Giovanna Fletcher innrømmer at hun lider av arbeidsmorsk

Innhold

Hver mamma føler det, og nå har Giovanna, blogger og kone til McFlys Tom Fletcher, sagt ut om å være skyldig i å gå tilbake til jobb.

I hennes siste blogginnlegg for Hello! Magasin Giovanna skrev: 'For noen uker siden ble jeg rammet av min første dose mummieskyld. Faktisk tror jeg jeg ble truffet med det så snart Buzz ble født, jeg vet bare hva det er referert til som nå.

LES MER: MOTHER & BABY'S ARBEIDSMUMSKLUBB Giovanna skrev at han bestemte seg for å tilegne seg noen dager i uken til å skrive og organisere barnepass med Nanny Fletcher, følelsen "opprørt, bekymret og skyldig" og "som jeg sviktet ham på en måte" - følelser de fleste mødre kan identifisere seg med.

LES MER: LILY ALLEN PÅ ARBEIDET V HJEMBATTEN, VI FORSTÅR ​​ALLTID FOR VEL ..."Det var unødvendig å si at jeg hadde et godt rop og tekst noen få mamma venner av meg som jeg vet har vært i samme situasjon. Det var da jeg skjønte at det var greit å være fra hverandre for babyen din og fortsette å gjøre ting som betaler regningene og gjøre deg glad - det er enda greit å føle at du trenger tid bort fra babyen din (selv om jeg ikke er helt der ennå ). hun skrev. «Denne uken var den første offisielle uken i vår nye oppsett, og jeg kan trygt si at den beste delen av dagen min ser utseendet på Buzz ansikt når jeg går tilbake til rommet etter noen timer på kontoret mitt. Det er ærlig uvurderlig og fyller meg med mindre mengder kjærlighet. Det er flott å vite at han er begeistret for å få meg tilbake, men at mitt fravær ikke gjorde ham elendig, »la hun til.

LES MER: FORDELT CELEBS ARBEIDER MUMS FOR ...Dommer etter Giovannas siste Instagram-bilde, baby Buzz, nå seks måneder gammel, er like søt som noensinne. Bare se på hans fritte lille smil. Fikk du mummieskyld tilbake til jobb La oss få vite under!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar