Gian Simmen snowboard trick tips

Innhold

"Så langt som spinn går dette er et enkelt triks, men det er en som ser bra ut om du gjør det av noe lite eller den største kickeren i feriestedet. Jeg gjør det ut av en leppe på bunnen av et superrør her, men snø av snø på siden av en piste er like bra for spinn. '

  • Nærme leppen med behagelig hastighet. For sakte, og du vil ikke få noen høyde eller avstand. For fort, og du vil være ute av kontroll når du kommer i luften.
  • Du skal starte trikset med din ledende hånd. Når du nærmer deg leppen, trekk den motsatt retning slik du planlegger å gå under spinnet. Dette vil hjelpe deg med å generere ekstra spinnkraft når du begynner å bringe armen tilbake.
  • Som forsiden av brettet klipper leppen, skal din ledende hånd ha kommet rundt minst 90˚. Kroppen din vil følge.
  • Når du snu, begynner du å suge brettet opp mot kroppen din og nå ned med den bakre hånden, slik at du kan ta tak i tåskanten av brettet mellom føttene dine (dette er indy gripen).
  • Avviklingen du gjorde i løpet av oppstarten, skulle holde deg i vei. Når du slår 270˚ marken, burde du ha sluppet brettet og oppdaget hvor du skal lande.
  • Når du fullfører 360˚ og treffer dekk, bøy beina for å suge opp landingenes påvirkning. Prøv å lande på den flate basen av brettet slik at du ikke tar en kant og krasj.

Vil du surfe når som helst snart? I så fall, prøv British Ripper Alan Stokes prestasjonsforbedrende surfe trening.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar