Girl Things Hver fyr burde vite om

Innholdsfortegnelse:

Girl Things Hver fyr burde vite om
Girl Things Hver fyr burde vite om
Anonim

Gjør jenter som sjenerte gutter? Eller er det de dårlige guttene de elsker? Finn ut hva jenter liker og virkelig vil. Jenter kan virke forvirrende til tider, men det er alt med god grunn!

Klikk her for å lese introduksjonen: Girl ting som gutter ikke forstår

GIR GIRLS LIKE GUYS WITH THE TAG â € œIâ € ™ M GUY DIN MOMMA ADVARSEL DU OMÅ?

Hvem er ikke de typene som er uimotståelige? Ja, i det siste tiåret! Du vet, i dag, jenter lytter til mammaene en gang imellom. Og det kan være noen få som blir tiltrukket av disse typene, men ikke alle av dem.

Det er noe om lokket til en farlig mann som er ganske fristende. Det er noe som ligner på den første sigaretten, eller første gang en jente hoppet over klassen for å gå på kino.

Det er alt groovy og sparket opp en stund, til det er ikke så mye avtale lenger. Og la oss innse det, gutta som må late som å være alle mommas verste mareritt må også spille sin rolle. Og det betyr ikke for mange venner, en flaske øl eller en ciggie hele tiden, og en knust opp og dråpende ser med ruffet hår.

Nå hvor mange gutter kan trekke den delen til tee? Og hvor mange jenter kan virkelig like det?

Svar: Dårlige gutter er det siste tiåret! Brat Boys er et bedre alternativ skjønt!

Jeg er virkelig SHY. KAN EN GIRL OVERLEGGENDE DENNE FLAVEN AV MINE?

Sikker. Og du kan overse det faktum at hun bare gikk over deg, og gikk videre. Ikke sant? Hva er det med noen menn i disse dager? Du vil ha den heteste kyllingen med de beste eiendelene Gud kunne forestille seg? Og du, det vil si The Dork, vil gå ut med henne. Jenter er fine med sjenerte gutter. Men shying vekk fra en jente? Nei, det er ikke bra.

Jenter kan være mystiske, men la meg forsikre deg om en ting. Jentene er ikke syke eller er de telepatisk. De kan ikke lese tankene dine, men rødt ditt ansikt går, og de ville aldri gjøre et trekk på deg i utgangspunktet. Med mindre du er super-søt og hun har forelsket deg siden dagen møtte begge øynene dine og kjærlighetshistorien ble omskrevet.

Så spar opp motet ditt og gjør det flytte. Du kan ha en liten bit av en sjanse til å hekte seg hvis du snakker med henne. Men hvis du bare kommer til å sitte ved hjørnebordet, slumre og meditere for å skaffe seg kraften av clairvoyance, gi opp og gå ut. Jenta vil aldri merke deg.

Svar: Første date? Akseptabel. Skygge på andre dato? Flush!

HVORFOR ER GIRLS så vanskelig å forstå?

Gutter som antar at dette skal være et faktum, må være bludy sjokkerende! Hvis du ikke kan gel med kvinnene, er det kanskje noe galt med deg. Eller kanskje det er hvorfor "Menn er fra Mars, Kvinner er fra Venus" er så stor. Kvinner er ikke vanskelig å finne ut. De spiller bare vanskelig å få, de elsker å gjøre sin fyr sjalu. De er possessive, og de sverger ved ordet, Vendetta! Kom forbi det, og du snakker jevnt seiling.

Få ekte, du liker kvinner fordi de er så mystiske og kompliserte (minst til deg). Hvis menn og kvinner var akkurat det samme, så er de mye mer homo-folk, tror du ikke? Så la oss innrømme faktumet. Kvinner og menn blir forvirret med hverandre et eller annet sted på linje med "i en stund". Så overse det og bekymre deg for mer presserende saker, ok? Som ny kosmetikk, klær, designer wear og night outs. Hmm?

Svar: Fordi du liker det sånn!

Jenter er ikke veldig vanskelig å forstå. De vil ha de samme tingene fra deg, som du vil ha fra dem. Så slutte å bekymre deg og se på Venus 'mystiske kvinner og bare få et liv.

Hvis du er en god fyr, får du en god jente. Så gå ta et trekk!

Populært emne