6 Giveaway Signs Hun er klar for at du skal kysse henne

Å bli avvist på ditt første forsøk på å kysse datoen din, kan definitivt ar ditt ego. Men når du kjenner disse tegnene, vil du aldri bli avvist igjen!

Vi har alle vært gjennom det ubehagelige øyeblikket hvor fyren eller jenta lener seg inn for kysset og et myriade av vanskelige og pinlige situasjoner plutselig dukker opp. Hvis du noen gang har vært i noen av disse situasjonene, er det på tide å strategisere og observere målet ditt før du bokstavelig talt dykker inn for et kyss.

Så du lener seg inn og dette skjer ...

Scenario 1: Hun beveger seg tilbake og ønsker deg god natt.

Scenario 2: Hun skyver deg bort og ønsker deg god natt.

Scenario 3: Hun trekker en Jackie Chan og tumbler utenfor rekkevidde, ruller inne i døren og slam den i ansiktet ditt.

Scenario 4: Hun slår deg.

Scenario 1 og 2 er de store favorittene, mens 3 og 4 er svært usannsynlig. Likevel er det bedre å være forberedt på noen mulighet hvis datoen din ikke har lyst til å gi deg et kyss før du sier god natt.

Folk antar det bare fordi de er på en dato at de har rett til et kyss i midten eller slutten av datoen. Hvis dette var en perfekt verden, kan det være sant. Men et kyss må skje når to personer føler seg tilkobling - romantisk eller på annen måte.

Hvorfor får du ikke det kysset?

Når det ikke skjer, betyr det ikke at datoen var en feil. Det betyr bare at personen du er med ikke er klar til å ta det neste trinnet. Kyssing er en spesiell handling som skjer når to personer som er tiltrukket av hverandre, føler seg trang til å koble fysisk.

Det må være gjensidig. Du kan ikke bare forsøke å tenke at de kan gå sammen med det. Du kan bare ende opp med Scenario 4 hvis du blir for aggressiv om det. Ikke døm en person på grunn av hennes beslutning om å ignorere forsøket. De har vanligvis en gyldig grunn til hvorfor de ikke vil gjøre det. Så, hvorfor foretrekker folk ikke å kysse?

# 1 De har ikke en tilkobling ennå. Noen mennesker føler dette umiddelbart, mens noen mennesker er for bevoktet for å legge merke til at dere begge jobber godt sammen. Kyssing kan virke trivielt for noen, men andre synes det er like spesielt som å elske. Hvis du virkelig liker personen, bør du være villig til å vente på at de skal være åpne for å være fysisk med deg.

# 2 En av dere har dårlig ånde. Åh, det skjer. Det kan være en avtalebryter eller det kan bare være noe du kan le av om i fremtiden. Uansett, det er ikke en fin måte å avslutte en fantastisk dato på.

# 3 Hun liker deg ikke nok. Dårlig ånde eller ikke, en jente vil ikke velge å kysse deg hvis hun ikke liker deg i det hele tatt. Hvis hun gjorde det, ville du ende opp med å anta at det fortsatt er en sjanse for dere begge. Ved å nekte å kysse deg, kan hun veldig godt redde deg fra en fruktbar jakten på hennes hengivenhet. [Les: 6 måter å ved et uhell kysse din venn]

# 4 Datoen gikk dårlig. Noen må si det. Hvis ingen vil, vil mangelen på en godnattspiss gjøre det for deg. Uansett hvor mye du liker en person, er et kyss mindre sannsynlig å skje hvis natten endte dårlig. Et hvilket som helst antall omstendigheter kan få dette til å skje. Hvis den første datoen er en feil, be og håper det går bedre neste gang - hvis det fortsatt er neste gang.

# 5 Innstillingen er ikke riktig. Døråpninger er den perfekte innstillingen for godnatts kyss. Freeways, toaletter og stuer med foreldre til stede er ikke akkurat det ideelle stedet for et romantisk intervall. Hvis din dato ikke føler at det er riktig sted å gi eller motta et kyss, vil hun ikke la det skje.

Er hun klar for det kysset?

Du kan ikke koreografere et øyeblikk som dette, men du kan forutse det. Det er flere veldig åpenbare tegn på at kysset ditt vil bli gjengitt eller i det minste velkommen. Alt du trenger å gjøre er å lese tegnene, gjøre ditt trekk og forberede deg på det som skjer.

Bare fordi disse tegnene fører deg til det magiske øyeblikket, vil det ikke bestemme utfallet av kysset. Før noe annet, sørg for at pusten din lukter frisk, du har ikke en glass full av spytt som er lagret i munnen din, og at ingen av dere er ubehagelige.

Hvordan vet du om hun er klar for ditt første kyss

HUSKE: Bare fordi du ser skiltene, betyr det ikke at det alltid er greit å slå på datoen din. Pass på at hun er på samme side og er en villig kandidat. Ikke slå på henne eller overraske henne selv med en lett smell på kinnet. Sørg for at hun vet at du er i ferd med å kysse henne for å unngå noen pinlige eller traumatiske situasjoner.

# 1 Hun holder seg selv etter at hun sier farvel. Du har sett dette tusen ganger i romantiske filmer. Jeg er her for å fortelle deg at det er et legitimt grønt lys for deg å lene deg inn og feie din date med et fantastisk kyss.

# 2 Hun fliser hodet til siden mens du gjør øyekontakt. Hvis hun ikke viser noen tegn på å avslutte natten, kan du være trygg på at hun plasserer leppene i en førsteklasses posisjon for en god nattsyss. Ikke angrep henne med en våt, slurvet make-out økt. Gi henne et lett og fjærende kyss i tilfelle hun ikke egentlig forventer det i det hele tatt.

# 3 Hun gjør det ikke Kom deg ut av bilen straks etter at du kommer til hennes sted. Det er samme prinsipp med det første elementet.Hun kan vente på at du skal si noe mer, men hun kan også vente på at du prøver å kysse henne før hun forlater. [Les: 50 søte ting å si til en jente før hun kysser henne]

# 4 Hun lener seg mot deg. Det kan virke som om hun kommer til å bevege seg og kysse deg først, men det er mer sannsynlig at hun bare bruter gapet mellom dere to. Du må gjøre det endelige trekk fordi hun bare setter opp scenen for deg.

# 5 Hun lar deg holde hånden eller draper armen rundt henne. Det er ikke et definitivt grønt lys, men det gir deg plass til å forklare at du følte deg nær nok til din date for å prøve å kysse henne. [Les: Berør teknikker for å få henne klar til å kysse deg]

# 6 Hun sier du kan. Det er ingen skade i å spørre, og det er ditt sikreste spill for å unngå å oppleve noen av scenariene nevnt i begynnelsen av artikkelen. Noen jenter finner det enda søt og gir deg poeng for å ha nok respekt for å spørre.

[Les: 10 trinn for å kysse en jente for første gang og få henne til å ha mer]

Husk at disse bare er tegn på at hun KANSKJE vær villig til å kysse deg. Hvis hun rygger bort når du prøver å, må du ikke presse den videre. Å vite når du kan kysse en jente og hvis du får lov til å kysse henne, er to veldig forskjellige ting.

Hvis hun viser tegn på at hun ikke vil bli kysset, må hun respektere sin beslutning om ikke å engasjere seg i fysisk intimitet. Hun har sine grunner, og du bør være godt oppmerksom på at du tvinger deg til å være veldig respektløst, for ikke å nevne ulovlig.

Bare fordi det ikke handler om sex, betyr det ikke at det er viktig for de involverte. Et kyss er noe som deles av to personer som bryr seg om hverandre eller som er veldig tiltrukket av hverandre. Det vil skje hvis det er ment å skje.

[Les: 15 tips for et uforglemmelig første kyss]

Det kan bare virke som to lepper berører, men å kysse noen har mye mening med det. Se etter tegnene på at hun er klar før du lakker deg, ellers kan du ende opp med et slag mot ansiktet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar