Få smart telefon kunnskapsrik med din baby eller småbarn

Innhold

Så du kjøpte en skinnende ny smarttelefon bare for å oppdage at babyen din bestemte at det virkelig burde være hans. Er det noen måte du kan holde øye med babyens kjærlighet til moderne teknologi?

De spiller musikk, viser sine favoritt tegneseriefigurer og svarer på det minste produktene. For en baby er smarttelefonen det ultimate leketøy å ha. Og han synes å ønske det mer når han ikke har lov til det!

Vi vet alle at du bør begrense skjermtiden for barna, spesielt under treårene, slik at de kan utforske den virkelige verden rundt dem. Men hvis du bestemmer deg for at han har lov til 15 minutter på telefonen, er det måter å sørge for at han får mest mulig ut av det - og bryter det ikke. På denne måten kan du få den rette balansen mellom tech og tradisjonelt spill.

Akkurat som å forlate en baby å stirre på en TV-skjerm på egen hånd, er ikke stor; Du bør sørge for at du samhandler med babyen din mens han spiller med telefonen. Spør ham spørsmål når han spiller spillet og få ham til å svare på forespørslene.

Mange apper er pedagogiske og utviklet med babyer i tankene, for eksempel Fisher-Price apps gratis å laste ned fra iTunes, og gir en annen måte å hjelpe babyen din å lære hva lyden som en katt eller sau gjør, eller hvordan man teller til 10.

Og la oss være ærlige, uansett hvor mange ganger du forteller barnet ditt, sjansen er at han ikke skjønner hvor verdifullt det lille stykket er. Derfor kommer babyens spesifikke leker som Fisher-Price Apptivity iPhone-saken til seg selv - slik at babyen din kan holde tak i telefonen, mens du beskytter den mot dribling, kratt og klissete fingre som smører (eller ødelegger) skjermen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar