13 sprekkende påskegaver til babyer og barn som ikke er sjokolade

Trenger påske ideer til barnas gaver som ikke er alle (hviske) sjokolade? Gjør ferien egg-tra spesiell med vårt utvalg av flotte gaver som vil vare langt utover helligdager helg.

Ragtales Fifi Bunny Baby Booties, RRP £ 14.99, Amazon

Disse søte bunnybooteene er for de aller minste i livet ditt. De er laget av myk bomull og velour, og har en strikket mansjett for å sikre at de holder seg på små føtter. Fra fødsel til seks måneder.

Ridley's Hook A Duck Game, RRP £ 20, Amazon

Dette retro-karnevalspillet kunne gi litt kvikkring i løpet av påsken. I alderen seks og oppover.

Rockahula Bunny Klipp, £ 6, John Lewis

Det er vakker oppmerksomhet på detaljer i disse stilige hårklippene fra et boutique-merke. Passer fra tre år oppover.

Bunny Jump spill, RRP £ 19,99, Amazon

Påske ville ikke være komplett uten en kanin, og dette spillet ser bra ut. Spillerne prøver å samle så mange gulrøtter som de kan, men BEWARE. En av gulrøtter gjør kaninhoppet. Passer for alder fem oppover.

Dinosaur Egg Finger Dukketeater, £ 12, Natural History Museum

Gi en annen slags egg til den lille på denne påske - en dinosaurfinger dukketein. Velg mellom Triceratops, Stegasorus eller T Rex. Pakker pent inn i egget når spilletid er ferdig. Egnet fra tre år gammel.

Ewan Snuggly, RRP £ 10, Amazon

Leter du etter påske gaver til små tots? Denne snuggly sauen har knutne ben for små å utforske, et stoff som absorberer velkjente dufter for komfort og festes enkelt til en barnevogn. Du kan feste en dummy til velcro halen også. Egnet fra fødselen.

White Bing Top, £ 6, Sainsbury's

Denne søte toppen vil få den lille som hopper med glede. Sjekk ut mer Little Bird lookalikes fra supermarkedet. Størrelser fra ni måneder til seks år.

The Little Book of Garden Bird Songs, £ 12,99, Amazon

Lær dine små om fuglesang med denne interaktive boken. Den har 12 av de vanligste hagen fuglene, en lyd bar av sine samtaler, og informasjon om fuglene definerende egenskaper. Alder sju oppover.

Peter Rabbit sokker, tre pakker, £ 5, Morcare

Disse super søte sokkene vil holde små tær snuggly, uansett om været gjør denne påsken. De er en del av Mothercare's Peter Rabbit-sortiment. Størrelser fra en til 24 måneder.

Oglee Poglee skogbåt håndvesker, £ 4, Ikke på High Street

Hvis du arrangerer en fest i påsken, og vil ha en ferdig festveske uten hint av sukker, kan disse søte båtpakkerne bare være billetten. Det inkluderer fairy størrelse kort, fargerike papirer, en regnbuefargebok, papp Oglee Pip og en herlig overraskelse. Fra alderen tre oppover.

Skjul og Squeak Egg, RRP £ 7.49, Amazon

Dette er en vri på den tradisjonelle formssortereren, med den ekstra glede av en fryktig squeak når de chirpy kyllingene blir presset. Flott for babyens tidlige ferdigheter. Egnet fra seks måneder.

Den fortryllede skogen, RRP £ 9,95, Amazon

Denne vakkert designet boken av Johanna Basford handler om mer enn bare farger. Det tar barn på et eventyr, låser opp hemmeligheter i de 60 illustrasjonene etter hvert som de farger. Dette er en veldig detaljert bok og så egnet for eldre barn - eller til og med foreldre.

Traktor Ted Meets Barnedyr DVD, 8,99 kr, Amazon

Denne søte DVDen inneholder ekte livsfilmer av babydyr på en gård. 40-minuttersfilmen er fortalt av Tractor Ted som oppfordrer barn til å synge sammen mens de lærer om kalver, gris og lamm. Passer for to - fem år.

Som dette? Så kan vi foreslå:

De beste dagene ut ideene til påskeferien

13 briljante påskeleker som bidrar til å øke utviklingen av baby og småbarn

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar