7 sykehusveske essensielle Giovanna Fletchers pakke til baby nummer tre

Selv om du ikke planlegger en sykehusfødsel, er det klokt at alle mødre skal pakke en sykehuspose i 36-ukesmerket. Men hvilke produkter er verdt å ta? Hva gjør du helt sikkert trenger og hvilke overraskende tillegg vil være din hellige gral under arbeidskraft?

En mamma som har vært der før, er Giovanna Fletcher, som fortalte Mor og baby hun må-ha grunnleggende at hun er pakket klar til å gå for baby nummer tre ... Pluss er det alltid hyggelig å ha en snik på andre moms sykehusveske sjekklister, ikke sant?

Peppermynte Essential Oil og Rose Otto Essential Oil, £ 8-46, Neal's Yard

"Hver natt før jeg går i dvale under alle mine graviditeter, har jeg brukt essensielle oljer. Peppermynte og rose ottoolje er mine valg for årets sykehuspose, jeg finner peppermynten for å være ganske forfriskende og rosen veldig oppvarming. Jeg tar de små flasker med meg og legger dem på litt vev når det beroliger og beroliger meg. "

Øyemask, £ 20, Elizabeth Scarlett

"Jeg skal ta en øyenmask med meg. Denne fra Elizabeth Scarlett er virkelig nydelig. Du vet aldri om lysene skal være på [når du går i arbeid] hvis det kommer til å være dagtid eller natt, så jeg Jeg skal ta en til å bare legge til litt ro. "

Alclap batteridrevne vifte, £ 10,99, Amazon

"I begge svangerskap så langt har jeg ikke brukt en fan, til tross for at jeg alltid er i min sykehuspose. Jeg tror at denne gangen - med varmen - det kan faktisk gå ut av posen. små ører på den så det er veldig pent og det er tre forskjellige innstillinger. Forhåpentligvis vil det til slutt bli litt brukt denne gangen! "

Jelly Babies, £ 1, Sainsbury's

"Snacks er veldig viktige. Vi bruker vanligvis noen Jelly Babies med oss, selv om Tom vanligvis spiser dem alle fordi jeg bare er ute og ikke fokusert på snacks! Det er også fint å ha noen kjeks etterpå, om det bare er en oste havregryn eller noe. Bare å ha litt noe mens du mating, kan være bra. Du vet ikke hvor lenge du kommer til å være der inne, eller hvor lenge det vil ta. "

Mobil lader

For meg er dette et viktig. Du vil ikke ha batteri på telefonen når du må ta de dyrebare første snaps, og det er også viktig å bli fullt drevet for å fortelle besteforeldre gode nyheter. "

Blush rosa maxi skjørt, £ 36, Seraphine

"Jeg skal pakke skjegg, løs klær og fortsatt ha på meg klær, fordi bumpen fortsatt vil være der. Seraphine gjør et fantastisk rosa skjørt som er elastisk i livet, men det holder deg så du vil ikke være ubehagelig. Jeg har også noen Neste bunner som egentlig er veldig komfortable, de er mer som joggingbunn. Vanligvis er løse ting det jeg har pakket, som jeg vet at jeg ikke vil ha noe kledd å ha på seg. "

Miracle Moist Shampoo, £ 4, Aussie

"Med toalettsaker liker jeg ganske godt å bruke sjampoene og balsamene som jeg er kjent med og alltid har likt. Noen liker å bruke mer luksuriøse ting, de kan gå til en dyrere sjampo og balsam for å vaske håret med etterpå, men for meg liker jeg å gå tilbake til ting jeg er vant til å bruke - ting fra supermarkedet som får meg til å føle meg som meg. Jeg elsker Aussie sjampo og balsam og Palmolives melk og honningbrødkrem. Jeg tror ikke du har å være for fancy, og disse produktene er hjemmets bekvemmeligheter i små, små flasker. "

En ny episode av Giovanna Fletcher podcast 'Happy Mum Happy Baby' flyr hver tirsdag klokka 6 er!

Hva synes du om Giovannas liste? Gi oss beskjed på Facebook eller Twitter!

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les nå:

Inne Giovanna Fletcher er fantastisk barnehage for baby nummer tre!

Giovanna Fletcher innrømmer at hun lider av arbeidsmorsk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar