20 Real Girl problemer som gutter vil aldri forstå

Det er ingen hemmelighet at gutter og jenter er forskjellige. Men gutta synes at de får hvor tøffe våre liv kan være ... de vil aldri forstå disse jenteproblemer.

En ting jeg aldri vil forstå virkelig om gutta er hvordan de tror de forstår jenteproblemer. De tror vi er galne for å bli opprørt over hva de anser små problemer. De forteller oss at de aldri ville bli så sint om det.

Ikke bare gjør dette at jeg vil halsen slå dem, det frustrer meg også, fordi det bare driver kilen mellom jenter og gutter dypere og dypere. Ærlig, hvordan skal vi være med folk som bare ikke får våre problemer?

Hvorfor forståelse er så viktig

Å være i stand til å forstå hvor noen kommer fra, er en veldig viktig del av verden vi lever i dag. Når vi bare antar at alle håndterer en situasjon på samme måte, glemmer vi å være empatisk, og dette fører til store flippinger mellom ulike grupper av mennesker. Hovedsakelig mellom menn og kvinner.

Hvis du har forståelse mellom to personer, er det mye lettere å finne ut forskjeller og bånd med hverandre. En stor grunn til at menn og kvinner kommer inn i noen av de største argumentene du noen gang har hørt om, er fordi folk bare ikke forstår.

Jenteproblemer at gutta aldri vil forstå

Gutter kan forholde seg til jenter på noe nivå, selvfølgelig ellers ville vi aldri komme sammen ... noensinne. Men de synes ikke å få noen av de største problemene vi har som synes å påvirke oss mest. Det er så frustrerende.

Jeg er sikker på at du allerede kan tenke på noen ting, folk bare forstår ikke. Men vi har satt sammen en hel liste over problemer som jenter har, de gutta vil aldri helt forstå, uansett hvor hardt de prøver.

# 1 Vandring i hæler. Med mindre du er en fyr som tilbringer sine netter i hælene, vil du aldri helt forstå hvordan vi må lære å gå i dem.

Du bør se oss først prøve dem på og forsøke å vandre rundt huset ser normalt ut - enn å prøve å gå som en Victoria's Secret-modell. [Les: Feir å være en jente! 18 grunner er det flott å være en kvinne]

# 2 Å være full i hælene. Ikke bare lærer vi å gå i hæl med jevne mellomrom uten å se ut som noen som har mistet flere tær, vi må også gjøre dette WHILE DRUNK. Det faktum at noen gutter ikke engang kan gå i vanlige sko viser at de aldri vil kunne forstå denne kampen.

# 3 Måtte barberer alt for mye tid. Jeg mener, folk klager nok om å måtte barbere ansiktet deres, men bare forestille seg om de må barbere hele kroppen sin hele tiden fordi hun er overalt.

# 4 Hopper ut på en morsom anledning fordi du ikke vil barbere. Vi har alle gjort det, og jeg garanterer alle våre kjærester / mennene i våre liv har trodd at vi var latterlige for å gjøre det. Det er greit skjønt, du forstår bare ikke.

# 5 Skjuler en tampong på badet som om det er en regjeringens hemmelighet. Jenter gjør dette hele tiden, uansett hvor gammel vi får, selv om alle vet at vi får våre perioder. Gutter forstår aldri å måtte stjele bort på badet som om de holder et hemmelig masseødeleggelsesvåpen eller noe. [Les: 70 ting du gjør som sannsynligvis irritere kjæresten din]

# 6 Lengden på tid som trengs for en før-dato-dusjen. Første datoer er viktige og krever at alt er barbert, shampooed, dypt betinget, og deretter doused i noe som lukter fantastisk. Dette tar lang tid, gutter.

# 7 Hvordan synes det å være hår over alt hele tiden. Vi kan bare ikke virkelig hjelpe dette og gutta vil aldri forstå dette jenteproblemet vårt. Håret vårt faller ut. Vi har mye av det, og det er bare ikke alt på hodet. Uff da.

# 8 Irritasjon av å være kalt-kalt. Fordi folk tror at dette er et "kompliment", og de ville være "glade" for å høre slike ting fløyte fra tilfeldige kvinner på gatene. Gutter ALDRI forstå hvordan dette jenteproblemet er bare skummelt.

# 9 Kostnad og ubehag som er en bh. Det er ingen mannlig ekvivalent av en bh. Det er bare ikke det. De trenger ikke å betale $ 50 + for noe som er veldig ubehagelig å ha på seg. Faktisk høres det sannsynligvis latterlig ut for dem. [Les: 21 ting som vil gjøre en jente til en gal kjæreste]

# 10 Prøver å dechifisere om arrangementet er avkastningstiltak. Gutter trenger egentlig aldri å tenke på alle de forskjellige alternativene de må ha på seg og om noe ville være for upassende å ha på seg. De har enten "kledd opp" eller "uformell" å bekymre seg for.

# 11 PMS. Aldri si at du forstår noe som du aldri vil forstå fysisk. Nei, PMS handler ikke bare om når vi blir cranky og mer irritabel. Det er så mange andre ting som går sammen med det som du aldri vil forstå.

# 12 Har det vanskelig å gå av. For gutta er det litt av en enkel ting å gjøre. De har sex i noen minutter og er mer enn klare til slutt. Jenter, derimot, tar mye lengre tid å fullføre og gutta forstår aldri hvorfor det er så mye vanskeligere for oss. Så synd. [Les: Hvordan gi deg en orgasme: 15 sizzling hot tips]

# 13 Å være venner med folk vi misliker. Ja, vi har venner vi klager om og ikke akkurat ønsker å være rundt.Likevel er vi venner med dem av visse grunner, som det faktum at noen av dem kan få oss rabatter til Sephora. Gutter forstår ikke hvorfor vi ville være så irritert for å være venner med noen.

# 14 Romantiske komedier. Vi elsker dem, ok ?! De gir oss de følelsesmessige romantikkfantasier vi så desperat trenger - men får aldri fra deg. De får oss til å ha håp om ekte romantikk.

# 15 Håndterer å være sløsing. Gutter får en høy fem, klapp på ryggen og gale rekvisitter tilbake i garderoben hvor jenter blir kalt betydelige navn og dårlig rykte. Dette er noe som gutta virkelig aldri vil forstå i dette samfunnet. [Les: Slemme jenter: 12 positive leksjoner vi kan lære av dem]

# 16 Curling våre øyenvipper. Av en eller annen grunn er gutta velsignet med øyenvipper de ikke fortjener. De har disse lange, krøllete piskene som ikke krever selv den minste bit av mascara eller curling for å se fantastisk ut. Det er derfor de aldri vil forstå hvorfor damer setter en enhet som ser ut til at den er ment for tortur på øynene.

# 17 Feil usikre å gå rundt om natten. Jentene har en frykt for å gå om natten. Vi føler oss like usikre på det, basert på den tiden de fleste angrep skjer. Gutter har egentlig ikke denne frykten fordi det aldri har vært mye grunn til at de har det. De får ikke dette fordi de aldri har vært redd for det.

# 18 Stå opp for oss selv og bli kalt en tispe for den. Gutter blir kalt "autoritative" eller til og med "modige" for å stå opp for seg selv og hva de tror på. Når jenter gjør det, blir vi kalt en tispe og tømt. Gutter forstår bare ikke dette jenteproblemet. [Les: Boss tispe: 22 raske løsninger for å forvandle deg til en]

# 19 prevensjon. Visst, folk forstår kondomer som en form for prevensjon, men de trenger ikke å besøke legene og finne ut hvilken form for prevensjon er ikke bare best for dem, men en vi faktisk har råd til.

# 20 Den vanskelige følelsen når du tror du har bløt gjennom buksene dine i løpet av den tiden, så du må sjekke deg selv eller få en venn til. Ikke engang krangle, fellas. Det er ingen diskusjon om at du aldri vil kunne forholde seg til dette problemet jentene har.

[Les: Ingen kjæreste, ikke noe problem: 13 grunner til å elske ditt eneste liv]

Noen gutter vil bare aldri forstå jenteproblemer. Dette er noen av de største problemene damer ansikt på en daglig basis at gutta bare er helt uklare om.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar