Ginger Trivia: 26 Fascinerende Redhead Fakta og Myter

Tenker du på å danse en rødhodet? Les videre for å se 26 fascinerende og skandaløse redheadfakta og myter om de nydelige gingers.

Alle har hørt at redheads er de påståtte fiery vixens av hårfargeskjoldet, men har du noen gang lurt på hva som ga dem en så distinkt stereotype? Historien har noen vill beskyldninger om de naturlige gingers som definitivt er verdt å lese.

Det er ikke rart at redheads får så mye oppmerksomhet. Tross alt er gingers en virkelig nydelig, sjeldne mennesker som har lokket oss gjennom historien med deres distinkte utseende. Ombreet av naturlige røde og oransje fargetoner, den bleke huden, de strålende kaskader av fregner som dekker hele kroppen deres - det er som et eventyrkarakter som kommer til liv! Og visste du at bare bare 2% av verdens befolkning besitter dette sjeldne rødhårede genet!

Så hva kan være så ille om å være rødhud? Sannheten er, folklore og legenden har ikke vært så snill mot de vakre gingers, med fascinerende historier om dårlige varsler og fantastiske temperament.

Les videre for å se 26 fascinerende myter og historier om de som er heldige nok til å bli født en ingefær.

Redheads fakta og myter i tradisjoner og folklore

Gingers har kommet seg gjennom historier, tradisjoner og folklore, og etterlater seg en arv av svik, makt og? Vampyrer?

#1 Dronningen Elizabeth, en rødhårig, ble sagt å være en av de beste herskerne som noen gang bodde. Hun ble lovet for sin rolle i den protestantiske religionen og kalte herskeren av den gamle gullalderen.

#2 Russisk tradisjon erklærer at det å være rødhåring er et tegn både at du har et brennende temperament og å være gal. En russisk ordsprog leser faktisk: "Det var aldri en helgen med rødt hår."

#3 Flytt over Kristen Stewart, der er et nytt utseende for dronningens vampyr som har eksistert siden grøkernes morgen! I gresk mytologi er det sagt at redheads blir til vampyrer etter at de har døde.

#4 I germansk kultur i 1483-1784 ble det antatt at hekser kunne bli funnet ved å søke de som var mistenkt for abnormiteter, som ble klassifisert av fregner, fødselsmerker eller moles. På grunn av den rene spenningsfaktoren i rødhårene, kan du bare forestille seg hvor skremt de må ha vært.

#5 En Liverpool-historie om folklore hevder at møte en rødhodet i begynnelsen av en reise er en dårlig omen, og at hvis du tilfeldigvis møter ingefæren mens du fortsatt er ombord på skipet ditt, kan du slå omen ved å snu skipet og gå tilbake til hvor du kom fra!

#6 Skotsk og engelsk tradisjon sier at etter nyttår vil din første ringer bringe deg lykke, brunetter bringer med seg den beste form for flaks, og rødhudene bringer det verste!

I den virkelige verden

Den virkelige verden har noen fascinerende fakta som også har å gjøre med gingers, inkludert hvor mange hår de har, sannsynligheten for døvhet og informasjon om vår favoritt Disney prinsesse.

#7 Ved å velge hvilken hårfarge Den lille havfruen â € œAriel â € Â skulle ha, Disney execs bestemte seg for sine varemerker røde låser slik at hun ikke ville forveksles med Daryl Hannahâ € ™ s mermaid karakter i (også Disney) film Sprut.

#8 Noen forskere mener at redheads er mer tilbøyelige til døvhet enn noen andre.

#9 En kinesisk arkeologisk graving i Taklimakan-ørkenen fant en mumifisert ingefær som dateres tilbake 3.000 år!

#10 Aristoteles trodde at rødhudene var følelsesmessig â € œunhousebroken.â € Â

#11 Romerne har angivelig holdt redheads som slaver - og for en høyere pris også!

#12 Under den spanske inkvisisjonen hadde rødt hår at du hadde stjålet brannen i helvete og skulle bli brent som en heks. Au!

#13 Av grunner ukjente, har noen studier antydet at bier liker å stikke rødhår mer enn andre hårfarger. Kanskje fordi de er så søte?

#14 I den 16th århundre var den essensielle ingrediensen for å lage gift inkludert fettet fra en rødhårig mann. Nå kan det være litt vanskelig å få?

#15 Egypterne syntes tilsynelatende at rødt hår var så uheldig at de faktisk brente ingefærkvinnene i live i et forsøk på å tørke ut deres "tynn".

#16 Historisk sett har rødhårede barn blitt tenkt på å bli unnfanget mens en kvinne var på sin tid, noe som forårsaket uncreative og brutto kallenavn å gnist, for eksempel "tampon tops". Ick! [Les: 10 latterlige myter folk tror på ekteskap]

#17 Åndelig, Adolph Hitler forbød muligheten for to redheads å gifte seg, og frykt for at avkomene ville være "avviant".

#18 Etter regjering av dronning Elizabeth I begynte mange i sørvest England å tro på pixies. Disse pikene ble sterkt antatt å være redheads, på grunn av deres unworldly og ondskapsfull egenskaper.

Bibelske gingers

Det er riktig, det var angivelig noe bibelsk drama som involverte et par redheads også. Kanskje selv noen som forklarer hvorfor redheads var så utrolige?

#19 Noen tror at Adam hadde en kone før Eva - en feministisk rødhårig som heter Lilith som trodde på seksuell likestilling.

#20 I en skildring av Eva på St. Pauls katedral i London blir Eve sitt hår rødt etter at hun forplikter seg til å spise den forbudte frukten.

#21 Judas Iscariot er ofte avbildet som en rødhår, på grunn av sin utrolige natur. Dette antas av mange å være grunnen til at redheads har fått så dårlig rap gjennom historien.

Tilfeldige røde hodeskudd

#22 Det antas at 60% av kvinnene som fargestiller håret hjemme, velger 30% å bli rødhår.

#23 Interessant nok viste en undersøkelse i 2002 at redheads var vanskeligere å sedate enn noen andre, og krever minst 20% mer anestesi enn resten!

#24 Den gjennomsnittlige voksen antas å ha omtrent 120.000 hår på hodet. Redheads sies å ha færre enn resten * med brunetter som har mer, og blondiner er i mellomgrunnen *.

#25 Så vidt fargenes oppfatning går, sies fargen rød for å forbedre sin seerens hjertefrekvens, respirasjon og til og med deres metabolisme!

#26 Redheads sies å holde håret pigment lenger enn noen annen hårfarge. På det notatet sa det også at de ikke ville gå i graven i sin gamle alder, men i stedet overgang fra en sandfarge rett til hvit.

[Les: 25 morsomme myter om sex, mange mennesker tror fortsatt!]

Embrace den røde heden din rødhud, og du vil være med på en wild ride. Historien har ikke alltid vært snill mot det rødhårede rykte, så husk bare, du kan ikke tro alt du leser!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar