Jenter Aloud Singer Kimberley Walsh planlegger å bruke hennes "Singing Power" for å gi fødsel.

Innhold

Det er lyden av ... Kimberley Walsh, som mamma-til-være forbereder seg på musikalsk arbeidskraft.

Enten du er en gass- og luft-type jente eller mer egnet til en epidural, synger babyen din ut, kan vel være den nyeste arbeidsdagsutviklingen. Vel, Kimberley Walsh regner det likevel.

Den 32 år gamle sangeren som skal fødes til sin første baby i sommer sier, "Min lærer nevnte at pusteknikker hun hadde lært av å synge, virkelig hjulpet i fødsel - ved å bruke sin sangkraft til å skyve babyen ut.

"Kan du forestille deg om jeg hadde en Julie Andrews øyeblikk og brast inn i Lyden av musikk i arbeidsavdelingen? '

The Girls Aloud-sangeren har fortsatt å synge leksjoner gjennom hele graviditeten. «Det er viktig at jeg fortsatt kan synge med denne bumpen, da det ikke er så mye plass til min membran, men min lærer, Mary, sa at jeg har det bra,» sa hun.

Kimberley - som har vært med langsiktig partner Justin Scott i 10 år, insisterer på at hun ikke vil oppmuntre sin nye ankomst til å følge i sine berømte fotspor.

«Jeg vil ikke spesielt oppmuntre det fordi det er en veldig tøff bedrift å være i. Men samtidig vil jeg aldri nekte dem deres lidenskap fordi ingen nektet meg min,» sier hun.

«Jeg tror du umiddelbart vet hva slags barn de er og vil presse dem i den retningen som kommer til å være best for dem. '

Sang du eller lytt til musikk for å komme gjennom arbeidet ditt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar