12 Få klare tips for gutter som går ut for en dato

Innholdsfortegnelse:

12 Få klare tips for gutter som går ut for en dato
12 Få klare tips for gutter som går ut for en dato

Video: 12 Få klare tips for gutter som går ut for en dato

Video: 12 Få klare tips for gutter som går ut for en dato
Video: 12 вещей в доме, из-за которых уходят деньги. Народные приметы на удачу 2023, September
Anonim

Du kommer til å gå ut på en dato. Du har dusjet, barbert og plukket det perfekte antrekket. Men er det alt du virkelig trenger å gjøre, for å wow din dato?

Menn er iboende selvsikker når det gjelder å spørre kvinner ut. De vet at forslaget endelig er på bordet, og det eneste du må gjøre er å forsegle avtalen. Men hvordan kan du gjøre det hvis du ikke er villig til å imponere henne på din dato?

Menn vil sjelden spørre om å gjøre seg klar for en dato. De antar raskt at en jente umiddelbart vil falle for dem, bare fordi de ser bra ut, lukker godt og har en lommebok med nok penger til å betale for middag. Det er derfor en manns suksessfrekvens når det kommer til å feire en kvinne, ikke er imponerende i det hele tatt når man ser på statistikken. [Les: 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

Hvorfor må menn forberede seg til deres dato?

Menn bør se på å gjøre seg mer presentabel når de tar en kvinne ut. De trenger ikke å endre måten de oppfører seg på eller ser helt ut, men de må gjøre en innsats for å se respekt.

Kvinner går ut av deres måte å se fantastisk ut når de går ut med en fyr. De fikser håret sitt, har vakre klær og bærer seg tilsvarende. Hvis en mann ikke oppfyller de normer som en kvinne har satt for seg selv, vil det ikke være noe poeng å investere mer i forholdet, fordi hun allerede har gjort seg oppmerksom på at hun så deg at du hadde på seg en t-skjorte restaurant. [Les: 14 sjarmerende måter å imponere henne på første date]

Hva er målene dine når du tar en kvinne ut?

En manns mål vil variere avhengig av deres personlighet, men poenget med å ta en kvinne ut er å sette scenen for henne til å like deg på kort eller lang sikt. Du vil at en kvinne skal se den beste siden av deg uten å måtte lyve.

Måten du bærer deg selv, er en sannhet i seg selv. Hvis du ikke er trygg nok, ser hun deg som svak. Hvis du ser uklart ut, antar hun at du er sløv. Du kan forsvare deg selv ved å si at du bare holder den virkelig, men sannheten er at du ikke gjør en innsats fordi du ikke tror at du kan imponere en jente uansett.

Du trenger ikke å være rik eller bruke dyre klær bare for å imponere på datoen din. Alt hun ønsker fra deg, er å få henne til å føle seg spesiell, og du kan gjøre det ved å presentere deg riktig. Du gjør dette ved å bruke passende antrekk, og sørger for at du ser og lukter rent og også ved å være en gentleman.

Tips om hvordan du skal forberede dagen din

Grunnleggende om å være presentabel kan være bra for uformelle dager. Men når det gjelder å møte en jente for en dato, er det litt ekstra innsats.

# 1 Gjør din forskning. Hvis du går ut med en fremmed, må du kontrollere at identiteten din er legitim. Det er enkelt å Google noen, spesielt hvis de er aktive sosiale medier. Hvis de ikke finnes på nettet, vær forsiktig med personen du ser. Fortsatt, prøv å ha det gøy selv om de er et mysterium.

# 2 Velg et passende sted. Ikke ta med en jente til et "guddommelig sted", med mindre hun er den typen som liker det. Gjør din forskning før du får en reservasjon. Suksessraten din dato ligger på hennes komfort og glede. Velg et sted som dere begge vil like. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle dato ideer]

# 3 Ikke overdrive antrekket. Du vet hvor du går på datoen, så kle deg riktig for det. Hvis det er en femstjerners restaurant, bruk en middagsjakke. Hvis det er en film, bruk en ren skjorte. Hvis du går på et lek, bruk en skjørt med skjørt.

Pass på at du vet riktig antrekk for hver hendelse og innstilling. Ikke bruk høye farger hvis du ikke er trygg på din antrekk. Ikke tenk det heller. Bruk det som gjør deg komfortabel.

# 4 Rengjør deg selv. Hvis du angir datoen, bør du ha forberedt på hele saken. Gå av arbeid tidlig, så du kan gå hjem og endre. Hvis du lukter dårlig, dusj - på badet, ikke med parfymen din. Pensle tennene dine og kam håret. Pass på at ansiktet ditt ikke er skinnende. En kvinne vil ikke sette pris på blendingen fra ansiktet eller håret ditt på din første date.

# 5 Rengjør din bil. Bilen din er i utgangspunktet en forlengelse av deg selv. Pass på at den er så ren som du er, eller muligens mer. En kvinne vil bli imponert over måten du tar vare på bilen din. Det gir henne inntrykk av at du er på samme måte med deg selv og hjemme.

# 6 Kontroller at bensintanken er full. Ingenting er mer pinlig enn å ha bilen din dør i midten av en dato. Det vil ikke imponere jenta og vil sannsynligvis irritere henne i stedet.

# 7 Ta med en ekstra skjorte i bilen din. Ikke bry deg om du tar en drosje. De fleste menn foretrekker ikke å ta med poser mens de er på dato. Å holde en skjorte i bilen gjør det mulig å forberede seg på vaskehindre som spill eller overdreven svette fra nervøsiteten.

# 8 Pass på at lommeboken er full. Forbered budsjettet for selve datoen og legg til litt ekstra hvis det blir utvidet. Ta hensyn til maksimumsgrensen for middagsposten, tilleggsutstyr som dessert og rekreasjon, samt reservefond til en nødsituasjon. Ikke bruk et kredittkort hvis du ikke er sikker på om det er betalt ennå. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 9 Vær på tide. Sjekk etter trafikk en time før din beregnede ankomsttid.Hvis det ser ut til at du ikke kommer dit på tide på grunn av trafikk, må du sørge for at du går tidlig. Selv om datoen er sen, vent minst en time før du gir opp henne.

# 10 Forbered deg på uventede omstendigheter. Alt kan skje før datoen din. Hvis du blir fanget opp i noe, må du sørge for at du har en plausibel forklaring. Be om regntjek og respekter din datas beslutning hvis hun avviser.

# 11 Sjekk pusten din. Før du står overfor datoen din, må du sørge for at tørr munn ikke har produsert noen skadelige røyk. Hold en pakke mynter i lommen eller drikk litt vann før du snakker med datoen din.

# 12 Tørk pannen din. Hvis du endte opp med å svette en storm før du kommer til arenaen, må du ikke barge inn og dryppe over alt. Ta med et lommetørkle så du kan rydde deg opp før du ser datoen din.

Det er bare de grunnleggende tipsene du må tenke på før du går ut på en dato. Det er ikke veldig vanskelig å gjøre deg så presentabel som mulig. Alt avhenger av din vilje til å gjøre en innsats for kvinnen du liker. Og det handler ikke bare om ditt utseende. Du må også være på din beste oppførsel.

Tingene du trenger å gjøre mens du er på datoen, er en annen historie. Du kan ikke kontrollere hva som skjer i løpet av datoen, men du kan kontrollere hvordan du reagerer på det. Du er på en dato med en person du virkelig liker. Du kan ende opp med å fungere goofy eller nervøs, men virkeligheten er at alt du vil gjøre er å gjøre henne som deg tilbake.

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Disse tipsene kan hjelpe deg med å oppnå det målet, men de vil ikke være nok. Du må være trygg og avslappet. Du må ha det gøy med din date og nyte natten sammen. Du har gjort din del i å gjøre deg klar for datoen. Det er på tide du har gjort det beste med den personen du virkelig liker.

Anbefalt: