20 perfekte gaveideer for å gi en fyr på hans 30-årsdag

Så hva elsker 30-årige voksne menn å komme på bursdagen sin? Les videre for den perfekte gaven å gi din fyr som han sier farvel til hans 20-årige.

Enten han er en kollega, en venn, kjæresten din eller din ektemann, kan du slutte å knuse hjernen din og prøve å finne ut hva du skal få ham til de store 3-0. Vi vet at dette kan være en viktig milepæl i livet, og du vil gjøre det så spesielt for ham som mulig. Her gir vi deg en liste over 20 spesifikke gaveideer som du kan få for ham på hans 30th fødselsdag.

Noe for magen hans

Selvfølgelig er veien til en manns hjerte fortsatt gjennom magen, så hvorfor ikke gi ham noe som vil tilfredsstille hans store appetitt? Kok ham noe fancy for en bursdagsmiddag * og gjør deg selv desserten *, eller hvorfor ikke tilfredsstille din egen forkjærlighet for grilling eller matlaging?

# 1 Gjør det 30. Enten det er gjennom kinky cupcakes eller lingerieformede kaker, kan du gni i det faktum at han forlater 20-årene bak ved å få ham til 30 av noe.

# 2 Saucy og hot. Har han en favoritt grill saus, varm saus eller buffalo vinge saus som han virkelig liker? Hvorfor ikke lage noe for ham og flaske det? Personifiser flasken ved å legge til din egen bursdagsmelding på etiketten.

# 3 Fest. Enhver fyr ville elske å feire sin store dag ved å spise. Mye. Ta ham ut på byen til favorittrestauranten eller ribbenet, og behandle ham til en matgasm. [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

# 4 hjemmelaget. Enten det er en fancy middag eller en ettermiddagsgrilling, lag en fest for ham og hans nærmeste familie og venner hjemme. Gjør menyen full av favoritträtter, og han vil definitivt sette pris på all den innsatsen du legger inn i dagen.

# 5 Kurv tilfelle. Hvem sier at du ikke kan gi gutta en kurv med godbiter? En av de beste tingene du kan gi ham, er en kurv av hans favoritter - om det er kaldt kutt fra hans favoritt slakter, noen pølser å grille, de beste oster å parre med sin vin, eller en blanding av alt, en kurv av disse godbiter vil definitivt forlate ham vidde og lykkelige.

# 6 Håndverk øl. Hvem drikker ikke øl i dag? Hvis mannen din er i håndflate øl * eller bare noen øl, for øvrig * gi ham et ølpakke komplett med hans favorittmerke øl, en slank ølåpner, og til og med en ølkrus. Kanskje du også kan kaste inn en bok om hvordan han kan lage sin egen øl hjemme, bare hvis det er noe han vil prøve å gå inn i et nytt tiår med livet. [Les: Hvordan tenke som en mann og imponere fyren din]

# 7 Personlig vin. I disse dager er det mange selskaper som tilbyr tilpassede vinkonsoller, noe som kan være bra for din vin-elskende mann. Fra hvitt til rosé til rødt, er det ingen grense for dine valg. Hvis det er for dyrt for deg, kan du bare velge en flaske av hans valgvin og sette din egen tilpassede etikett på den for å hilse på ham til 30-årene. [Les: Kreativt billig: 12 date ideer å ha det gøy på et budsjett]

Noe for hans manns hule

Menn er grotte menn gjennom og igjennom, men i disse dager refererer vi bare til mannens huler. Nesten hver fyr har en - om det er et kjellerrom i huset, sitt eget rom eller hele bachelorpute. Du kan gi ham et stort smil på bursdagen hans med disse gaver til sin mannsgrotte.

# 8 La ham henge. Ramme noe som er kjært for ham å henge i sin mannsgrotte og minne ham om hvor godt du kjenner ham. Enten det er en lydbølgeutskrift av hans favorittsang, en signert plakat av favorittbandet hans, noen utskrifter av hans reiser, eller hva har du, bare ramme hva han liker, og han vil definitivt være stolt av å henge den et eller annet sted på sin hule vegg. [Les: 24 romantiske ting du bør gjøre for din søte kjæreste]

# 9 Pillow talk. Bare fordi han er tøff og mannlig betyr det ikke at du kan se gjennom til hans myke side. Gi ham en trendy, behagelig pute for å gjøre hans sofa potet og TV-surfing timer ekstra koselig. Eller enda bedre, gå all-out med et soverom sett med manlig sengetøy og laken.

# 10 Misplacer. Hvis han er den typen som alltid må spørre deg hvor han forlot sine ting, så få ham noe å organisere all sin søppel, fra brillene til hans nøkler, mansjettknapper og jeans. Finn noe som er mer stil og går bra med hans plass, eller til og med noe han kan sette på skrivebordet sitt. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 11 Cocktail kommando. Få ham litt bartending utstyr for å gjøre livet til festen enda lykkeligere, spesielt på bursdagen sin. Fra morsomme coasters som passer til hans personlighet til en full-på-cocktail sett, kan dette feste ham virkelig bra.

# 12 Arbeidsverktøy. Hans mannsgrotte har en forlengelse til arbeidsplassen hans, vet du. Så gi ham noe han vil bruke for arbeid, for eksempel en funksjonell og dekorativ papirvekt, en klokke, en planlegger, en penn eller bare noe han vil finne hjelpsom og funksjonell når han går gjennom arbeidsdagen. [Les: Fordeler og ulemper med å dele en fyr som er praktisk]

# 13 Feed hans lidenskap. Enten han er en musikkelskere, en fotballfan eller et barn i hjertet med sin Lego-kolleksjon, kan du definitivt gjøre ham stråle med glede når han unboxes din gave til ham. Få ham noe han kan legge til sin samling eller henge på hans "skrin"

Noe for hans techie side

Din fyr kan vite mer om datamaskiner og verdensomspennende nettet enn deg, eller han kan bare være en fan av alt gadgety. Så mate den brannen ved å få ham noe fra denne listen over techie gaver.

# 14 TV-sofa potet. I disse dager er det mange teknologier og gadgets som kan få ham til å gå gaga, spesielt hvis han høyt verdsetter sin TV-tid. Få ham noe for hjemmekinoanlegget hans, et sett med badass-høyttalere, eller en alt-i-ett smart kontroll som vil ta vare på alle sine leker samtidig.

# 15 arbeidsstasjon undre. Hjelp lette opp arbeidsbelastningen * pluss, det betyr at han kommer til å komme hjem tidlig og tilbringe mer tid med deg * med noen få smarte gadgets. Prøv en notatbok, en nettbrett, en ny smarttelefon han virkelig liker, et tastatur tilfelle, eller få ham noe fra crowdfunding nettsteder som Kickstarter og Indiegogo for å hjelpe ham med sin produktivitet. Det er mange nye, morsomme og interessante ting som blir klemt ut gjennom crowdfunding plattformer i disse dager. [Les: 6 måter å stoppe glorifisere opptatt og begynne å leve i stedet]

# 16 Audiophile mye? Hvis han er så mye i musikk, kan du også få ham til en av de beste settene med hodetelefoner rundt. Finn de som avbryter omgivende støy og har gode anmeldelser online-de er dine beste spill.

# 17 Game nerd. Hvis du vil ta tårer i øynene til spilleren din, så få ham noe som vil oppfylle hans villeste spillfantasier. I disse dager er det mange verktøy og gadgets som passer til mange gamers behov, så du kommer aldri til å gå tom for ideer i denne avdelingen helt sikkert. [Les: Hvordan håndtere en kjæreste som er avhengig av videospill]

Noe stilig

Din manns smak kan være tvilsom, eller kanskje han er like dapper som Great Gatsby. Uansett hva som er tilfelle, kan du alltid legge til noe for å ta stilen hans opp i hakk med disse ideene.

# 18 Se på det. Hva er hans stil? Er han i naturalisme, sport, klassisk utseende eller noe praktisk? Finn ut hans stil og få ham en klokke som gjenspeiler dette. Få det riktig, og gaven din vil aldri gå tom for mote.

# 19 Kroppspleie. Å ha god hygiene er alltid i stil, uansett årstid. Få ham gave sett til kroppspleie eller grooming sett for hans skjegg og bart. Du kan også vurdere å få ham et barbersett i hans favoritt duft, eller bare få ham sin favorittkologne * eller duften du vil lukte på ham *. Du kan alltid være sikker på at mannen din vil se og lukte fantastisk * og rydde! * [Les: 6 ulemper ved å danse en mann med et mustache]

# 20 Stå opp. Du kan gi sin jeans-og-te-garderobe en sminke ved å legge til noen klassiske, men stilige setningsbiter. Du kan også få ham noen sko eller joggesko, hvis han er en fan av sko. Hvis han er til praktisk og funksjon, få ham et par hardy jeans eller sko. Eller du kan splurge på mannen din ved å kjøpe ham fancy klær som du sannsynligvis vil ende opp med å rive av kroppen din på slutten av dagen, uansett.

[Les: Gaver til mannen din: 10 ting du aldri burde få ham!]

Å få en gave til en fyr i alle aldre kan være utfordrende, men når mannen din treffer en spesiell milepæl, kan det være enda vanskeligere. Men så lenge du kjenner ham godt nok, og du har kastet noen god tanke og planlegging, er vi sikker på at du ikke vil gå galt med disse 30th bursdagsgave ideer til mannen din!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar