at du må dedikere hvert øyeblikk av ditt våkne liv til din betydelige andre, så sjanser gir du ikke den plassen han trenger, og ting kan gå raskt feil som et resultat.

# 10 Du blir stresset når du ikke er med ham. Føler du deg selv stresset og stresset når han ikke er ved siden av deg? Føler du at du ikke kan slappe av hvis han ikke er bundet til deg som en baby kenguru til sin mor? Verste av alt, går du og viser ham dette ved enhver anledning når han er i huset, slik at han føler at du ikke kan stå uten å være rundt ham i et par minutter?

Slike kvelende oppførsel vil helt negere alle anstrengelser han gjør for å lade opp batteriene og bare hærge ham videre til dine forsøk på å være rundt ham.

[Les: Hvordan elske noen uten å smitte dem]

Ikke fortvil, damer - ting kan forandres til det bedre. Bare vær klar over at ballen er fast i retten din. Begynn å gi kjæresten sin plass, så stå tilbake og se forholdet ditt blomstre igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar