En jente Ultimate Survival Guide til Period Woes

Vi frigjør perioden mysterier: fra kramper, komfort mat, og hvorfor vi ønsker sjokolade og sex så mye i den tiden av måneden.

Ah, perioder-naturens lille gave for å minne oss om at vi fortsatt er fruktbare og klare til å gå. Perioder kommer sammen med kramper, trang til både mat og sex og fryktelige humørsvingninger. Menn, pass opp! Heldigvis for deg - og din mann - er vi ute for å gi den ultimate veiledningen til å håndtere din periodiske ære.

Ladiesâ € | den skarpe bølgen er ikke din fiende

Perioder er ikke alle dårlige, så vi sier. Donâ € ™ t tro oss? Her er 3 måter du kan se på den lyse siden og begynne å være litt mer pris på din månedlige besøkende.

# 1 Du får større bryster! Ermâ € | midlertidig, uansett! Thatâ € ™ s right: ofte enten eggløsning, eller i løpet av perioden, din svingende hormoner føre til at brystene dine hovner og gir utseendet av en fyldig kopp størrelse. Okay, ok, så du vil miste dine store titties på slutten av en ukes spanning, men fortsatt, slår med push-up bras!

# 2 Du er ikke gravid! Gratulerer. Alle de trojansk-mannlige reklamefilmene og streng alarminnstilling for å ta din p-piller i tide betalte seg, fordi du, maa, er ikke gravid! Du har fullført en annen måned med baby-fri sex. [Les: 10 babyfri grunner til at du kanskje har savnet din periode]

# 3 Din periode kan faktisk få deg til å bli langsommere. Eller så sier Dr. Thomas Perls. Ifølge denne amerikanske eksistensen av lang levetid synes kvinner å være tregere enn menn på grunn av jerntapet som er involvert i menstruasjon.

Nå som vi har den påståtte â € œRejoice for å være på laken! Â € ¢ sølvfôr ut av veien, her er alt annet du trenger å vite om den ekle tiden i måneden!

Kramper, kur, og hvorfor vi får dem

Ok, så synonymt med å få din periode, blir kramper! La oss bryte "hvem" ned så enkelt som mulig. En baby vokser inne i livmoren din og livets liv gir næring til den babyen. Men hvis du ikke kommer til å ha en bolle i ovnen din, vil livmoren av livmoren din skje i stedet hver måned. Denne foringen vil vokse tilbake neste måned for å forberede seg på et nytt eggstokkegg og potensiell befruktning.

Prosessen med shedding er gjort via prostaglandiner - kjemikalier i kroppen din som gjør livmoren din kontrakt og kaster vev og blod i løpet av perioden * du er velkommen til det visuelle! * Disse sammentringene resulterer i de kjære kramper du har kommet å vite så intimt hver måned!

Hvordan håndtere kramper

Gjennom årene har kvinner prøvd mange forskjellige metoder for å lette kramper i perioden. Kramper skjer vanligvis i magen og ryggen, selv om den kan strekke seg til beina og utover. Takk, morens natur! Noen metoder for herding av kramper er:

# 1 Påføring av varme. Uansett om du bruker en varmepute eller sitter i et varmt bad, finner mange kvinner at varme på underlivet eller det urolige området gir litt lettelse.

# 2 Orgasme. Ding, ding, ding! Vi har funnet det mest morsomme alternativet på listen, har jeg rett? Studier har funnet ut at å ha en orgasme mens du er i perioden, kan faktisk øke blodstrømmen og sende ut et rush av endorfiner, som begge bidrar til å lindre kramper. [Les: Hvordan ha fabelaktig periodesex uten å bekymre deg for rotet]

#3 Smerte medisiner. Å ta smerte medisiner som ibuprofen vil målrette muskelsmerter og redusere kramper. Unngå å ta medisiner som aspirin, og hold deg til de som inneholder ibuprofen, eller de som er spesielt rettet mot muskelsmerter som Advil og Motrin.

# 4 prevensjon. Ofte, når du går på pillen, er det løfter om større bryster, ryddet opp akne, og redusert risiko for visse kreftformer. Mens dette er gode påstander, er det en sjeldenhet at du begynner å ta pillen og ende opp med DDs. En ting som er sant? Når det tas riktig, vil prevensjonspiller definitivt lette kramper. Faktisk er p-piller ofte foreskrevet for kramper alene! De gjør dette ved å redusere mengden prostaglandiner produsert, og dermed redusere mengden kramper du får.

Kramper er forskjellig for hver kvinne, alt fra mild til alvorlig, akkurat som lengden på en kvinnes periode varierer, vanligvis fra 3-7 dager. På grunn av alt dette, kan noen av disse metodene kanskje ikke fungere for deg. Mange kvinner har imidlertid funnet ut at, oftest enn å gå på p-pillen *, vil fungere som en sjarm. [Les: 10 typer prevensjon og hva hver av dem gjør for deg]

* Å gå på p-pillen har mange fordeler, men har også mange farer. Rådfør deg med legen din før du bestemmer om pillen er riktig for deg!

Beste matvarer for din periode

Uansett årsak, krever mat og din periode å gå hånd i hånd. Her er noen av de beste kandidatene for må-ha-perioden matvarer for å hjelpe deg med å slå menstrual blues.

# 1 Vann. Vi vet alle at det er viktig å drikke om en million kopper vann om dagen, men det er spesielt sant mens du er i din periode! I løpet av perioden mister kroppen din væske, så det er viktig å fylle på det.

# 2 sjokolade. Uansett hvor mange vitenskapelige studier som foregår, kan forskere ikke finne ut nøyaktig grunnen til at kvinner ønsker sjokolade mens de er i deres perioder! Poenget er imidlertid at de gjør det.Mens du ikke skal skyve den inn, er mørk sjokolade sagt å slippe endorfiner, redusere angst og forbedre blodstrømmen. I tillegg er det deilig.

# 3 Mat rik på jern. Som væskene dine, mister kroppen din jern i løpet av perioden. Jern er ansvarlig for å bære oksygen i hele kroppen og opprettholde sunne blodceller. Hold deg borte fra jerntilskudd, da de kan holde seg i kroppen ufordelt og ubrukt for alltid. I stedet hold deg til matvarer som er naturlig rike på jern og omega 3, som laks, spinat, aprikoser, bønner og noen røde kjøtt.

# 4 Komfortmat. Som regel er generelle komfortmatvarer alltid et must når du føler deg nede, krampete eller dumpet. Noen fan-favoritter inkluderer potetmos, fudgy brownies, hjemmelaget mac og ost, kyllingnudelsuppe og en gigantisk hjelp av lasagne.

Å ha perioden sex

Mange jenter føler seg ekstra kåt under både eggløsning og menstruasjon, noe som resulterer i super kraftig periode orgasmer. Høres brutto, men det er helt verdt det. Det er alle slags påstander fra kvinner om hvordan perioden sex vil redusere kramper og kan faktisk avslutte sin periode tidligere. Når det er sagt, har andre kvinner funnet at kramper bare reduseres kort tid, og kommer da tilbake tifoldig. Mange kvinner har også funnet ut at sex i perioden kan føre til en lengre syklus.

Uansett hva som er tilfelle med deg, vær sikker på at du har perioden sex til å gjøre følgende: bruk kondom * lettere opprydding er alltid en vinn *, ha sex over et mørkt håndkle for å unngå hard opprydding og ekkel visuals, og hold deg til enkle stillinger som wonâ € ™ t resultere i mye rot. Hint: misjonær er din nye BFF. Doggy stil er ikke! [Les: 30 sexstillinger i 30 dager, inkludert de beste sekspoengposisjonene]

Skjem deg bort med en natt i

Det siste du kommer til å ønske å gjøre mens du er på din tid, glir inn i en liten svart kjole, feire håret ditt og få deg på dansegulvet. I stedet forkled deg selv med en natt med jentene, mannen din, eller til og med ditt vakre selv. Nyt noen av våre anbefalte komfortmatvarer og ha en filmkveld med noen av våre â € œperiod go-toâ € ™ s som: Gone Girl, 500 Days of Summer, 10 ting jeg hater om deg, nesten berømt, The Notebook, Titanic, The Last Kiss, Moulin Rouge, eller din favoritt rom-com.

[Les: Hvordan få din fyr til å ta vare på deg i løpet av din periode]

Der har du det: Din ultimative guide til periodiske woes og alle måtene du kan bekjempe den ekle tiden på måneden. Fra snack ideer, filmtitler og kramper botemidler, håper du din neste periode er din beste noensinne! * Er det mulig? *

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar