The Girl Best Friend: 18 Drama-fakta som gjør henne til en ekte perle

Innholdsfortegnelse:

The Girl Best Friend: 18 Drama-fakta som gjør henne til en ekte perle
The Girl Best Friend: 18 Drama-fakta som gjør henne til en ekte perle
Anonim

En jente beste venn er ofte det beste fra begge verdener. Men ikke bli lurt, mens det har mange fordeler, det er også noen ulemper!

Hva er det som å ha en jente beste venn? For å gi deg en ide, er det som et forhold uten sjalusi og drama, en nær søsken som stadig gjør det mulig for deg, og som en av dine "bros", bare i den delikate, boobsportformen av en kvinne.

Det er sikkert å ha et mannskap på vennenes venner, det er morsomt å ha rundt, men det er bare noen avdelinger av vennskap der gutta mangler. Og i disse "umenneskelige" sakene som følelser, mote og kvinnelige relasjoner er bare en jente beste venn den ideelle kandidaten til jobben.

Fakta om jente beste vennrelasjoner

Som du vil finne ut, å ha en jente beste venn gjør livet mer komplett, om enn mer spennende og morsomt, noe som ikke er noe dårlig.

# 1 Con: Du og din jente beste venn er alltid feil for et par. Og hvis det bare er deg og gutta, spør de stadig om du sov med henne. Å være feil for et par er bare et faktum for livet for dere begge. Du er flink til å svare, dodging og forklare for publikum at du bare er beste venner.

Likevel gleder du deg til at du og din beste venn i jenta ser så godt sammen at folk antar at du er et par. [Les: Kan jenter og gutter virkelig bare være venner?]

# 2 En annen con: Hvis du sier at du ikke er sammen og bare er beste venner, antar du at du er homofil. Av en eller annen grunn hater du menneskeheten for ikke å akseptere det faktum at en mann og en kvinne ikke kan være nære venner uten å falle for den andre. Fordi den neste antagelsen etter at de skjønner at du ikke er dating, er at du er den fantastiske homofile beste vennen. [Les: 70 ting menn gjør det som ikke gjør deg homofil]

# 3 Pro: Men da har du alltid en dato under "nødsituasjoner". Fikk en nødsituasjon hvor du trenger et pluss en? Har du en ekstra billett til en konsert, og ingen andre ønsker å gå? Gjorde din forelskelse deg ned for å være hennes date på Prom Night? Ikke vær redd, din beste venn av jenta kommer gjerne til din redning!

# 4 En annen pro: Å gå ut med henne regelmessig gjør deg til en ekspert på datoer. Du går ut med henne så ofte, du har samlet en betydelig mengde erfaring på hvordan du tar en jente ut på en dato.

# 5 Con: En av dere blir tredjehjulet i hverandres datoer. På den beste siden forplikter den beste vennsavtalen deg til å følge den andre som et tredje hjul på en dato som en forholdsregel dersom ting blir kjedelig. [Les: 12 overraskende og oppløftende fordeler med å være tredjehjulet]

# 6 Hun blir helt naken foran deg, og det er ikke seksuelt. Du tenker bare ikke på henne som en kvinne du vil sove med. Fra et outsiderperspektiv ser du ut som et gammelt ektepar som mistet interessen for verdslige begjær.

Hun bruker sannsynligvis badet i din nærhet med døren åpen eller endret klær foran deg mens du har en uformell samtale.

# 7 Begge er følelsesmessig intime. Du har sett en side av den annen personlighet som ingen andre ser. Spesielt som en mann, viser du din beste venn, din sårbare side. Du stoler på at hun aksepterer deg som du er. Du gråter sannsynligvis foran henne og tåler følelsesmessig nonsens som du ikke ville tør å vise noen annen person.

# 8 Du kommer til å gå til fyren når PMS streiker. Hun forventer at du kommer på hennes sted i løpet av de lange timene om natten med pizza og iskrem. Noen ganger med tilførsel av tamponger i tilfelle hun løper ut. Du håndterer hennes følelsesmessige rutsjebane mens du ser 90-tallet chick flicks på Netflix som hun sykepleier henne PMS.

# 9 Hun er ofte nær med familien din, noen ganger mer enn du noensinne vil være. Familien din behandler henne som datteren de aldri hadde. Hun er spesielt nær din mor som sjekker på deg gjennom henne. Noen ganger våkner du på en helg for å finne henne å spise frokost med familien din.

# 10 Du er frustrert over at foreldrene dine og foreldrene ønsker at du ender sammen. Du kan egentlig ikke klandre begge foreldrene dine for dette siden du møter så godt. Men du kan ikke finne de riktige ordene for å forklare at det ikke kommer til å skje. [Les: Natt- og dagforskjellen mellom tusenårene og babyboere]

# 11 Pro: Hun har mange andre kvinnelige venner, noe som gir deg tilgang til et bredt utvalg av kyllinger. Vi vet for et faktum at jenter er gode til å bli venner med andre jenter. Dette gir deg tilgang til et vell av single damer under fester.

En annen fordel vil være et godt ord innført av din kvinnelige BFF og hennes nøye utvalgte kandidater som matcher din smak og personlighet.

# 12 Con: Men hun er helt mistenkelig for hver jente du vil date.Tenk på henne som NORAD for dårlige datoer. Hun har denne uhyggelige evnen til å fornemme noe av en jente du liker. Ikke ta den mot henne. Hun prøver bare å styre deg bort fra heartbreak. Tross alt er en kvinnes intuisjon død, nøyaktig.

# 13 Counter-pro: På slutten av dagen blir hun din beste "vinge kvinne". Hvis hun føler at du er virkelig fast bestemt på å få en jente, vil hun gjøre alt i sin makt for å hjelpe deg selv om det er mot hennes dom.Selvfølgelig forbereder hun seg også i hemmelighet for muligheten for at du skal mope og gråte over henne når ting ikke går som du planla. [Les: Hvordan velge den beste wingman for å møte jenter]

# 14 Du får innsikt i det kvinnelige perspektivet i noe, spesielt i relasjoner. Din beste venn er den ultimate casestudien i jakten på å forstå det kvinnelige sinnet. Enten fra observasjon av hvordan hun reagerer på hverdagslige situasjoner eller fra ideene sine, får du ubøyelig førstehånds informasjon om å håndtere en kvinne.

# 15 Pro: Hun gir gode mote råd. La oss innrømme det. Menn er generelt utilitaristiske når det gjelder mote og stil. Hvis du er den typen som overlevde til voksenlivet med den vanlige trøyen-jeans-sneakers-opptreden, er en jente beste venn den sannsynlige personen til å hamre deg inn i en ny, ny stil du aldri ville drømme om å sporte.

# 16 Con: Hun forventer at du skal returnere favoritten ved å dra deg til shopping. Vær takknemlig hvis det bare er for klær. Mesteparten av tiden vil din beste venn av jenta dra deg til shopping for hjemmet, så du vil være den som bærer de fire dynene mens hun sjekker ut et salg på neste gang.

# 17 Du er naturlig beskyttende for henne, spesielt fra uønsket mannlig oppmerksomhet. Akkurat som hun er mistenksom på jentene du liker, har du en tidlig varslingsenhet for mistenkelige gutter som slår på henne. I visse situasjoner går du på hulk-modus ved sitt minste gråte for å få hjelp fra de douchebags. [Les: 14 platonske vennskapsregler for å være bare venner uten drama]

# 18 Hun er din største fortrolige. Det er ingen andre i verden som du stoler på med hemmeligheter, usikkerhet og dumme livsmål, bortsett fra din beste venn av jenta. Hun kjenner deg inn og ut. Hun er villig til dine gode og stygge sider. Med henne er det ingen hemmeligheter. Du lar vakt deg ned med henne.

[Les: Et innblikk i de sjeldne fenomenene av platoniske venner]

Å ha en jente beste venn gir deg det beste av alle dine relasjoner. En kjæreste, en søsken, og en fyrevenn alle pakket inn i en. Med all sin galskap kommer moro og komfort, finner du ikke noe annet sted.

Populært emne