Straight Girl Crush: Hvorfor er det viktig for hver jente å ha en

Det er absolutt ingenting galt med å beundre en kompis, og utvikle en rett jente knuse på henne - det er bare naturlig, jeg sverger.

Vanligvis er en straight girl crush en kvinnelig kjendis som en annen rett kvinne har en forelskelse på. Har du noen gang hørt om en "jentekross"? Fordi det er det samme.

Når Oransje er den nye sort var et stort tema for diskusjon, mange kvinner kastet dette begrepet rundt da de snakket om Ruby Rose, som var en tett tatovert BABE i serien. Jeg tror at siden da har mange kvinner følt seg langt mer behagelig å snakke om deres rette jenta knuser. Det er ikke noe galt med å knuse på en annen kvinne, enten det er platonisk eller romantisk - du gjør det, boo. [Les: Hva betyr det å ha en platonisk forelskelse?]

Forstå den rette jenta knuse

Ærlig, jeg er den perviest rette jenta noensinne. Ja, jeg vet "perviest" er ikke et ord, men det var heller ikke "stol" før vi gjorde det en, ok? Alvorlig, skjønt, hvis jeg er på treningsstudioet og en jente går forbi med en fin rump, vet du best at jeg sjekker ut rumpa hennes. Ikke på en grov måte, mer på en beundringsverdig måte. Som "damn, girl, booty goals," vennligst del dine tips med meg, så jeg også kan ha en booty som din. Du vet?

En rett jente knuse er liksom sånn, men litt mer intens. Det er ikke bare noen du ser en gang på treningsstudioet eller i matbutikken, selv om jeg antar at det kan være. [Les: Hvordan berike livet ditt med ekte vennskap]

Min rette jente crush (es)

Du vil nok ikke engang vite hvem min rette jente knuses, fordi jeg ikke følger kjendis-nonsens, og ærlig talt tenkte jeg alltid at idoliserende kjendiser var et merkelig konsept.

Det er som om de bokstavelig talt får betalt millioner av dollar for eksisterende, fordi vi elsker dem så mye. Hvorfor elsker vi dem? Vel, du vet, for eksisterende. Det er bare et underlig konsept, fordi vi er så ute av berøring med kjendiser, og vi vet egentlig ikke noe om dem.

Så, som et typisk tusenår, er min rette jente knuste Internett-kjendiser. Dette er damer som opprettet et imperium på nettet og dreper det. Jeg tror jeg mest og beundrer deres kjærlighet, og deres gjennomsiktighet med sine etterfølgere. Det er dope. Ja, jeg er ikke noen som noensinne sier "dope", men her er vi.

# 1 Whitney Simmons.Denne jenta er et barn. Rett opp. Hun er også kult AF, og jeg vil bare være hennes venn. Er det for mye å spørre? Hun er en fitness YouTuber som ofte laster opp treningsrutiner, men hun har også videoer der hun bare snakker om livet hennes, og det som førte henne til hvor hun er i dag.

Jeg beundrer virkelig hennes gjennomsiktighet om hennes fortid, og hundene hennes er bokstavelig talt søt, så du kan ikke miste! Jeg har definitivt fått en rett jente forelsket på henne. Det er umulig å ikke! [Les: 5 unike egenskaper som gjør en person troverdig]

# 2 Trisha Paytas.Denne en ny for meg, noe som høres rart fordi Trisha har vært på YouTube i år! Jeg så på videoene hennes i ungdomsårene mine, og til slutt stoppet fordi jeg ikke lenger hadde forbindelse med hennes videoer. Jeg har nylig gjenoppdaget hennes videoer for noen uker siden, og jeg er hekta igjen.

Vi har definitivt veldig forskjellige verdier, det vil jeg si, men ærlig er det vanskelig å ikke respektere en kvinne som har så mye tillit til seg selv. Det er egentlig ganske empowering å se på hennes snakk om livet hennes og de tingene hun har opplevd.

# 3 Karlee Holden.Igjen, en annen Youtuber. Jeg snublet på kanalen hennes om et år eller to siden, og jeg er egentlig ikke sikker på hvordan hennes kanal ble markedsført som Teen Mom-kanal, og jeg er ikke en ungemor. Jeg følger heller ikke andre YouTubers som er ungdomsmødre, så jeg er ikke sikker på hvordan jeg fant henne, men gutt, er jeg glad for at jeg gjorde det!

Karlee er en sterk kvinne og jeg respekterer dritten ut av henne. Hun er nå en enslig mor med to unge gutter, og hun er bare å finne livet ut som det kommer. Jeg kan forholde seg til det på et dypt, åndelig nivå. [Les: Hva er pen jente swag? Har du det?]

# 4 Andrea Russett.Jeg tror hun var min første rette jente forelsket, seriøst. Jeg begynte å se Andreas YouTube-videoer når jeg var sannsynligvis 14 eller 15, noe som er en ganske sårbar tid. Jeg fant Andreas videoer, og vokste opp med å se henne. Hun vokste opp ved siden av meg * Vi er nesten samme alder *, og det er bare super pent å se de tingene hun gjør nå.

Hun er bare en totalt «jentebror». Hun ville være den kuleste kyllingen å henge med, og håret hennes er alvorlige mål. Faktisk, klø det som-Hele hennes utseende er mål.

Hvorfor bør du også ha en rett jente knuse eller to

Hør, du har lenge vært en kvinne, så jeg antar at du vet hvordan det er å føle seg selvbevisst og alene. Hvorfor vil du at en annen kvinne skal føle den måten? Jeg tror sterkt på viktigheten av å støtte våre andre kvinner og bygge hverandre opp.

# 1 Å ha en rett jente knuse er epitom av å støtte en annen kvinne. Selv om de er kjendiser og de aldri vil vite at du beundrer dem, er det ikke en dårlig ting å sette den slags positiv energi inn i verden. Beundre en vakker jente, og fortell henne at hun er vakker. Beundre en sterk jente, og fortell henne at hun er sterk.Beundre en smart jente, og fortell henne at hun er smart.

# 2 Vi må få kvinner til å føle seg som kvinner ved å elske dem betingelsesløst. I stedet for å skamme andre kvinner, ta deg tid til å bli kjent med dem, eller hvis du ikke kan det, må du vurdere det faktum at det er tonnevis av ting du ikke vet om dem. Vær snill, fordi vi alle fortjener den slags godhet. [Les: Hvordan vokse deg inn i et snilt menneske]

# 3 En jentefeiring kan være en av vennene dine. Dette er helt passende, fordi vi virkelig lærer våre kjærester, ikke sant? Hvis du skal ha en jente forelsket på noen, kan det også være noen du respekterer og beundrer, ikke sant? Hvem det er, tror jeg at alle kvinner skal omfavne sin rette jente forelsket, fordi kjærlighet er ment å bli delt.

[Les: Hvordan pleie varige vennskap som varer livet]

Jeg har delt min rette jente forelsket. Egentlig delte jeg fire av dem. Nå er det din tur. Hvem er din rette jente forelsket og hvorfor? Kanskje du har mer enn en. Del kjærligheten, damer, del kjærligheten!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar