Girly Stuff Stereotyper: 15 Typiske ting ikke alle jenter som

Gjør aldri feilen ved å tenke at alle jentene liker de samme flippete tingene. Her er de klassiske jentene som ikke alle jentene har interesse for.

Ingen to jenter er like, så mye jeg er sikker på at du har oppdaget på egen hånd. Men det er fortsatt generaliseringer om hvilke typer ting alle jenter liker. Folk merker ting, viser, aktiviteter og til og med mat som glitrende ting, men mange jenter gir ikke noe å si om dem.

Med verden som fokuserer på flere likestillingsaspekter av livet, er det ikke rart at dette emnet har tatt opp kontroverser fra sent. Vi vet alle hvor mye jenter ikke liker å bli generalisert før. Nå er det mye, mye verre.

Hvorfor jenter HATE å bli generalisert

Jeg er ganske sikker på at jenter hater generalisering minst 50 ganger mer enn gutta gjør. Hvorfor? Vel, fordi jenter vil føle seg unike. Vi vil føle at det er ingen der ute som er akkurat som oss.

Mens det kan være åpenbart fordi ingen to mennesker er like - ikke engang enslige tvillinger - er det fortsatt noe vi strever etter. Så når du antar at vi liker noe fordi det er gigantiske ting, setter du oss i en bestemt kategori, og vi føler at vi blir bunket sammen med folk vi ikke liker.

Typiske girly ting som ikke alle jenter liker

Det er en veldig lang liste av girly ting som ikke alle jenter liker på noen måte, form eller form. Helvete, det er kvinner der ute som liker mer "fyrspill" enn de gjør de tingene som er merket som glitrende.

Selv om denne listen kan fortsette i dager, skal jeg fokusere på de fremtredende tingene som er typiske girly ting som ikke alle jentene er interessert i. Her er de tingene du aldri bør anta at alle jenter liker. [Les: 22 utilsiktede girly ting du gjør at gutta elsker]

# 1 sminke. Jeg vil gi deg en liten hemmelighet at de fleste ikke vet, og hvis de gjør det, ignorerer de det. Ikke alle jentene liker sminke. Noen av oss foraktene det selv. Jeg bærer bare sminke på de mest spesielle anledninger, og selv da er det mascara og litt øyenskygge.

Og la meg fortelle deg at jeg er elendig når jeg bærer den. Det gjør ansiktet mitt føles som det er kvelende, og jeg nyter utseendet på ekte hud. Ikke hud som er belagt med væske som aldri kan matche fargen på den. Jeg vet mange jenter akkurat som meg.

# 2 Kjoler. Noen jenter ville helst tygge av en arm enn å ha på seg en kjole hvor som helst, men av en eller annen grunn merker folk dette som en girly ting og antar at alle jentene vil ha dem til fancy hendelser. Det er irriterende å vite at noen forventer at jenter liker kjoler.

# 3 blomster. Noen jenter elsker blomster. Legg merke til bruken av ordet "noen" fordi det også er jenter som tror de er meningsløse. Selv om blomster er typiske girly-ting, er det mange jenter der ute som helst ikke vil se disse fargerike plantene dø i en vase. Det er trist for dem. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 4 Rosa ting. Dette er trolig den største tingen som folk merker som girly, og det er en FARGE. Hvordan kan en farge eventuelt tildeles kjønn? Uansett grunn har det vært, og det er så mange jenter der ute som hater det.

Jeg personlig ikke liker fargen rosa. Jeg har aldri vært en til å hoppe på muligheten til å ha rosa ting, og jeg vil egentlig foretrekke blåtonede ting som normalt settes som "guttlige". Jeg er sikker på at mange jenter føler det samme.

# 5 Glitter. * Spy * For ekte, glitter bør aldri bli merket som girly ting. Visst, det skinnende aspektet av det kan få folk til å tro at en jente var involvert, men jeg tror jenter hater disse tingene mer enn gutta gjør. Det blir overalt, og glitrende ting er ikke alltid likt av jenter. Så ikke anta det bare fordi det har glitter på det at jenter vil like det.

# 6 Har langt hår. Tilbake i gamle dager, etter å ha langt hår var et tegn på ungdom og fruktbarhet, ville så mange kvinner vokse det i store lengder for å vise potensielle suitors de var i stand til å bære mange barn.

I dag har jentene langt hår fordi de vil, men jeg vet mange jenter som helst vil holde håret i en snittskåret enn noen gang vokse det ut igjen. Derfor kan vi ikke bare anta at alle jentene liker å ha langt hår. [Les: 12 Dating stereotyper av kvinner i en manns sinn]

# 7 sommerfugler. Jeg er ikke sikker på når eller hvor sommerfugler - et insekt - noen gang ble tildelt et bestemt kjønn. Hvorfor er det noe jenter skal like? Det er egentlig ingen relevans for dem.

Kanskje er det fordi de er fargerike og vakre? Det er sagt, ikke alle jenter som sommerfugler, og jeg kjenner faktisk noen som er skremt av dem. Denne typiske girly-ting er egentlig ikke noe som alle jenter liker.

# 8 Hjerteformer. Når jenter er unge, tar de vanligvis å tegne små hjerter i sine notatbøker med en gutts initialer de har forelsket seg på. På grunn av dette antar mange folk alle jenter som hjerteformede ting. Med mindre en pizza er formet som et hjerte, liker jeg det ikke ... og det gjør heller ikke mange jenter. [Les: Misoppfatninger om å danse en feminist som alle menn må vite]

# 9 Neglelakk. Det har alltid vært kjent at jenter liker å bli trimmet og holdt og det betyr neglelakk er vanligvis involvert.Dette gir folk inntrykk av at ALLE jenter som neglelakk, da i virkeligheten, noen jenter virkelig ikke bryr seg mindre om fargen på neglene deres.

# 10 Romantikkfilmer. * Sett inn dramatisk øyenrull * Det er ofte min reaksjon når folk - hovedsakelig gutta - sier at de ikke liker romantiske filmer fordi de er "girly". Og det sier jeg at jeg tror jeg vet flere gutta som ser på romantikkfilmer enn jenter.

Visst, aspektet av kjærlighet og romantikk er vanligvis noe jenter trives mer enn gutta fordi vi er mer i kontakt med vår følelsesmessige side. Men det er mer enn noen få jenter jeg vet som helst vil se en skrekk eller actionfilm.

# 11 Fruktige cocktaildrikker. Dette er en annen ting som mange gutter vil bli jenter som. I stedet for øl eller hardvann, antar de jenter som "girly drinker" som er rosa, lilla og fruktige. Imidlertid vil jeg fortelle deg fra erfaring at gutta nyter disse drinkene langt mer enn jentene gjør. [Les: Festtimer - Hva din favorittdrink sier om deg]

# 12 Kattunger. Ok, jeg gir deg denne. Jentene er veldig åpne om deres kjærlighet til kattunger og fluffy ting, men noen jenter liker egentlig ikke katter i det hele tatt.

Jeg kommer også til å kjenne ganske mange menn som hellere vil krølle opp på sofaen og kose med en kattunge enn å spille videospill eller andre "manlige" ting.

# 13 Bows. Hvorfor er det buer merket som girly ting når bue bånd er slitt av menn? Ikke alle jentene liker å bære buer i håret og på kjolen deres. Dette er bare en annen ting som folk flest tenker jenter på, ville en forferdelig masse jenter heller aldri ha på seg.

# 14 høye hæler. Som jenter blir kvinner, antas det at vi skal begynne å ha på seg hæler fordi det er gigantiske ting. Imidlertid er det langt flere jenter som helst vil holde seg til et par sneakers - sannsynligvis plukket ut av menns seksjon - enn å bryte en ankel som forsøker å strekke seg rundt i et par hæler. [Les: 25 ting folk finner sexy og attraktivt om en jente]

# 15 Smykker. Med alle reklamer for menn som kjøper kvinners smykker, er det lett å tro at ALLE jenter vil ha dette som gave og å ha på seg hver dag.

Jeg har faktisk hatt å kommunisere med kjærester at jeg egentlig ikke liker smykker, og likevel, noen likevel skjedde for å kjøpe meg noe fordi det antas å ha flisetepper, og de antok at jeg likte det likevel. La dette være en leksjon for alle dere, ikke alle jenter som smykker.

[Les: Guttenes syn på hva som er sexy vs hva er søtt om en jente]

Når samfunnet har merket ting som girly ting i så lang tid, er det lett å glemme at ikke alle jentene faktisk liker slike ting. Vær så snill å sørge for at du ikke klumper en jente inn i en gruppe hun ikke vil være i.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar